Dodaj do ulubionych

Studniówki w liceach

IP: *.c155.petrotel.pl 12.01.06, 22:20
no tak ... jak zawsze licza sie tylko dobre szkoly :/ a co ze stodniowkami np
z budowlanki i wielobranzowki ?? nikt o nich nawet nie napisal slowa i to nic
ze bawili sie w Panu Tadeuszu i placili tak jak ,,slynna,, Jagielonka po 260
zlotych oj dziwni sa ludzie
Obserwuj wątek
    • Gość: Hubert Re: Studniówki w liceach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:40
      Heh jak zawsze tylko malachowianka i jagielonka jakby to byly jedyne szkole
      srednie w Plocku, a takie tam bydlo chodzi ze szkoda gadac:/
      • Gość: bzyka_87 Re: Studniówki w liceach IP: *.c153.petrotel.pl 12.01.06, 22:56
        mów o sobie. "bydło" to mozesz byc Ty, bo ja nie znam, zadnego bydła
        uczęszczającego do tej szkoły. Co najwyzej ktos może byc niekulturalny, ale
        bydlasty chyba nie :/
      • Gość: Zbulwersowana Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:14
        Ej!! Kolego, nie mów tak!
        Możliwe, że znasz kogoś kto zachowuje się nieodpowiednio, ale taka osoba [ bądź
        grupka osób] znajdzie się wszędzie!! I nie życzę sobie, żebyś się tak wyrażał
        na temat społeczeństwa całych szkół.
        Zresztą to świadczy tylko o Twojej kulturze :/
    • Gość: DDD Re: Studniówki w liceach IP: *.wlodkowic.pl 13.01.06, 09:29
      No jasne, bo innych szkół w Płocku nie ma. Jak się pisze o publicznych - to
      jest artykuł, a jak - o niepublicznych - to już reklama i trzeba za to płacić!
    • roman_j Re: Studniówki w liceach 13.01.06, 10:51
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> no tak ... jak zawsze licza sie tylko dobre szkoly :/ a co ze stodniowkami np
      > z budowlanki i wielobranzowki ?? nikt o nich nawet nie napisal slowa i to nic
      > ze bawili sie w Panu Tadeuszu i placili tak jak ,,slynna,, Jagielonka po 260
      > zlotych oj dziwni sa ludzie

To proste. Tamte szkoły nie kształcą przyszłych dziennikarzy. ;-))
      Ale może to dobrze, bo taka na przykład samochodówka wykształciła prezydenta, a
      ten w rewanżu jej siedzibę przebudował na przytułek. :-))
      • Gość: III C Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:54
        I tak nic nie przebije 100-dniówki z poprzedniego roku, gdy to III C balowała w
        Jagielonce. Nie było, nie ma i nie będzie już tak WSPANIAŁEJ klasy...
        • Gość: starogardzka team Re: Studniówki w liceach IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 15.01.06, 15:19
          zgadzam się z kolegą z IIIc. dobrze bylo. pozdro dla wszystkich oprucz pani
          gąseckiej
          • iwles Re: Studniówki w liceach 17.01.06, 08:32
            Gość portalu: starogardzka team napisał(a):

> zgadzam się z kolegą z IIIc. dobrze bylo. pozdro dla wszystkich oprucz pani
            > gąseckiej

oprucz - oprócz

Jesteś Jagiellończykiem ?

Wstyd, wstyd !!!!!!!!!!!!

• Gość: Ja Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:41
        Romek_j, chyba przesadziłeś z tym przytułkiem! Zabrzmiało to obraźliwie, ciesz
        się, że to Ty nie musisz tam przebywać i uważaj, żeby tam nie wylądować!
        A to, że budynki samochodówki, zamiast niszczeć służą lepszym celom, to raczej
        się chwali! Popatrz romku czasami na świat objektywnie, a nie wciąż
        krytykujesz!
      • g.dziwota Romek dziennikarzem 13.01.06, 21:14
        roman_j napisał:

> Gość portalu: gosc napisał(a):
        >
        > > no tak ... jak zawsze licza sie tylko dobre szkoly :/
        > a co ze stodniowkami np
        > > z budowlanki i wielobranzowki ?? nikt o nich nawet nie napisal slowa
        > i to nic
        > > ze bawili sie w Panu Tadeuszu i placili tak jak ,,slynna,, Jagielonka po
        > 260 zlotych oj dziwni sa ludzie
        >
        > To proste. Tamte szkoły nie kształcą przyszłych dziennikarzy. ;-))
        > Ale może to dobrze, bo taka na przykład samochodówka wykształciła prezydenta,
        > a ten w rewanżu jej siedzibę przebudował na przytułek. :-))
        >

Czy po Twojej wypowiedzi Romanie mam wnioskować, że dziennikarze piszą tylko o
        tych szkołach w których sie kształcili?? Dziwna forma dziennikarskiego
        obiektywizmu. Ale niczego wiecej po Twoich wpisach nie można się spodziewać.
      • Gość: aha Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:38
        premiera mosq
    • Gość: Hubert Re: Studniówki w liceach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:18
      Pisze tak dlatego ze jestem na pedagogice i mialem okazje byc w tych slawnych
      szkolach na hospitacjach i dlatego twierdze ze czesc ludzi tam uczeszczajacych
      to bydlo. Nie dosc ze soba nic nie reprezentuja to jeszcze sa tak poubierani ze
      nie wiadomo czy to chlopak czy dziewczyna. Pozatym moim zdaniem takie same
      szanse na pozadne uczelnie maja obsolwenci Jagielonki, Małachowianki, III LO
      czy np. obojetnie jakiego technikum. Wkurza mnie poprostu gdy tylko te 2 szkoly
      srednie sa wywyzszane.
      • Gość: bzyka_87 Re: Studniówki w liceach IP: *.c241.petrotel.pl 13.01.06, 17:35
        Przepraszam, bo nie rozumiem, co wspólnego ma sposób ubierania sie do kultury.
        Co za różnica czy dziewczyna chodzi w spodniach czy spódnicy, krótekiej bluzce
        czy długiej, czy ma włosy czy nie ma? Jakieś marny z Ciebie student pedagogiki
        skoro nie potrafisz dostrzec tego, że ludzie w tym wieku często się buntuja
        przeciw normom społecznym.
      • Gość: Zbulwersowana Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:54
        Bez względu na to, czy jesteś na pedagogice, prawie, medycynie czy jakimkolwiek
        innym kierunków studiów, nie masz prawa oceniać ludzi po tym jak są ubrani.
        Rozmawiałeś z ludźmi? Wszystkimi ? Nie wydaje mi się. Nie podoba mi się to, że
        tak oceniasz Jagiellone czy Małachowiankę.
        To, że nie piszą w gazetach o innych szkołach to nie jest wina Jagi czy
        Małachy, więc jakim prawem się tak o nich wyrażasz?
        Równie dobrze, mogę stwierdzić, że Ty jesteś BYDŁEM! Przyjemnie?
      • Gość: ojoj Re: Studniówki w liceach IP: *.c240.petrotel.pl 13.01.06, 18:50
        Drogi Hubercie z pedagogiki, nie wiem, jaką szkołę średnią kończyłeś, ale lepiej
        nie bierz się sam za uczenie innych, bo twoja ortografia i interpunkcja
        straszliwie cię kompromitują.
    • Gość: szczuruś z 3-ego Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:47
      ja wbijam w to jak bedzie sie bawic jagna czy małach bo na szczescie bawie sie w
      swoim ulubionym trzecim l.o :)
    • Gość: Domi Re: Studniówki w liceach IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.01.06, 21:05
      najważniejsze żeby Jagiellonka się dziś dobrze bawiła!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrowienia dla wszystkich UDANEJ ZABAWY!
      PS. pozdrrowienia dla byłego dyrektora Jagi;-)
      absolwentka 2005
      • Gość: , Re: Studniówki w liceach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:44
        EGOISCI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka