Dodaj do ulubionych

Kim jest Martynowski??

IP: *.chelmsfdrdc2.ma.boston.comcast.net 10.03.06, 11:02
Obserwuj wątek
    • Gość: podlizuch Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:23
      super gościem
      • Gość: płocczanin Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.c155.petrotel.pl 10.03.06, 11:39
        Pan Martynowski jest wnukiem swego dziadka i synem swego tatusia.
        Przeciez aby na ten temat cos wiedzieć nie trzeba być Kurskim.
        Płocczanie wszystko wiedzą, a może w stosownym czasie i wiedza o korzeniach
        Pana Martynowskiego zagości na tym forum.
        Może już ktoś wie?
      • Gość: bolek Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:02
        Geja,co zaczyna takie wątki powinni wysłać do odśnieżania ulic..Rzuci w necie
        hasło i cieszy sie jak jemu podobni wylewać będą na gościa pomyje !!Wyjątkowo
        płockie zagrywki.....
      • Gość: Popieram Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:36
        super gościem!
    • Gość: e. Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:44
      ja sądze ze, mimo ze nie znam tego kola to ty nie jestes godzien
      pocałować go w dupe
    • Gość: samoobrona Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:49
      lat 35, z-ca dyrektora w ośrodku szkolenia kierowców, szef pisu, żonaty(ładna
      żonka), chyba się nie dorobił bo jeździ gratem, aż go słychać na kwiatka,
      ostatnio przebiłem mu opony he, he, he.
    • Gość: SNMP Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:08
      Czyżby PO ruszyła z czarną kampanią samorządową?
      W PO rośnie ktoś na miarę Jacka Kurskiego-zazdroszczę
      • Gość: Cwaniaczek jeden Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:40
        Martynowski to koleś, który wypisuje cały czas na tym forum, on chyba jest
        bezrobotny, bo gdyby miał pracę to nie miałby czasu na wypisywanie tych swoich
        głupot na forum - no chyba, że on pisze także w pracy, a to już chyba byłoby
        nieetyczne, tak oszukiwać pracodawcę, a w szczególności jeżeli to jest Państwo.
        • Gość: beegges Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:19
          nie wiem kim jest, ale wiem napewno, że nie jest esbekiem, komuchem i szują bo
          takich w PiS nie ma(wszyscy w tej partii są zlustrowani) a to już dużo.
          a tak swoją drogą to Martynowski musi mieć sporo wrogów jak widzę i czytam na
          tym forum.
          • Gość: dede Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.class146.petrotel.pl 23.05.06, 08:35
            a co powiesz na temat posła Jasinskiego
    • Gość: zenon zwany jajem Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:48
      A o którego Martynowskiego ci chodzi?
      Roberta czy Marka?, a może Rafała? Tylu znam i słyszałem, że rządzą Pruszkowem.
      Martynowski to również asystent Wassermana.
      • Gość: kania Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:52
        możecie mu nawsadzać na meila: marek.martynowski@o2.pl
        Ludzie Samoobrony do roboty.
        • Gość: Sam Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:26
          Znam tego trybuna forumowego, eh szkoda gadać!
          • Gość: Qr jedna Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:55
            Forumowy oszołom
    • Gość: wielbicielka Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:37
      A ja go kocham
    • Gość: filozof Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:16
      to stary komuch.w 1962 razem piliśmy wódę,czyli pijak, a każdy pijak to komuch.
      a tak wogóle to jestem mieszkańcem Tworek.
    • Gość: henry Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:22
      najłatwiej z Martynowskiego zrobić oszołoma, a to już sprawa czerwonych komuchów
      • Gość: hahaha Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:12
        Ciekawa jest pozycja w PiSie Pana Martynowskiego...
    • Gość: boli Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:37
      Smieszny młody człowiek, któremu wydaje się być ważnym lokalnym politykiem a
      rzeczywistości jest marionetką w rekach Jasińskiego do czarnej roboty.
      Publicznie rozgłasza o swoim kandydowaniu do sejmiku jako lider listy Pisu, o
      rychłym objęciu funkcji szefa delegatury wojewody, o decydowaniu o kształcie
      list Pisu w mieście.Żałosna postać.
      • Gość: jacek kędrynka Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:27
        delegaturę z tego co wiem to ma głęboko w du..ie. tak naprawdę uważam, że bez
        niego pis nie byłby tym pisem, który teraz jest. wróżę, że inne partie nie mają
        szans w wyborach samorządowych. jeżeli przekroczą próg rzędu 7-8 % to będzie
        sukces.
        pozdrawiam biuro samoobrony(kania i inne berety), które wymyślają tematy-
        bzdety na forum.
        • Gość: Pospieszalsky Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:12
          To forumowicz co zamiast robić wpisy - robi wPiSy. Postać z wszechmiar
          groteskowa...
          • Gość: Adrian Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:14
            To chyba jakis działacz polityczny, chyba z SLD.
          • Gość: milton Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.dbln.cable.ntl.com 23.05.06, 01:56
            pytanie wraca bumerangiem;)
            • Gość: odp. Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.c157.petrotel.pl 23.05.06, 10:20
              Z-cą dyrektora WORD ,za załugi dla PiS.
    • Gość: zdzicho Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:44
      wykonuje zalecenia SB, zapewne nie wiedząc o tym , mam nadzieję
      karierowicz
    • Gość: kim Re: Kim jest Martynowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:17
      jest prezesem PiS w Płocku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka