Dodaj do ulubionych

katarsis PO w Płocku

25.02.06, 09:14
czy oczyszczenie szeregów PO w Płocku to usunięcie tylko i wyłącznie pana
sydlewskiego?? przestrzegam wszystkich członków koła przed takim myśleniem.
sam pan sydlewski nie narobiłby takiego bałaganu, bez ludzi, którzy z nim
działali; notabene teraz w pierwszych szeregach go krytykują.

pozostaje współczuć panu sydlewskiemu takich "przyjaciół", a członkom PO
konsekwencji w działaniu, skoro się powiedziało A to następnym krokiem jest
powiedzenie B
Obserwuj wątek
    • Gość: e. Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:18
      PiS ciezko pracuje by odbudowac kraj
      a PO juz musi sie oczyszczac ? jak pzpr, sld, eeech
      • milton_plock Re: katarsis PO w Płocku 25.02.06, 10:12
        pachnie mi to hipokryzją, bo jasiński to chyba należy do pis, a nie do PO, a na
        dodatek to nawet minister
    • Gość: Buczer Re: katarsis PO w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 25.02.06, 10:13
      milton_plock napisał:

> czy oczyszczenie szeregów

A Ty oczyściłeś się zmieniajac login?
    • Gość: olo Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:08
      ot to, milton
      wojtek tez ciezko pracuje by kraj odbudowac
      a nie rozwalaniem parti która miala w tym pomagać
    • Gość: GOŚĆ Re: katarsis PO w Płocku IP: *.class146.petrotel.pl 25.02.06, 11:23
      ZGADZAM SIĘ Z MILTONEM,
      LEPIEJ NIE MIEC PRZYJACIÓŁ NIŻ MIEĆ TAKICH.....
      • milton_plock Re: katarsis PO w Płocku 25.02.06, 11:43
        ...całe odium spadło na pana sydlewskiego, ale prawda jest taka, że bez
        kilku "przyjaciół" te całe zamieszania nie miałoby miejsca.

• Gość: .... Re: katarsis PO w Płocku IP: *.class144.petrotel.pl 25.02.06, 13:25
          TO PRAWDA, TERAZ WSZYSCY OBWINIAJĄ JEGO A
          WCZEŚNIEJ WSZYSCY BYLI Z NIM, CZY TO TAK ŁADNIE "PRZYJACIELE"?????
    • Gość: Rudy Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:37
      PO nie może się oczyszczać, gdyż są w niej same brudy.
    • Gość: ... Re: katarsis PO w Płocku IP: *.class144.petrotel.pl 25.02.06, 13:45
      wesoło to nie wygląda, nie sądziłem że to ich robota że
      go krytykują, wczesniej byli razem a teraz jak jest zle to go
      opuscili. Tak czasem bywa Artur, ale pamętaj że jesli
      tak robią to nie są to przyjaciele...i tylko tyle
      • Gość: syd Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:58
        Milton stary partyjniaku to na PO tez sie znasz
        • Gość: mm Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:08
          współczuję Sydlewskiemu.
          • Gość: * Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:35
            Przecież to stara prawda że w polityce i biznesie prawdziwych przyjaciół nie ma
            Kto o tym nie pamięta to prędzej czy póżniej poniesie porażkę
            • Gość: BG Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:04
              Właśnie w polityce można poznać prawdziwych przyjaciół...
    • Gość: wer nie chce mis ię wirezyć by milton_płock do SLD nal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:54
      az tak nisko by nie upadł
    • Gość: komuch milton_płock zniknął, dobrze go dziobnąłeś z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:06
      jednak był, szuja jedna
      • Gość: * Re: milton_płock zniknął, dobrze go dziobnąłeś z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:18
        Paplanina i nic więcej ja nie wierzę w Wasze domysły i już.
        • Gość: JFK Re: milton_płock zniknął, dobrze go dziobnąłeś z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:16
          każdy ma miejsce w nowej PO, musi tylko pamiętać że poprzedni styl uprawiania
          polityki się nie sprawdził i nigdy nie sprawdzi. Kązdy kto bedzię mądry i
          otwarty na dialog ma swoje miejsce w PO, nawet byli SLD, muszą tylko troszkę
          usunąć się w cień i popracować dla dobra PO. Bedzie dobrze dzieciaki - musicie
          sami ocenić z kim Wam sie opłaci i z kim po drodze. Bo jak pójdziecie za S. to
          nic z tego nie będzie a obiecane macie zapewne dużo. Wolna wola to największy
          dar...........POzdro
    • Gość: Pełnomocnikprycypl Re: katarsis PO w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 27.02.06, 16:21
      czy to prawda że nasz prezydent Płocka opuszcza pis?
      • Gość: am Re: katarsis PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:00
        prawda
        • Gość: mieczysław milton nigdy nie był w SLD IP: *.chelmsfdrdc2.ma.boston.comcast.net 27.02.06, 20:06
          Jeżeli ktokolwiek pisze, że milton był kiedyś w SLD to zwyczajnie kłamie i z
          całą pewnością robi to celowo, aby zdyskredytować jego osobę i jego ideały,
          czyli ideały Platformy Obywatelskiej.

Na szczęście to wszystko jest do sprawdzenia i z całą pewnością zostaną
          wyciągnięte konsekwencje takiego obrzydliwego działania. Tak więc milton nie
          martw się, już nad tym pracujemy.
          • Gość: * Re: milton nigdy nie był w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:21
            To prawda Milton to porządny człowiek.A odnośnie "tych" wpisów to z wielkiej
            ZAZDROŚCI i PODŁOŚCI.Pozd dla tych z za wielkich wód.
            • Gość: inic milton został rozszyfrowany i sie ukrył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:57
              moze sie wylogowal
            • Gość: bipi Re: milton nigdy nie był w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:13
              Milton to młody, wykształcony, mądry chłopak pełen IDEAŁÓw -szkoda, że jest
              doceniany tam za oceanem.
              Ale cóż, wszyscy wielcy ludzie musieli być kiedyś na emigracji ...
              Z całym szacunkiem
              dla Miltona
              PS CZy mamy przyjaciół za oceanem?
              • milton_plock Re: milton nigdy nie był w SLD 27.02.06, 21:35
                ja zwyczajnie nie mam ochoty, ani czasu na zaprzeczanie ewidentnych kłamstw
                kogoś, kto próbuje zbić kapitał polityczny na oczernianiu mojej skromnej osoby.

kompetentne osoby "pracują nad tym", abym się dowiedział kim jest ta osoba,
                bądź osoby, które z uporem maniaka przedstawiają nieprawdziwe fakty, odnośnie
                mojego rzekomego członkowstwa w sld.

jednakże, by ostatecznie rozwiać jakiekolwiek i kogokolwiek wątpliwości
                powtórzę ostatni raz:

nie byłem,
                nie jestem,
                i nigdy, przenigdy nie będę członkiem sld.

ps. do bipi: za oceanem to z całą pewnością koledzy ze studiów (właśnie się
                dowiedziałem)
                • Gość: a. a widzicie, mówiłem że był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:47
                  miałem racje
                  • Gość: teles Re: a widzicie, mówiłem że był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:18
                    chłopaki albo troszkę usuniecie się w cień i później bedziecie mieli mozliwości
                    albo pójdziecie na dno z kapitanem, który tylko w majtkach został......
                    CZŁOWIEK DIALOGU Pozdro
                    • Gość: marzyciel Re: a widzicie, mówiłem że był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:28
                      POlityka to nie rządy większości tylko mądrości - tak wiem jestem
                      marzycielem:))))))) ale jestem szcześliwy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka