Gość: ula IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 11:16 wątek nostaliczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyjazni? IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 11:17 opowiedzcie,jesli jeszcze ktos z tych osob tu pisze Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja 02.02.06, 11:32 Gość portalu: ula napisał(a): > opowiedzcie,jesli jeszcze ktos z tych osob tu pisze przecież to cała ekipa Romana, wszyscy siedzą w "Rzymie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja IP: *.ssss.gouv.qc.ca 02.02.06, 14:09 Nie tylko w.....Rzymie, nie tylko :)) Ja np siedze w.......Montrealu. A przyjaznie z tamtego okresu, owszem, trwaja; jedna z nich odwiedzila mnie wlasnie ubieglego lata w Montrealu. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja 02.02.06, 16:18 I bylo wspaniale przejechac sie autkiem >>chryster intrepit<< przez najpiekniejszy montrealski most nad rzeka Sw.Wawrzynca:)) A wieczorem popijac piwko na najslawniejszej montrealskiej ulicy Sainte Catherine, niesamowicie zapchanej tlumem kolorowych ludzi,glosna muzyka , roznorodnoscia kafejek i iloscia przejezdzajacych aut :)) Ale to byly wakacje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja IP: *.ssss.gouv.qc.ca 02.02.06, 16:42 Okazuje sie ze nie tylko autor "polskiego hydraulika" ma niezwykly talent marketingowy, jesli chodzi o inspirowanie do turyzmu; Naka tez !!! Podejrzewam, ze po takiej reklamie Naki, LOT bedzie musial dorzucic pare samolotow na trase Warszawa-Montreal :)) W rezultacie czego ja bede musial rozbudowac (dotychczasowo jednoosobowy ) komitet powitalny po tej stronie Atlantyku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem Re: Co zostalo z tych spotkan i zawartych przyja 02.02.06, 18:23 naka napisała: > I bylo wspaniale przejechac sie autkiem >>chryster intrepit<< eeee Chrysler brruuuuuuu ... Otylia też tak się czuła :-( Odpowiedz Link Zgłoś