Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowiczów - sierpień 2002

IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 11:16
wątek nostaliczny
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyjazni? IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 11:17
      opowiedzcie,jesli jeszcze ktos z tych osob tu pisze
      • dlugopisem Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja 02.02.06, 11:32
        Gość portalu: ula napisał(a):

> opowiedzcie,jesli jeszcze ktos z tych osob tu pisze

przecież to cała ekipa Romana, wszyscy siedzą w "Rzymie"
        • Gość: Maciek Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja IP: *.ssss.gouv.qc.ca 02.02.06, 14:09
          Nie tylko w.....Rzymie, nie tylko :)) Ja np siedze w.......Montrealu.
          A przyjaznie z tamtego okresu, owszem, trwaja; jedna z nich odwiedzila mnie
          wlasnie ubieglego lata w Montrealu.
          • naka Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja 02.02.06, 16:18
            I bylo wspaniale przejechac sie autkiem >>chryster intrepit<< przez najpiekniejszy montrealski most nad rzeka Sw.Wawrzynca:)) A wieczorem popijac piwko na najslawniejszej montrealskiej ulicy Sainte Catherine, niesamowicie zapchanej tlumem kolorowych ludzi,glosna muzyka , roznorodnoscia kafejek i iloscia przejezdzajacych aut :))
            Ale to byly wakacje :))
            • Gość: Maciek Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja IP: *.ssss.gouv.qc.ca 02.02.06, 16:42
              Okazuje sie ze nie tylko autor "polskiego hydraulika" ma niezwykly talent
              marketingowy, jesli chodzi o inspirowanie do turyzmu; Naka tez !!! Podejrzewam,
              ze po takiej reklamie Naki, LOT bedzie musial dorzucic pare samolotow na trase
              Warszawa-Montreal :)) W rezultacie czego ja bede musial rozbudowac
              (dotychczasowo jednoosobowy ) komitet powitalny po tej stronie Atlantyku :))
            • dlugopisem Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja 02.02.06, 18:23
              naka napisała:

> I bylo wspaniale przejechac sie autkiem >>chryster intrepit<<

eeee Chrysler brruuuuuuu ... Otylia też tak się czuła :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka