Dodaj do ulubionych

Komentuje Hubert Woźniak

05.01.06, 23:34
To prawda. Pan Struzik ani razu wcześniej nie zabrał głosu ws, galerii ale moim zdanie zbudowanie tej architektonicznej tandety w samym centrum miasta i to w dodatku w takim gardle komunikacyjnym to samobójstwo ale dla Milewskiego chba panie Woźniak. Bo normalny człowiek nie zgodziłby się na wybudowanie czegoś takiego w centrumbez korzyści materialnej. Przypomina mi się budynekPZU na przeciw Hortexu. To był równie piękny pomysł prawda??? I jak ppięknie teraz wygląda. Wprost przepięknie jest wkomponowany w otoczenie. Winszuje p.Milewskiemu takich pomysłów. Mam nadzieje, że nie będzie drugiej kadencji bo pewnie wybuduje jakąś perełkę architektoniczną na przeciw katedry a pan mu będzie kadził że jest równie wspaniała. Żenujące, naprawdę. Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo dobrego w Nowym Roku i cierpliowści do pomysłów pana Prezydenta i pozostałach z PiSu
Obserwuj wątek
    • Gość: kilo Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:22
      Ja Panu Woźniakowi odradzam pisaie jakichkolwiek komentarzy...Lepeij na głównej
      stronie gazety.pl umiescic sonde na temat tej galerii. Ciekawie po czyjej
      stronie opowiedzą się ankietowani...
      • Gość: janek Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:40
        No,MM już dał miastu taka perełkę...Zobaczcie co rośnie w nmiejscu starego
        amfiteatru!!! Betonowy bunkier 6 pięter w góre,dwa w dół!!!!Taki wielki ,w
        sumie 8 kontygnacyjny betonowy kloc!! Pięknie bedzie wkomponowany w
        skarpe,szkoda gadać!!
    • Gość: Jacek Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:18
      Komentarz HW stronniczy jak zawsze.
      • Gość: hela Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:37
        Co na to redaktor naczelny GW
    • Gość: Darek Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.c241.petrotel.pl 06.01.06, 09:18
      H. Woźniak ma zwyczajnie rację. Struzikowi chodzi wyłącznie o zablokowanie
      inwestycji i zrobienie dymu.Nie wiem co chce uzyskać. Na pewno nie chodzi o
      plac ani teatr.
    • Gość: pisik Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.c158.petrotel.pl 06.01.06, 11:16
      Zgadzam się w 100% z Panem Marszałkiem. Zabudowanie placu przed teatrem takim
      szklanym "cudem" to katastrofa.
    • zsywacz Struzik vs. Milewski 06.01.06, 13:03
      Ale po co nam kolejna galeria? Jest już Tayger, TSS, a teatr mamy tylko jeden. Z
      planów, które widziałem, to będzie inwestycja, którą możemy się chwalić, bo
      przecież nie pochwalimy się bunkrem - amfiteatrem, który powstał
      • Gość: gość Re: Struzik vs. Milewski IP: 213.17.170.* 06.01.06, 13:11
        Nie mamy nawet jedne galerii. A te dwie o których piszesz to bardziej
        przypominają bazar. Zgadzam się z tym że miejsce nie jest trafione. Tak czy
        inaczej już jest po ptakach i jedyne co mnie tak naprwawdę wq.. to wojna między
        tymi dwoma artystami. Jeden lepszy od drugiego a krzywdę zrobią tylko nam-
        mieszkającym w tym tragicznym mieście. Niech poblokują (sobie na złość)
        wszystkie inwestycje. W zbiżających się wyborach na prezydenta zaden z nich nie
        powinien dostać nawet pół głosu.
    • Gość: czytelnik Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:15
      Ktoś napisał<< To tak jak z pewna panią, która powiedziała "nie chce mi się".
      No, ona
      ma takie prawo, gazeta nie. I tu jest pies pogrzebany.>>Pan Hubert ma kłopoty z
      pamięcią ,po rozmowie telefonicznej obiecywał,że zajmie się sprawą niestety do
      dzisiaj się nie zajął.Do niego lepiej nie dzwonic bo wybiera sobie sprawy takie
      które mu pasuja a mieszkanćów ma gdzieś.Gazeta jest od tego żeby pomóc mieszkańcom.
    • Gość: Jacek Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:27
      Woźniak , jak i zresztą cała wyborcza , charakteryzuje się brakiem obiektywizmu
      i nie wie co to dziennikarska rzetelność.Red. Woxniak przypisał sobie role
      arbitra , a tak naprawdę najlepiej wychodzi mu bycie rzecznikiem rządzącej
      miastem ekipy. Brzydzi mnie takie dziennikarstwo
      • Gość: nomi Re: Komentuje Hubert Woźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:48
        Raptem obudził sie Pan Marszałek i będzie protestował, fakt szkoda że tego
        wcześniej nie robił. Galeria na nowym rynku powinna stanąć i wreszcie skończy
        sie ten tasiemiec ,,budować czy nie budować". Jakoś w innych miastach w centrum
        miasta pobudowano tego typu obiekty i w wiekszosci okazało sie że mozna z tym
        żyć.
        A działania jednego i drugiego ocenią niedługo wyborcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka