Dodaj do ulubionych

WOSP w Auchan

IP: 80.48.4.* 08.01.06, 19:26
To jest bezczelne, młodzież zbierała pieniądzę w CH Auchan pod kasami.
Zauważyłam tylko dziewczyny. Chodzily one od kasy do kasy i prosiły o
pieniądze. W momencie gdy kasjerka wydawała mi resztę dziewczyna podbiegła do
mnie i poprosiła abym te pieniądze przeznaczyła na WOSP. Jurek Owsiak
zaznaczył że młodzież nie będzie zbierała w sklepach, a tu co... Widać że
Płock to zascianek który się rządzi swoimi małocywilizowanymi prawami.

Pozdrawiam Jola.
Obserwuj wątek
    • skrzydlak Re: WOSP w Auchan 08.01.06, 20:05
      Skoro Cie poprosiła to jaki problem miałaś z odmówieniem?
      I ten tekst "Płock to zascianek"... ehhhh...
      • 149k Re: WOSP w Auchan 08.01.06, 20:20
        szkoda, że już zniknął ten obowiązek, żeby grupa zbierająca pieniądze była z kimś starszym, najlepiej ochraniarzem
      • Gość: Prawy Re: WOSP w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:18
        To Była WOŚP*

* czytaj: ( Wielka Orkiestra Świątecznej Przemocy !!! )
    • Gość: zbulwersowany WOŚP Re: WOSP w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:01
      dlatego ja wole dac kase do caritas tam się nie zmarnuje,,, a WOŚP to wiecie co
      tam siedzieje... 2% dla owsiaka 10 % na przystanek woodstok 22% podatek
      itpp.... imprezki

a gdzies pewnie 30 % trafi do potrzebujacych .......
      • Gość: kontrapis Re: WOSP w Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:09
        Ty zbulwersowany moherowy cymbale Daj na Caritas daj na cokolwiek debilu!
        • Gość: moherowy lucca Re: ale z ciebie dziecko owsiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:51
          ładnie cie ten mały jąkający żydek żydek owsiak wyszkolił w szkalowaniu innych.
          pewnie jąkasz się tak samo jak on i tak jak nauczasz polskie dzieci by żebrały
          na ulicach.

lepiej zrobić zbiórke na RM albo na te 3 mln mieszkań co to niby miał pis
          wybudować.
        • Gość: zbulwersowany WOŚP Re: WOSP w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:05
          daje na caritas, oraz pomagam ludzim indywidualniem gdyż wiem co jest komu
          potrzebne, po za tym wiem że to co dam bedzie dobrze spożytkowane...
          a ciekawy jestem czy ty wiesz na co te twoje grosze pójdą...
          nie wiesz...
          bo ja wiem ....mi,n. na glupiaą impreze dla metalowców skinów narkotykowców i
          innych ludzi ( nie obrazajac nikomu )
          lub na dosponsorowanie nowego tv dla owsiaka... hehe
          • Gość: Gosc Re: WOSP w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 07:59
            Zbulwersowany poprostu Ty jestes debil nie obrazajac debili
      • Gość: hihot Re: WOSP w Auchan IP: *.c156.petrotel.pl 08.01.06, 22:20
        "zbulwersowany WOŚP" - jak nie chcesz to nie dawaj , to jest dobrowolna zbiórka
        i nikt Cie do tego nie zmusza abyś wspierał Owsiaka.Co do procentów ile i dla
        kogo , może wiesz ,a może udajesz że nie wiesz takie sprawy są uregulowane
        prawnie. Te "2% dla owsiaka" , to nie dla Owsiaka, tylko na działalność
        całoroczną WOŚP.Ponadto jak wiesz ,czy też udajesz ,że nie wiesz WOŚP na wniosek
        Jurka Owsiaka jest corocznie kontrolowana przez NIK , po to żeby tacy ludzie jak
        ty nie mieli podstaw go opluwać .... A co do Caritasu - to jest inna para
        kaloszy - czy chcesz czy nie to i tak dajesz bo państwo daje na działalność
        Caritasu dotacje ;))....I nikt nie wie gdzie i jakie procenty idą prawda ?
        Pozdrawiam , miłych snów i wiecej chrześcijańskiej miłości dla bliźnich.
        • Gość: zbulwersowany WOŚP Re: WOSP w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:02
          a powiedz mi jaka jest pewność ze NIK coś wykryje lub nie..... żadna nawet
          jesli by cos było to nikt Owsiakowi nie podłoży nogi,,, dzięki takim zbiórkom
          te dzieci które naprawde są potrzebne pieniądze nie dostną ich - ja wole
          osobiscie pomóc konkretnej rodzinie bo wiem że moja pomoc na coś im się przyda.
          nie jestem materialista - myśle racjonalnie, ale chciałbym wiedziec na co idą
          pieniążki, a odnosnie caritasu to wejdz na strony ww i popatrz na coroczne
          szczegłowe rozliczeni tej fundacji .. bo jak na razie to owsiak takich
          rozliczeń nie da na opublikowanie bo ma założe sie na 100% jakieś przekrety

a odnosnie moheru to radia maryja nie słucham nie lubie ojca rydzyka, gdyż
          smieje się z mojej religii jaką jest chrześcijaństwo - opluwa ją i wprowadza
          nieład w kościele
          hihot wiecej myslenia i przejrzenia na oczy bo wszyscy na to nabieracie....
          ps to tak samo jak z fundacją pani prezydentowej,, porównaj....
          • Gość: hihot Re: WOSP w Auchan IP: *.c156.petrotel.pl 08.01.06, 23:32
            Nie no , absolutnie sie zgadzam z tobą masz rację !!!! tylko Ty i tylko jedyna
            rację , wszyscy dookoła robią przekręty itp,itd. Wracając do rozliczenia -
            chcesz mi powiedzieć,że Caritas nie ma żadnych "kosztów prowadzenia
            działalności" ? Proszę Cię , zacznij myśleć. Chciałem Ci tylko zwrócić uwagę ,
            że jak do tej pory nikt nie dopatrzył się przestępstw u Owsiaka, a gwarantuję
            Ci, że są osoby skupione wokół chociażby jedynej słusznej rozgłośni, które by te
            fakty nagłośniły i zniszczyły go . Co do jednego zgadzam się z Tobą w pełni -
            też wolę pomóc i pomagam konkretnym osobom , ale staram się unikać
            pośredników....I powiem Ci tylko jedno, nie rozumiem kompletnie dlaczego
            jakiekolwiek fundacje charytatywne maja byc dotowane z budzetu , czyli z
            pieniedzy podatnikow ?
          • Gość: lolek Re: WOSP w Auchan IP: *.c155.petrotel.pl 09.01.06, 08:10
            Mam prośbę nie mierz Owsiaka swoja miarką. Pozdrawiam
    • Gość: !!! Jolanto - zaścianek to masz we łbie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:38
      Żenada jak się czyta takie posty...
    • Gość: jaś Re: WOSP w Auchan IP: 193.59.95.* 09.01.06, 06:30
      Biedni ludzie. Nie chcecie to nie pomagajcie i tyle. Mam nadzieję,Jolanto, że
      nie masz dzici i wnucząt i one nigdy nie będą potrzebowąły pomocy. Czego i
      Tobie życzę wielkomiejska Pani.... Jak czytam takie posty to zastanawiam sie
      jak to sie dzieje, ze Polska jest karajem rzekomo katolickim.
      Boże chroń przed takimi katolikami.
      • Gość: XX Re: WOSP w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 08:15
        A teraz z innej beczki .Swoją drogą świetnie że w niedzielę są otwarte centra
        handlowe bo nie wiem czy udzłoby się zebrać tyle pieniędzy.
    • Gość: Jurek Re: WOSP w Auchan IP: *.pzuzycie.pl 09.01.06, 09:49
      masz racje, powinni zbierac na kazdej mszy zamiast ksiezy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka