Dodaj do ulubionych

Policyjna interwencja - kto był agresywny

IP: 81.15.149.* 14.03.06, 21:52
przyznają się-niemożliwe
popieram chłopaków ,lanie pałą to przesada
ukarac tych gliniarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: ADA Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.centertel.pl 14.03.06, 23:30
      200 zł? to za mało!!!
    • Gość: artyr Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.wszplock.pl / *.c152.petrotel.pl 15.03.06, 02:42
      dobrze im tak pic to trzeba umiec
    • Gość: gościu Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c153.petrotel.pl 15.03.06, 07:42
      Kto tu wypisuje jakieś głupoty. Chuligaństwo po pijaku trzeba tępiś. Odlewali sie na ulicy to zostali wylegitymowani. Stawiali sie to zostali postawieniu cwaniacy do pionu. Odwieziono ich do Izby wytrzeżwien gdzie lekarz miał obowiązek przeprowadzic oględziny i wtedy by ujawnił albo nie te siniaki. Policja na codzień spotyka sie z chamstwem i tym, że grozi im się zwolnieniem ze słuzby i różnym takim straszeniem. Jak dostali od policjantów to wyjdzie im tylko na zdrowie. W Płocku musi być porządek, i tak strach wyjść na ulicę. Zobaczcie po 20.00 miasto ma wyludnione ulice. Głupi artykuł i nie wiadomo czemu ma słuzyc. Policja nie rozdaje cukierków.
      • Gość: rotuA Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:09
        ciebie powinno sie tępić, za to że masz nasrane w głowie i to ciebie właśnie
        powinno spotkać wpie..konkretny od policjantów to byś baranie zrozumiał ze
        to jest przestępstwo i ze policja nie ma prawa nadużywać swojego stanowiska, a
        tak dzieje się coraz częściej zawsze ich jest dużo tam gdzie nie potrzeba
        wlepiają mandaty niedawno bo 2 -3 miesięcy spotkało mnie podobne przeżycie nie
        przyjąłem mandatu dostałem wryj i zawieziono mnie na izbie wytrzeźwień z
        zarzutem picia alkoholu w miejscu publicznym, potem sąd uznał po mimo wezwanego
        świadka ze policja ma zawsze racje i koniec. Mozna sobie chodzić po ulicy a
        policja jak ma kaprys wlepić komuś mandat i kopnąć,uderzyć kogoś w twarz i
        wywieść na izbie wytrzeźwień bez przyczyny taki kaprys policjanta bedzie mnie
        kosztował 500 zł
        • Gość: ....... gościu jesteś poje..ym tempakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:13
          Zycze Ci abyś tak kiedyś wracając do domu wieczorem dostał wpie..od policji
          zobaczysz, czy dostaje się za to przewinienie czy za napatoczenie.
      • Gość: balbina Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 15.03.06, 13:48
        policja w plocku to jedna klika,nawet jezeli sa jacys policjanci w porzadku to
        musza sie dostosowac do dzialan bandy w niebieskich mundurach,za duzo jest
        ludzi ktorzy mysla ze w mundurze sa bogami a wszystkie jednostki nadrzedne ida
        po najmniejszej lini oporu,na zasadzie policjant ma racje,tylko i wylacznie
        wlasciwy dobor kadr i prawo dzialajace w obie strony moga to zmienic,natomiast
        jezeli chodzi o plock to niebieskie anioly robia co chca i nie ma na nich
        bata,po prostu jak na wiekszej wsi
      • Gość: anna Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c151.petrotel.pl 16.03.06, 22:48
        tak, pijanym gościom można sprawic lanie przed bandytami i chuliganami
        uciekliby zatem nie wygaduj głupot
    • Gość: AntyGlina Płocka policja jest beznadziejna. Walczcie z tymi IP: 193.59.95.* 15.03.06, 07:43
      łobuzami z policji. Nie wolno pozwolić na bezpodstawne bicie ludzi. A
      zaprzeczają zawsze - taka już bolszewicka metoda, wyssana z czasów PRL z
      mlekiem matki ZOMO.
    • Gość: gościu Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:44
      Ludzie w Stanach za brzydkie jendo słowo przy policji grozi skuciem,
      a nie mówię co się stanie jak by ktoś się zaczął stawiać!

• Gość: Maciej Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:03
      Sranie w banie!!! W stanach ?!!!! Co ty piszesz, policjant nie ma prawa na
      bicie kogokolwiek!!!! A o poijanych już pisałem jak to pan CHET....z kolegą
      kopneli w mój samochód, bo szli ulicą a mój samochód nie powinien tam być.
      POlicjanci stwierdzili że skoro nie ma szkód to i nie ma sprawy. Podczas jak
      prowadziliśmy, nie powiem głupią dyskusję z owymi panami- dwóch policjantów
      patrzyło tylko z samochodu, nie wyszli nie wylegitymowali dalczego ??????????
      Do tył tam pan były prezydent- w wpływowy jest !!!!!!!!!!!! PoLIcja w PłOCKU TO
      JEDNA WIELKA KLIKA A DO TEGO NIEROBY.!!!!!!!!
      • Gość: menel Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:03
        100% racji - patrz moje wpisy na forum dot. izby wytrzeźwień.jest wiele
        podobnych historii zPłocka
      • Gość: Batman Re:Maciej IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:16
        1.W swojej wypowiedzi zakładasz, że relacja tych tzw. biznesmenów jest
        prawdziwa, na jakiej podstawie opierasz swoje twierdzenie (dotyczy tzw.
        pałowania), czy to są twoi znajomi i znasz ich na tyle aby położyć głowę za ich
        prawdomówność ?
        2.W państwie "prawa" prowadzenie dyskusji, nawet na ulicy, nie daje podstaw do
        legitymowania lub podjęcia jakiejkolwiek interwencji-chyba że jest inaczej?.
        3. Uszkodzenie mienia jest wnioskowe - tzn. osoba poszkodowana musi złożyć
        odpowiednie zawiadomienie o uszkodzonym mieniu stanowiącym jej własność-gdzie
        działanie sprawcy spowodowało szkodę o wymiernej wartości- nie wiedziałeś o
        tym ?
    • Gość: niedowiarek Nie wiem dlaczego ale policjantom nie wierzę IP: 213.77.100.* 15.03.06, 08:13
      Nie wierzę im jak każdy w Polsce. Za dużo lat przeżyłem i dużo widziałem.
      Policjanci są podatni na frustracje i są znerwicowani, w większości. Najłatwiej
      im jest wyżyć się na nas cywilach, bo z prawdziwymi kryminalistami to oni mają
      sztamę albo czują respekt. Taka jest prawda. Nic dodać.
    • Gość: blog Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 193.59.95.* 15.03.06, 08:36
      Pochlali a później zaczeli udawać bohaterów i domagać poszanowania praw. Nie ma
      policji na świecie, która nie dałaby w gębę za głupie dyskusje po pijaku. Teraz
      obciach za myjkę to szukają dziury w całym. Od policji wymagamy wersalu a
      zachowujemy sie jak dzikusy. I tak niech się cieszą, że to była policja bo jak
      by spotkali amatorów cudzych komórek to pewnie też wyladowaliby na ul.
      Medycznej, tylko, że kilka nr dalej na chirurgii urazowej.
      A ten, który mówi, że więcej nie przyjedzie do Płocka - i bardzo dobrze
      wystarczy nam własnych obszczymurków
      • Gość: yolo szwarc Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:47
        policja ma nam sluzyc i stosowac srodki adekwatne do czynu. gdyby ten pijany gosc probowal zaatakowac policjanta ten moglby mu przylozyc.
        za wulgarne slowo i alkohol we krwi pala przez plecy? dobra, stara szkola zomo.
        przykro mi, ze policjanci sie tak zachowali - nie wiem jak im ufac, skoro paluja za promile i zalatwianie sie pod drzewem.
        czy ten koles mial zlac sie w spodnie? gdzie mial sie zalatwic? zapukac do kogos do domu i poprosic?
        • Gość: romulus Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 09:04
          ci handlowcy to akwizytorzy hamstwa i prostactwa, w końcu POLICJAŃCI
          zareagowali odpowiednio, dość w maszym mieście alkoholików zaczepiających
          przechodniów i smrodu na ulicach. Więcej ZOMO na Grodzkiej w wekendy . Policja
          brwao macie jaja chłopaki szkoda że waszym przełożonym ich brakuje! Bo jak
          by je mieli to w tym kraju żyłoby się bezpieczniej!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ala Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 09:09
            handlowcy powinni się wstydzić swego zachowania a nie jeszcze roztrząsać to na
            forum. Policjańci postąpili zgodnie z prawem. skoro się sadzili i głupio
            mądżyli to niech się cieszą że żyją Ludzie nie potrafią si ezachować
            kultularnie przy policji
            • Gość: Maciej Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:14
              Pewnie wszytkie te bzdury pisze jedna osoba!!Panie policjancie- przestań już
              nudzić!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Batman Re:Maciek IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:24
                Ocena powinna być obiektywna, wyważona, pozbawiona emocji. Każdy ma prawo mieć
                inne zdanie na dany temat, ale nie oznacza to że jest reprezentantem
                opisywanego w artykule zawodu.Może bardziej realnie patrzy na przedstawione
                zagadnienie.
                • Gość: Ox Na kilka debilnych postów z rzędu muszę zareagować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:18
                  Każdemu kto napisał cokolwiek w obronie policji, życzę żeby go spotkało kiedyś
                  dwóch niebieskich panów kiedy będzie wstawiony, żeby ten dzień był dla niego
                  zły od początku i żeby okazał policjantom swoją złość i żeby to były najgorsze
                  niebieskie k*rwy w całym mieście
                  • Gość: xxx Re: Na kilka debilnych postów z rzędu muszę zarea IP: *.class147.petrotel.pl 15.03.06, 22:19
                    Kulturalny człowiek nie okazuje złości napotkanym na ulicy obcym ludziom - a
                    takimi są właśnie policjanci. Nie mów więc że w porzadku jest wytrzasanie sie
                    nad pracujacymi ludzmi tylko dlatego ze masz gorszy dzien albo klopoty ze
                    wzwodem...
                    • Gość: Ox Re: Na kilka debilnych postów z rzędu muszę zarea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:06
                      To byl przyklad dla ludzi spokojnych, ktorzy uwazaja ze takie zachowanie
                      policjantow jest w porzadku, ktorzy uwazaja takze, ze ich to nie moze spotkac.
                      W jasny sposob chcialem im pokazac jak bardzo sie myla i w jaki sposob moga
                      znalezc sie w podobnej sytuacji. Nie zrozumiales, wiec nie zrozumiesz pewnie
                      tego co napisalem teraz wiec masz tu w skrocie: jak pies jest glupi to za
                      nic "pogryzie" i agresywnego i spokojnego czlowieka.
        • Gość: Batman Re:yolo szwarc IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:32
          1. W każdym lokalu zostaw swój telefon, wtedy każdy "biznesmen" będzie wiedział
          gdzie może się "wylać"
          2.Twoja ocena jest mało wiarygodna, oceniasz sytuację dając wiarę jednej
          stronie, pewnie sam tak postępujesz ?
      • Gość: Do bloga Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:05
        Pewnie na PIS głosowałeś:) były lub obecny Policjancie, pomyśł..... i napisz
        coś jeszcze raz!!!! Ty święty jesteś, nie pijesz... Niech nie wraca, jasne
        wszyscy się wynośmy z tego śmierdzącego miasta, które mimo wszystko lubię.
        • Gość: romulus Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 09:13
          bloga gdybyś człowieczku mieszkał na starym mieście to byś zrozumiał. Pić
          trzeba umieć. jak dostaję mandat to nie dyskutuję z policjantem, płacę albo jdę
          do sądu
          • Gość: Do romulusa Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:16
            Jasne mieszkasz na starym mieście, jesteś żulem, dostajesz mandaty co tydzień,
            hahahahaha a ja jestem Chuk Noris
          • ciffan Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny 15.03.06, 10:40
            Gość portalu: romulus napisał(a):
            > bloga gdybyś człowieczku mieszkał na starym mieście to byś zrozumiał. Pić
            > trzeba umieć. jak dostaję mandat to nie dyskutuję z policjantem, płacę albo jdę
            > do sądu

Nie ma to jak analfabetyzm wtórny - naucz się czytać ze zrozumieniem, może weź
            też kurs myślenia...
            Czyli według cienbie co policjant wypisze, ty bierzesz na klatę i płacisz, tak?
            Naiwniak! A jak się nie godzisz, to idziesz do sądu, no i git. Tylko zważ na to,
            że mandat został wypisany do płocczanina, która nie lał. To dlaczego on miał
            płacić za lejącego kumpla? I, nie oszukujmy się, sądy w Polsce to farsa...
        • Gość: Batman Re: gość portalu Do bloga IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:27
          A co ty zrobiłeś, żeby miasto nie było śmierdzące ?
      • Gość: menel Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:05
        tyż prawda
      • ciffan Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny 15.03.06, 10:36
        Gość portalu: blog napisał(a):
        > Od policji wymagamy wersalu a
        > zachowujemy sie jak dzikusy. I tak niech się cieszą, że to była policja bo jak
        > by spotkali amatorów cudzych komórek to pewnie też wyladowaliby na ul.
        > Medycznej, tylko, że kilka nr dalej na chirurgii urazowej.

Co za różnica, od kogo wzieli w dupę - od policji czy dresów? Chłopie, zastanów
        się, co ty piszesz, jak dostają lanie od policji za damski ch** to dobrze, a jak
        od dresów, to źle? To czym się różnią pały od karków? Wytłumacz mi to, proszę...
    • Gość: Tak_bylo Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:41
      "Zachowalismy sie niekulturalnie" czytaj: Nawyzywalismy policjantów od K..ew, ch..ów i złodziei ;)
    • Gość: M@ro Jak się sadził to w pysk się mu należało !!! IP: *.zep.com.pl 15.03.06, 10:27
      Jak się sadził to w pysk się mu należało, do czego to doszło, żeby się pier....
      z chamstwem jak z jajkiem. Dupa nie szklanka - nie pęknie!
      • Gość: jakiś Re: Jak się sadził to w pysk się mu należało !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:52
        Zwróćcie uwagę ,że to zomole z białej.Nawet policjańci z płocka uważają ,że to
        przygłupy.
    • Gość: MAciek Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:50
      No w stanie wojennym też wszystkim się należało. Milicja lała kogo i gdzie
      popadnie. Mamy prawo które nalezy przestrzegać, a policja musi stać na jego
      straży!!!!!!A zachowali się ogrzej od pijanych!!!!!!
      • Gość: zuza Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 11:08
        mają pały to leją nich im sejm odbierze to nie będzie problemu!!!!!!! A PO ZA
        TYM TO PLOCJAŃCI Z Białej to FAJNE CHŁOPAKI nie takie ramole jak ze Słowackiego
    • Gość: mac Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:40
      ta nie leją, mają też pistolety niech strzelają, ba dać im maszynowe będzie
      ciekawiej.
    • Gość: czytelniczka Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:44
      Policjanci z Białej są znani z takiego zachowania i Pan Komendant o tym wie.
      Stać ich też na inne, ich zdaniem żarty. 2 lata temu zastaraszyli moją siastrę,
      która jechała samochodem, bawiąc się z nią z pościg zajeżdżając drogę (w nocy).
      Nie muszę opisywać co przeżyła ta dziewczyna.
      • Gość: Szybciiutkiiii !!! Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 12:48
        Co ? Dobrze jej było tak ??? Dlaczego ciągle jeździ do dziś wypatrując
        radiowozów ?
      • Gość: gość Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 12:53
        Mnie rodzice wychowali tak, że patrząc na policjantów do dziś czuje respekt,
        ale dzięki temu nigdy jakloś nie miałem z nimi problemu. A cwaniacy i pseudo
        biznesmeni co im słoma z butów wystaje za swoje cwaniactwo i chamstwo powinni
        stać w swoim szeregu. RESPECT
        • Gość: grv Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk 15.03.06, 20:42
          hahaha brak slow na ciebie poprostu
          tez chcieli mi wlepic mandat za piwo na osiedlu a jak nie chcialem przyjac ''to
          na myjke jedziemy'' psy!!
          brak slow na nich, tchorze ktorzy strach przed dresiarstwem i zlodziejstwem
          rekompensuja sobie na malolatach i zwyklych ludziach
          nigdy bolicja nie bedzie miala szacunku w polsce bo nadal zatrzymala sie w
          czasach komuny gdzie pan wladza mial pale i wszyscy sie go bali
    • Gość: MAc Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:29
      Osobo ukrywająca pod róznymi nickami, czy jesteś jednym z
      policjantów??????????
    • Gość: mac Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:29
      Bronisz policji jak pies ogrodnika:)
    • Gość: mmm Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 193.59.95.* 15.03.06, 13:40
      miedzytorze, 2 w nocy, wracam z imprezy. podjeżdża radiowóz, panowie proszą o
      dokumenty i je otrzymują. Prewencyjnie ładują mnie do suki i trzymają w niej
      przez 30 minut. pytam o co chodzi, dlaczego mnie trzymają, czy mam to traktować
      jako zatrzymanie czy jako porwanie? jeśli zatrzymanie to na jakiej podstawie? w
      odpowiedzi słyszę stul pysk. a ponieważ jestem człowiekiem kulturalnym i
      wykształconym to nie pozwolę sobie na takie traktowanie przez zwykłego
      łachmaniarza w najlepszym wypadku po podstawówce. informuje więc palantów że
      cała rozmowa została zarejestrowana na dyktafonie telefonu i proszę o głośne
      podanie imienia, nazwiska i stopnia. w odpowiedzi dostaję pałą przez grzbiet. i
      co wy na to? nie mam żadnych zatargów z prawem ale po tym zajściu na całą
      policję robię prostym sikiem bo to banda prostaków i nieudaczników, którzy
      życiowe niepowodzenia odbijają sobie na zwykłych ludziach, którzy potrafią
      korzystać z mózgu w stopniu umożliwiającym robienie czegoś innego niż
      szlifowanie krawężników.
      • Gość: Mac Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:47
        Zaraz pewnie ktoś napisze że Ci się należało bo po ulicy szedłeś po godz 21-
        tej.
      • Gość: nm Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.dw.lublin.pl 15.03.06, 15:50
        wzruszyła mnie twoja historia...
      • Gość: xxx Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.class147.petrotel.pl 15.03.06, 22:14
        skoro masz takie dowody to idz do sadu
      • Gość: postronna Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 03:17
        gdybyś rzeczywiście był kulturalny i wychowany do takiej sytuacji by nie doszło
        choć z drugiej strony, po moich doświadczeniach z policją, wiem na co ich stać
        i wiem też że z nimi się nie dyskutuje, nie pierwszy i napewno nie ostatni raz
        stało się tak że cywil cierpi przez mundurowych ale z regóły na ulice
        wypuszczani są młodzi panowie, którzy szukają rozrywki poza koszarami... i nie
        należy wszystkich policjantów wrzucać do jednego worka z niewyżytą prewencją
        pzdrawiam
    • bob301 Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny 15.03.06, 13:43
      wydaje mi sie, że ten artykuł jest chyba troche naciagany . Nie jestem wielkim
      zwolennikiem policji, chociaż uważam że jest potrzebna.Dziwi mnie, że osoba
      pobita nie zgłosiła tego faktu u przełożonych policjantów, a zgłosiła ten fakt
      w redakcji gazety. Może mężczyzna ten zna kogoś w gazecie i postanowił
      uprzykrzyc życie stróżom prawa, zauwazyłem że takie tematy aś szybko
      podłapywane przez prase.Wczoraj byłem świadkiem jak legitymowany w Płocku przez
      policjantów męzczyzna bez powodu rzucił sie na nich, może warto o tym też
      napisac, tylko tego nikt nie bedzie czytał. pozdrawiam
    • Gość: Misiek Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c155.petrotel.pl 15.03.06, 13:44
      Zuza chyba jestes tą "koszarówą" która przestoi cały wieczór pod ich oknami w
      nadzieji że którys będzie miał parę groszy na szybki sex. Mieli juz cie chyba
      wszyscy.
      • Gość: MAc Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:55
        Dobrze mówiłem że Misiek i jego reszta nicków to ten sam policjant.
    • Gość: Amon Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:42
      Kto wie jak to bylo z tymi handlowcami ale wiem ze płocka policja traktuje
      wszystkich równo i równiej ...w bramy boja sie wejsc w nocy a pożądnych ludzi i
      chamów traktuja tak samo strach sie odezwac bo kit wie co zrobią ....a w
      płocku na komendzie to same chamy i taka jest prawda nie szanuja nikogo a sami
      chcą byc szanowani... jak ostatnio widziałem to 10 wyrostków stało pod
      sklepem bluzgajac i zaczepiajac ludzi a patrol siedział w samochodzie i se
      papierki wypełniał ...zero reakcji i wiekszego zainteresowania tam gdzie
      trzeba nie ma ich ...pozdro
    • Gość: vvv Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:00
      jedno słowo - skandal
    • Gość: OWENOO Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:00
      Lać pałami do bólu skończyć szczanie w bramach popieram policje w 100%
    • Gość: HWDP jednym slowem Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:27
      HWDP jednym slowem
      • Gość: ja Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c242.petrotel.pl 16.03.06, 17:53
        tobie głąbuie HWD
    • Gość: Prostak Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:30
      W ciągu kilku dni:
      1.Artykuł sugerujący, że kontrolerzy biletów to prawie bandyci bo gapowiczek nie odwieźli do domu a wysadzili na Podolszycach.
      2.Napaść na myśliwego który zastrzelił w nocy bezpańskiego psa /w miescie gdzie co kilka dni ktoś jest pogryziony i gdzie dzieci chorują od psich kupek w piaskownicach/
      3. Podpuszczanie ludzi na policjantów w oparciu o opowieści sikających na ulicy pijaczków.
      Kochana Gazeto - czy koniecznie chcesz ,żebyśmy wszyscy głosowali na PIS ???
      • Gość: konowal Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:06
        Namawiam abyscie policzyli ile jest w miarę kulturalnych postów w obronie policjantów a ile za. To pouczjące doświadczenie.
      • Gość: menel Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:20
        sprawa nie jest prosta i jednoznaczna;

Jestem w rozterce, bo są sprawy, gdzie bezwzględnie będę bronił racji Policji
        ale jest wiele takich gdzie obronić się nie da
    • Gość: .lukasz Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:38
      ukarac bydlakow,jezdza w czterech,pieciu i popisuja sie jeden przed drugim.
      • Gość: Batman Re: lukasz IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 22:03
        Ci co demolują klatki, podpalają windy, rozprowadzają prochy też występują w
        takich grupach.
        Ukarać ich czy nagradzać ? przecież to ziomale no nie ?
      • Gość: xxx Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.class147.petrotel.pl 15.03.06, 22:11
        A co?Mają jeździć pojedynczo i dac sie lac dresom w blokowiskach?Jeszcze i tak
        za malo ich jezdzi a i metody maja widac zbyt lagodne skoro tyle bandziorstwa na
        ulicy.
        Nie jestem za przemocą, ale nawet moja mama mówi ze może i za komuny dobrze nie
        bylo, ale bezpieczniej na pewno. W nocy nad Wisłę spokojnie można było iść i nie
        bać się o swoje zdrowie. A jak pijaczki zobaczyli patol to na baczność stali i
        żaden nie dyskutował przy legitymowaniu - a teraz?
        A swoją drogą to bardzo czesto wracam w nocy do domu (również po kilku
        głębszych)i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby jakis policjant mnie uderzyl,
        krzyknal czy zabrał na izbę wytrzeźwień. Ale jak prosza o dokumenty to ja nie
        mam nic przeciwko temu i sie nie stawiam, wiem ze to dla mojego bezpieczeństwa i
        w imię tegoż bezpieczeństwa godze się na to mimo pewnych niedogodności takich
        jak np opóźnienie w drodze do domu.
        Jestem za Policją - może i pałowali, ale jeżeli tak to na pewno mieli powód.
        Policja musi budzić respekt a nie drwiny.
        • Gość: ja Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.eranet.pl 15.03.06, 23:57
          życzę Ci aby nigdy nikt nie bił Cię leżącego, skutego kajdankami i z butem na
          głowie!!!
          Mają odpowiednie metody na "takich" i wcale nie muszą używać pałki, kolana czy
          buta!
          Jeżeli sądzisz inaczej to znaczy, że takiej niemiłej sytuacji nie doświadczyłeś.
          A tam gdzie ludzie ich potrzebują ......kończy się na niezaspokojonej potrzebie

• Gość: Ox Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:23
            do xxx
            "Policja musi budzić respekt" tu sie zgodze. Ale to o czym mowisz to jest
            strach przed policja a nie respekt i ty sie boisz. Ja osobiscie nie mam nic do
            tego zeby czuc respekt do policji, ale jak slysze co robia to gdzies mam
            respekt i najchetniej bym niektorych pozamykal w klatkach i wrzucil do morza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka