roman_j 03.12.02, 12:32 Widzę (po liczniku na forum głównym), że porządki są w toku. Dziwne tylko że liczniki podforów jakoś nie "puchną". A może mi się tylko wydaje? Odpowiedz Arku... -)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razdwadwanascie Re: Porządki a liczniki 03.12.02, 12:41 roman_j napisał: > Widzę (po liczniku na forum głównym), że porządki są w toku. Dziwne tylko że > liczniki podforów jakoś nie "puchną". A może mi się tylko wydaje? Odpowiedz > Arku... -)) Wycinanki? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Porządki a liczniki 03.12.02, 13:09 razdwadwanascie napisał(a): > roman_j napisał: > > > Widzę (po liczniku na forum głównym), że porządki są w toku. Dziwne tylko > że > > liczniki podforów jakoś nie "puchną". A może mi się tylko wydaje? Odpowied > z > > Arku... -)) > > > Wycinanki? ;-)) Nie, przenosiny na z góry upatrzone pozycje. :-)) A przy okazji witam starego uczestnika z nowym nickiem. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
razdwadwanascie Re: Porządki a liczniki 03.12.02, 20:28 roman_j napisał: > razdwadwanascie napisał(a): > > > roman_j napisał: > > > > > Widzę (po liczniku na forum głównym), że porządki są w toku. Dziwne t > ylko > > że > > > liczniki podforów jakoś nie "puchną". A może mi się tylko wydaje? Odp > owied > > z > > > Arku... -)) > > > > > > Wycinanki? ;-)) > > Nie, przenosiny na z góry upatrzone pozycje. :-)) > A przy okazji witam starego uczestnika z nowym nickiem. :-)) Witam, witam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_plock Re: Porządki a liczniki 03.12.02, 13:55 Wszystko wydaje się być w porządku. Ogólna liczba postów przed sprzątaniem i po sprzątaniu jest taka sama. Np. na podforum Kto nami rządzi po przenosinach licznik powiększył się o ok. 300 wpisów. Wzrosła też liczba postów na Sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś