Gość: miki IP: 81.15.149.* 14.03.06, 21:52 przyznają się-niemożliwe popieram chłopaków ,lanie pałą to przesada ukarac tych gliniarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADA Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.centertel.pl 14.03.06, 23:30 200 zł? to za mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artyr Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.wszplock.pl / *.c152.petrotel.pl 15.03.06, 02:42 dobrze im tak pic to trzeba umiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c153.petrotel.pl 15.03.06, 07:42 Kto tu wypisuje jakieś głupoty. Chuligaństwo po pijaku trzeba tępiś. Odlewali sie na ulicy to zostali wylegitymowani. Stawiali sie to zostali postawieniu cwaniacy do pionu. Odwieziono ich do Izby wytrzeżwien gdzie lekarz miał obowiązek przeprowadzic oględziny i wtedy by ujawnił albo nie te siniaki. Policja na codzień spotyka sie z chamstwem i tym, że grozi im się zwolnieniem ze słuzby i różnym takim straszeniem. Jak dostali od policjantów to wyjdzie im tylko na zdrowie. W Płocku musi być porządek, i tak strach wyjść na ulicę. Zobaczcie po 20.00 miasto ma wyludnione ulice. Głupi artykuł i nie wiadomo czemu ma słuzyc. Policja nie rozdaje cukierków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotuA Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:09 ciebie powinno sie tępić, za to że masz nasrane w głowie i to ciebie właśnie powinno spotkać wpie..konkretny od policjantów to byś baranie zrozumiał ze to jest przestępstwo i ze policja nie ma prawa nadużywać swojego stanowiska, a tak dzieje się coraz częściej zawsze ich jest dużo tam gdzie nie potrzeba wlepiają mandaty niedawno bo 2 -3 miesięcy spotkało mnie podobne przeżycie nie przyjąłem mandatu dostałem wryj i zawieziono mnie na izbie wytrzeźwień z zarzutem picia alkoholu w miejscu publicznym, potem sąd uznał po mimo wezwanego świadka ze policja ma zawsze racje i koniec. Mozna sobie chodzić po ulicy a policja jak ma kaprys wlepić komuś mandat i kopnąć,uderzyć kogoś w twarz i wywieść na izbie wytrzeźwień bez przyczyny taki kaprys policjanta bedzie mnie kosztował 500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... gościu jesteś poje..ym tempakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:13 Zycze Ci abyś tak kiedyś wracając do domu wieczorem dostał wpie..od policji zobaczysz, czy dostaje się za to przewinienie czy za napatoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 15.03.06, 13:48 policja w plocku to jedna klika,nawet jezeli sa jacys policjanci w porzadku to musza sie dostosowac do dzialan bandy w niebieskich mundurach,za duzo jest ludzi ktorzy mysla ze w mundurze sa bogami a wszystkie jednostki nadrzedne ida po najmniejszej lini oporu,na zasadzie policjant ma racje,tylko i wylacznie wlasciwy dobor kadr i prawo dzialajace w obie strony moga to zmienic,natomiast jezeli chodzi o plock to niebieskie anioly robia co chca i nie ma na nich bata,po prostu jak na wiekszej wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c151.petrotel.pl 16.03.06, 22:48 tak, pijanym gościom można sprawic lanie przed bandytami i chuliganami uciekliby zatem nie wygaduj głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGlina Płocka policja jest beznadziejna. Walczcie z tymi IP: 193.59.95.* 15.03.06, 07:43 łobuzami z policji. Nie wolno pozwolić na bezpodstawne bicie ludzi. A zaprzeczają zawsze - taka już bolszewicka metoda, wyssana z czasów PRL z mlekiem matki ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:44 Ludzie w Stanach za brzydkie jendo słowo przy policji grozi skuciem, a nie mówię co się stanie jak by ktoś się zaczął stawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:03 Sranie w banie!!! W stanach ?!!!! Co ty piszesz, policjant nie ma prawa na bicie kogokolwiek!!!! A o poijanych już pisałem jak to pan CHET....z kolegą kopneli w mój samochód, bo szli ulicą a mój samochód nie powinien tam być. POlicjanci stwierdzili że skoro nie ma szkód to i nie ma sprawy. Podczas jak prowadziliśmy, nie powiem głupią dyskusję z owymi panami- dwóch policjantów patrzyło tylko z samochodu, nie wyszli nie wylegitymowali dalczego ?????????? Do tył tam pan były prezydent- w wpływowy jest !!!!!!!!!!!! PoLIcja w PłOCKU TO JEDNA WIELKA KLIKA A DO TEGO NIEROBY.!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:03 100% racji - patrz moje wpisy na forum dot. izby wytrzeźwień.jest wiele podobnych historii zPłocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re:Maciej IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:16 1.W swojej wypowiedzi zakładasz, że relacja tych tzw. biznesmenów jest prawdziwa, na jakiej podstawie opierasz swoje twierdzenie (dotyczy tzw. pałowania), czy to są twoi znajomi i znasz ich na tyle aby położyć głowę za ich prawdomówność ? 2.W państwie "prawa" prowadzenie dyskusji, nawet na ulicy, nie daje podstaw do legitymowania lub podjęcia jakiejkolwiek interwencji-chyba że jest inaczej?. 3. Uszkodzenie mienia jest wnioskowe - tzn. osoba poszkodowana musi złożyć odpowiednie zawiadomienie o uszkodzonym mieniu stanowiącym jej własność-gdzie działanie sprawcy spowodowało szkodę o wymiernej wartości- nie wiedziałeś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Nie wiem dlaczego ale policjantom nie wierzę IP: 213.77.100.* 15.03.06, 08:13 Nie wierzę im jak każdy w Polsce. Za dużo lat przeżyłem i dużo widziałem. Policjanci są podatni na frustracje i są znerwicowani, w większości. Najłatwiej im jest wyżyć się na nas cywilach, bo z prawdziwymi kryminalistami to oni mają sztamę albo czują respekt. Taka jest prawda. Nic dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blog Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 193.59.95.* 15.03.06, 08:36 Pochlali a później zaczeli udawać bohaterów i domagać poszanowania praw. Nie ma policji na świecie, która nie dałaby w gębę za głupie dyskusje po pijaku. Teraz obciach za myjkę to szukają dziury w całym. Od policji wymagamy wersalu a zachowujemy sie jak dzikusy. I tak niech się cieszą, że to była policja bo jak by spotkali amatorów cudzych komórek to pewnie też wyladowaliby na ul. Medycznej, tylko, że kilka nr dalej na chirurgii urazowej. A ten, który mówi, że więcej nie przyjedzie do Płocka - i bardzo dobrze wystarczy nam własnych obszczymurków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yolo szwarc Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:47 policja ma nam sluzyc i stosowac srodki adekwatne do czynu. gdyby ten pijany gosc probowal zaatakowac policjanta ten moglby mu przylozyc. za wulgarne slowo i alkohol we krwi pala przez plecy? dobra, stara szkola zomo. przykro mi, ze policjanci sie tak zachowali - nie wiem jak im ufac, skoro paluja za promile i zalatwianie sie pod drzewem. czy ten koles mial zlac sie w spodnie? gdzie mial sie zalatwic? zapukac do kogos do domu i poprosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romulus Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 09:04 ci handlowcy to akwizytorzy hamstwa i prostactwa, w końcu POLICJAŃCI zareagowali odpowiednio, dość w maszym mieście alkoholików zaczepiających przechodniów i smrodu na ulicach. Więcej ZOMO na Grodzkiej w wekendy . Policja brwao macie jaja chłopaki szkoda że waszym przełożonym ich brakuje! Bo jak by je mieli to w tym kraju żyłoby się bezpieczniej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 09:09 handlowcy powinni się wstydzić swego zachowania a nie jeszcze roztrząsać to na forum. Policjańci postąpili zgodnie z prawem. skoro się sadzili i głupio mądżyli to niech się cieszą że żyją Ludzie nie potrafią si ezachować kultularnie przy policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:14 Pewnie wszytkie te bzdury pisze jedna osoba!!Panie policjancie- przestań już nudzić!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re:Maciek IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:24 Ocena powinna być obiektywna, wyważona, pozbawiona emocji. Każdy ma prawo mieć inne zdanie na dany temat, ale nie oznacza to że jest reprezentantem opisywanego w artykule zawodu.Może bardziej realnie patrzy na przedstawione zagadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Na kilka debilnych postów z rzędu muszę zareagować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:18 Każdemu kto napisał cokolwiek w obronie policji, życzę żeby go spotkało kiedyś dwóch niebieskich panów kiedy będzie wstawiony, żeby ten dzień był dla niego zły od początku i żeby okazał policjantom swoją złość i żeby to były najgorsze niebieskie k*rwy w całym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Na kilka debilnych postów z rzędu muszę zarea IP: *.class147.petrotel.pl 15.03.06, 22:19 Kulturalny człowiek nie okazuje złości napotkanym na ulicy obcym ludziom - a takimi są właśnie policjanci. Nie mów więc że w porzadku jest wytrzasanie sie nad pracujacymi ludzmi tylko dlatego ze masz gorszy dzien albo klopoty ze wzwodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Re: Na kilka debilnych postów z rzędu muszę zarea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:06 To byl przyklad dla ludzi spokojnych, ktorzy uwazaja ze takie zachowanie policjantow jest w porzadku, ktorzy uwazaja takze, ze ich to nie moze spotkac. W jasny sposob chcialem im pokazac jak bardzo sie myla i w jaki sposob moga znalezc sie w podobnej sytuacji. Nie zrozumiales, wiec nie zrozumiesz pewnie tego co napisalem teraz wiec masz tu w skrocie: jak pies jest glupi to za nic "pogryzie" i agresywnego i spokojnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re:yolo szwarc IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:32 1. W każdym lokalu zostaw swój telefon, wtedy każdy "biznesmen" będzie wiedział gdzie może się "wylać" 2.Twoja ocena jest mało wiarygodna, oceniasz sytuację dając wiarę jednej stronie, pewnie sam tak postępujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do bloga Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:05 Pewnie na PIS głosowałeś:) były lub obecny Policjancie, pomyśł..... i napisz coś jeszcze raz!!!! Ty święty jesteś, nie pijesz... Niech nie wraca, jasne wszyscy się wynośmy z tego śmierdzącego miasta, które mimo wszystko lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romulus Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 09:13 bloga gdybyś człowieczku mieszkał na starym mieście to byś zrozumiał. Pić trzeba umieć. jak dostaję mandat to nie dyskutuję z policjantem, płacę albo jdę do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do romulusa Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:16 Jasne mieszkasz na starym mieście, jesteś żulem, dostajesz mandaty co tydzień, hahahahaha a ja jestem Chuk Noris Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny 15.03.06, 10:40 Gość portalu: romulus napisał(a): > bloga gdybyś człowieczku mieszkał na starym mieście to byś zrozumiał. Pić > trzeba umieć. jak dostaję mandat to nie dyskutuję z policjantem, płacę albo jdę > do sądu Nie ma to jak analfabetyzm wtórny - naucz się czytać ze zrozumieniem, może weź też kurs myślenia... Czyli według cienbie co policjant wypisze, ty bierzesz na klatę i płacisz, tak? Naiwniak! A jak się nie godzisz, to idziesz do sądu, no i git. Tylko zważ na to, że mandat został wypisany do płocczanina, która nie lał. To dlaczego on miał płacić za lejącego kumpla? I, nie oszukujmy się, sądy w Polsce to farsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re: gość portalu Do bloga IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 10:27 A co ty zrobiłeś, żeby miasto nie było śmierdzące ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:05 tyż prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny 15.03.06, 10:36 Gość portalu: blog napisał(a): > Od policji wymagamy wersalu a > zachowujemy sie jak dzikusy. I tak niech się cieszą, że to była policja bo jak > by spotkali amatorów cudzych komórek to pewnie też wyladowaliby na ul. > Medycznej, tylko, że kilka nr dalej na chirurgii urazowej. Co za różnica, od kogo wzieli w dupę - od policji czy dresów? Chłopie, zastanów się, co ty piszesz, jak dostają lanie od policji za damski ch** to dobrze, a jak od dresów, to źle? To czym się różnią pały od karków? Wytłumacz mi to, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak_bylo Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:41 "Zachowalismy sie niekulturalnie" czytaj: Nawyzywalismy policjantów od K..ew, ch..ów i złodziei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ro Jak się sadził to w pysk się mu należało !!! IP: *.zep.com.pl 15.03.06, 10:27 Jak się sadził to w pysk się mu należało, do czego to doszło, żeby się pier.... z chamstwem jak z jajkiem. Dupa nie szklanka - nie pęknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś Re: Jak się sadził to w pysk się mu należało !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:52 Zwróćcie uwagę ,że to zomole z białej.Nawet policjańci z płocka uważają ,że to przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAciek Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:50 No w stanie wojennym też wszystkim się należało. Milicja lała kogo i gdzie popadnie. Mamy prawo które nalezy przestrzegać, a policja musi stać na jego straży!!!!!!A zachowali się ogrzej od pijanych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 11:08 mają pały to leją nich im sejm odbierze to nie będzie problemu!!!!!!! A PO ZA TYM TO PLOCJAŃCI Z Białej to FAJNE CHŁOPAKI nie takie ramole jak ze Słowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:40 ta nie leją, mają też pistolety niech strzelają, ba dać im maszynowe będzie ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:44 Policjanci z Białej są znani z takiego zachowania i Pan Komendant o tym wie. Stać ich też na inne, ich zdaniem żarty. 2 lata temu zastaraszyli moją siastrę, która jechała samochodem, bawiąc się z nią z pościg zajeżdżając drogę (w nocy). Nie muszę opisywać co przeżyła ta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybciiutkiiii !!! Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 12:48 Co ? Dobrze jej było tak ??? Dlaczego ciągle jeździ do dziś wypatrując radiowozów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 80.249.4.* 15.03.06, 12:53 Mnie rodzice wychowali tak, że patrząc na policjantów do dziś czuje respekt, ale dzięki temu nigdy jakloś nie miałem z nimi problemu. A cwaniacy i pseudo biznesmeni co im słoma z butów wystaje za swoje cwaniactwo i chamstwo powinni stać w swoim szeregu. RESPECT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grv Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk 15.03.06, 20:42 hahaha brak slow na ciebie poprostu tez chcieli mi wlepic mandat za piwo na osiedlu a jak nie chcialem przyjac ''to na myjke jedziemy'' psy!! brak slow na nich, tchorze ktorzy strach przed dresiarstwem i zlodziejstwem rekompensuja sobie na malolatach i zwyklych ludziach nigdy bolicja nie bedzie miala szacunku w polsce bo nadal zatrzymala sie w czasach komuny gdzie pan wladza mial pale i wszyscy sie go bali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAc Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:29 Osobo ukrywająca pod róznymi nickami, czy jesteś jednym z policjantów?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:29 Bronisz policji jak pies ogrodnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: 193.59.95.* 15.03.06, 13:40 miedzytorze, 2 w nocy, wracam z imprezy. podjeżdża radiowóz, panowie proszą o dokumenty i je otrzymują. Prewencyjnie ładują mnie do suki i trzymają w niej przez 30 minut. pytam o co chodzi, dlaczego mnie trzymają, czy mam to traktować jako zatrzymanie czy jako porwanie? jeśli zatrzymanie to na jakiej podstawie? w odpowiedzi słyszę stul pysk. a ponieważ jestem człowiekiem kulturalnym i wykształconym to nie pozwolę sobie na takie traktowanie przez zwykłego łachmaniarza w najlepszym wypadku po podstawówce. informuje więc palantów że cała rozmowa została zarejestrowana na dyktafonie telefonu i proszę o głośne podanie imienia, nazwiska i stopnia. w odpowiedzi dostaję pałą przez grzbiet. i co wy na to? nie mam żadnych zatargów z prawem ale po tym zajściu na całą policję robię prostym sikiem bo to banda prostaków i nieudaczników, którzy życiowe niepowodzenia odbijają sobie na zwykłych ludziach, którzy potrafią korzystać z mózgu w stopniu umożliwiającym robienie czegoś innego niż szlifowanie krawężników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:47 Zaraz pewnie ktoś napisze że Ci się należało bo po ulicy szedłeś po godz 21- tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.dw.lublin.pl 15.03.06, 15:50 wzruszyła mnie twoja historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.class147.petrotel.pl 15.03.06, 22:14 skoro masz takie dowody to idz do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronna Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 03:17 gdybyś rzeczywiście był kulturalny i wychowany do takiej sytuacji by nie doszło choć z drugiej strony, po moich doświadczeniach z policją, wiem na co ich stać i wiem też że z nimi się nie dyskutuje, nie pierwszy i napewno nie ostatni raz stało się tak że cywil cierpi przez mundurowych ale z regóły na ulice wypuszczani są młodzi panowie, którzy szukają rozrywki poza koszarami... i nie należy wszystkich policjantów wrzucać do jednego worka z niewyżytą prewencją pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bob301 Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny 15.03.06, 13:43 wydaje mi sie, że ten artykuł jest chyba troche naciagany . Nie jestem wielkim zwolennikiem policji, chociaż uważam że jest potrzebna.Dziwi mnie, że osoba pobita nie zgłosiła tego faktu u przełożonych policjantów, a zgłosiła ten fakt w redakcji gazety. Może mężczyzna ten zna kogoś w gazecie i postanowił uprzykrzyc życie stróżom prawa, zauwazyłem że takie tematy aś szybko podłapywane przez prase.Wczoraj byłem świadkiem jak legitymowany w Płocku przez policjantów męzczyzna bez powodu rzucił sie na nich, może warto o tym też napisac, tylko tego nikt nie bedzie czytał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c155.petrotel.pl 15.03.06, 13:44 Zuza chyba jestes tą "koszarówą" która przestoi cały wieczór pod ich oknami w nadzieji że którys będzie miał parę groszy na szybki sex. Mieli juz cie chyba wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAc Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:55 Dobrze mówiłem że Misiek i jego reszta nicków to ten sam policjant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amon Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:42 Kto wie jak to bylo z tymi handlowcami ale wiem ze płocka policja traktuje wszystkich równo i równiej ...w bramy boja sie wejsc w nocy a pożądnych ludzi i chamów traktuja tak samo strach sie odezwac bo kit wie co zrobią ....a w płocku na komendzie to same chamy i taka jest prawda nie szanuja nikogo a sami chcą byc szanowani... jak ostatnio widziałem to 10 wyrostków stało pod sklepem bluzgajac i zaczepiajac ludzi a patrol siedział w samochodzie i se papierki wypełniał ...zero reakcji i wiekszego zainteresowania tam gdzie trzeba nie ma ich ...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:00 jedno słowo - skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OWENOO Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:00 Lać pałami do bólu skończyć szczanie w bramach popieram policje w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP jednym slowem Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:27 HWDP jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.c242.petrotel.pl 16.03.06, 17:53 tobie głąbuie HWD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prostak Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:30 W ciągu kilku dni: 1.Artykuł sugerujący, że kontrolerzy biletów to prawie bandyci bo gapowiczek nie odwieźli do domu a wysadzili na Podolszycach. 2.Napaść na myśliwego który zastrzelił w nocy bezpańskiego psa /w miescie gdzie co kilka dni ktoś jest pogryziony i gdzie dzieci chorują od psich kupek w piaskownicach/ 3. Podpuszczanie ludzi na policjantów w oparciu o opowieści sikających na ulicy pijaczków. Kochana Gazeto - czy koniecznie chcesz ,żebyśmy wszyscy głosowali na PIS ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konowal Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:06 Namawiam abyscie policzyli ile jest w miarę kulturalnych postów w obronie policjantów a ile za. To pouczjące doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:20 sprawa nie jest prosta i jednoznaczna; Jestem w rozterce, bo są sprawy, gdzie bezwzględnie będę bronił racji Policji ale jest wiele takich gdzie obronić się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .lukasz Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:38 ukarac bydlakow,jezdza w czterech,pieciu i popisuja sie jeden przed drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re: lukasz IP: *.plock.mm.pl 15.03.06, 22:03 Ci co demolują klatki, podpalają windy, rozprowadzają prochy też występują w takich grupach. Ukarać ich czy nagradzać ? przecież to ziomale no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.class147.petrotel.pl 15.03.06, 22:11 A co?Mają jeździć pojedynczo i dac sie lac dresom w blokowiskach?Jeszcze i tak za malo ich jezdzi a i metody maja widac zbyt lagodne skoro tyle bandziorstwa na ulicy. Nie jestem za przemocą, ale nawet moja mama mówi ze może i za komuny dobrze nie bylo, ale bezpieczniej na pewno. W nocy nad Wisłę spokojnie można było iść i nie bać się o swoje zdrowie. A jak pijaczki zobaczyli patol to na baczność stali i żaden nie dyskutował przy legitymowaniu - a teraz? A swoją drogą to bardzo czesto wracam w nocy do domu (również po kilku głębszych)i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby jakis policjant mnie uderzyl, krzyknal czy zabrał na izbę wytrzeźwień. Ale jak prosza o dokumenty to ja nie mam nic przeciwko temu i sie nie stawiam, wiem ze to dla mojego bezpieczeństwa i w imię tegoż bezpieczeństwa godze się na to mimo pewnych niedogodności takich jak np opóźnienie w drodze do domu. Jestem za Policją - może i pałowali, ale jeżeli tak to na pewno mieli powód. Policja musi budzić respekt a nie drwiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.eranet.pl 15.03.06, 23:57 życzę Ci aby nigdy nikt nie bił Cię leżącego, skutego kajdankami i z butem na głowie!!! Mają odpowiednie metody na "takich" i wcale nie muszą używać pałki, kolana czy buta! Jeżeli sądzisz inaczej to znaczy, że takiej niemiłej sytuacji nie doświadczyłeś. A tam gdzie ludzie ich potrzebują ......kończy się na niezaspokojonej potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Re: Policyjna interwencja - kto był agresywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:23 do xxx "Policja musi budzić respekt" tu sie zgodze. Ale to o czym mowisz to jest strach przed policja a nie respekt i ty sie boisz. Ja osobiscie nie mam nic do tego zeby czuc respekt do policji, ale jak slysze co robia to gdzies mam respekt i najchetniej bym niektorych pozamykal w klatkach i wrzucil do morza Odpowiedz Link Zgłoś