Dodaj do ulubionych

Festiwal Rockowe Ogródki

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 18:28
Czy warto go organizować ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mick Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 20:35
      Czy to Michał Kublik wysłał to zapytanie? Czyżby zwęszył małe powodzenie
      przedsięwzięcia? Ja muszę powiedzieć, że jestem wręcz obrażony na to co Pan
      Gerwatowski zrobił z najlepszym lokalem w Płocku - 10,5 (VIP). Atmosfera jaka
      tam panowała nie da się porównać z niczym w Płocku. No może z kilkoma lokalami
      za granicą w Amsterdamie może. Teraz wchodzi się do pizzeri i chcąc nie chcąc
      człowiek przesiąka zapachem pizzy i w końcu nawet ją zamawia. Ale bar nie jest
      ten sam. Nie ma już tego klimatu - tamtego luzu ani tamtych "wspaniałych"
      ludzi. Poza tym jeśli ktoś uważa, że człowiek przy zdrowych zmysłach z radością
      spędzi czas w dużym gronie do 5 rano jak to bywało kiedyś płacąc za piwo co
      najmniej 5 zł!!!(Das ist Skanadal) to się grubo myli. Dla mnie to rozbój. Mimo,
      że pracuję wolę pójść do lisiej, ewentualnie na ogródki. Jest pewna granica
      zdrowego rozsądku, która moim zdaniem została przekroczona. To samo się tyczy
      rockowych ogródków. Kiedyś przychodziło się na nie i na prawdę człowiek mógł
      się wspaniale zrelaksować. Ale to było inne miejsce. Jak mam iść na rockowe
      ogródki do pizzeri i wybulić co najmniej 40 plz za wieczór zważywszy na ilość
      piwa wypitego to ja mówię NIE! Dla mnie to tam jest padaczka. Mam gdzieś taki
      lokal. Panie Gerwatowski proszę o zdrowy rozsądek! Świat nie opiera się tylko
      na kasie! I po co byłe ten bezsensowny remont??? Ja mam 10,5 gdzieś. Kiedyś
      uważałem to miejsce za mój drugi dom. Teraz nie bywam tam od roku. I raczej nie
      zamierzam jeśli nic się nie zmieni. Znam wielu ludzi myślących podobnie. Moi
      przyjaciele, masa znajomych – dawni starzy bywalcy, nikt tam już nie zagląda.
      Nie wiem czy pizza i drogie piwo miało sprawić, że lokal miał się stać
      elitarny... jeśli tak to proszę pamiętać, że kiedyś on taki w pewien sposób
      był. Teraz widzę to miejsce cieniutko cieniusieńko!
      Pozdrawiam
      Mick9@pf.pl
    • Gość: M Kublik Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 08:41
      Nie obawiam sie braku zainteresowania Rockowymi
      Ogrodkami, pytanie zadalem prowokacyjnie. Juz teraz sa
      zarejestrowane zespoly do grania na festiwalu, co zas
      sie dotyczy klubu 10,5 to zupelnie nie mam wplywu na
      wyglad i dzialalnosc tego klubu, list przekaze panu
      Gerwatowskiemu. Poza tym prosze przeczytac artukul w
      ostatniej Estradzie i Studio na temat Rockowych
      Ogrodkow, to poglad ludzi z zewnatrz, spoza Plocka.
      Rockowe Ogrodki nigdy nie byly i nie beda
      przedsiewzieciem komercyjnym (bez komentarza), jest
      juz dostepna 3 plyta dokumentujaca to co dzialo sie
      latem w klubie Rock 69, to malo spotykany fakt w
      naszym kraju. Bardzo chetnie poznam konstruktyne
      wypowiedzi na temat Rockowych Ogrodkow,prosze o
      wypowiedzi.
      Serdecznie dziekuje, Michal Kublik
      • Gość: XXXXXXXX Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 06:55
        Z pana to wogole niezly prowokator-panie Kublik. Slusznie sie pan nie obawiasz
        co do popularnosci rokowych ogrodkow - to impreza z przyszloscia bez dwoch zdan.
        Ja natomiast na pana miejscu obawialbym sie o zenujaco niski poziom kultury
        osobistej, ktora pan reprezentujesz, szczegolnie po wypiciu paru glebszych!
        Ostatnio bedac w Rock 69 mialem watpliwa przyjemnosc slyszec,jak pan krzyczysz
        WYPIERDALAC na caly lokal, naprawde powalajacy marketing.
        Na pewno ten okrzyk przyczyni sie do masowego naplywu klijentow, gratuluje tak
        przemyslanej koncepcji i szacunku dla klijenta. :((((((((((((((((((
    • Gość: ADAM Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 11:57
      Chciałem powiedzieć kilka słow na temat rockowych ogródków,Po pierwsz rockowe
      ogródki organizowane przez Michała Kublika są formą promocji dla zespołów
      małych ,które nie są jescze znane ,ale także promują dobre płockie zespoły.
      Po drugie: CZY W PŁOCKU SĄ POTRZEBNE KOMUKOLWIEK ROCKOWE OGRÓDKI ?Moim zdaniem
      TAK.DLACZEGO?Ponieważ Płock jest tak smunym miastem że brak jeszcze jednego
      koncertu może źle wpłynąć na rozwój kulturalny płocczan.Komu przeszkadzają
      rokowe ogródki? ,chyba tylko osobą mało rozwiniętym ,ale to jest ich
      problem.MOJE ZDANIE JEST PROSTE ROCKOWE OGRÓTKI :TRZY RAZY TAK!!!
    • Gość: Jacek Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.portal.plock.pl 11.06.01, 18:59
      Rockowe ogródki są zajebiste.
      inzyniero@poczta.onet.pl
    • Gość: gnu Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 01:19
      na poczatek chcialbym zabrac glos w sprawie vip'a.
      welug moich odczuc i tego co udalo mi sie zauwazyc to decyzja o przerobieniu
      dobrego lokalu jakim byl vip na dos dziwna i specyficzna jadlodajnie byla co tu
      duzo mowic chybiona. nie wiem co kierowalo wlascicielem czy wlascicielami
      lokalu zeby z dobrze radzacego sobie lokalu robic kolejna pizzerie. ich problem
      i niech teraz patrza jak prosperuje lisia jama. na cale szczescie powstala ona
      w odpowiedniej chwili i na dzien dzisiejszy jest to jedyny lokal na starowce w
      ktorym mozna dobrze sie zabawic.
      powracajac jednak do sedna sprawy sadze ze ogrodki sa potrzene przy najmniej z
      tak prozaicznego powodu, ze cos dzieje sie w tym zasciankowym miescie i mozna
      przy dobrej muzyce napic sie piwa ze znajomymi.
    • Gość: Kasia Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:00
      ludzie przybywajcie do płocka !
      rockowe ogródki są jednym z najlepszych (w okolicach mazowsza) sposobem
      spędzenia wolnego czasu z przyjaciółmi przy świetnej muzyce. mam wszystkie trzy
      dotychczsowe płytki z ogródków i muszę powiedziec że warto było zdobyć[michał:)]
      w zeszłe lato grał Bronx, balsam dla ucha wielbicieli basu. no i nie bez
      znaczenia jest fakt, że tenże bronx wygrał gitariadę(odbywającą się w okolicach
      torunia) , a nie jest to takie łatwe.
      robią wrażenie.
      takiego klimatu, muzyki i organizatora nie znajdzie się nigdzie indziej.
      tak więc ściągajcie do płocka, bo warto.polecam i proszę, chociaż rzućcie okiem
      (i uchem).

• Gość: Jasiek Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 07:43
      To jest impreza ktora poza wiankami wiadomo ze bedzie,
      jedyna ktora pamietam, ze ktos od lat z uporem maniaka
      organizuje w naszym miescie, a dodajac 3 grosze do
      tego co napisasa wczesniej Kasia, Bronx faktycznie to
      kawal rzetelnej muzy.
      Jasiek
    • Gość: magnat Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 04:16
      Zgadzam się z moim kolem mickem, że 10,5 zeszło na psy. Jedynie rockowe ogródki
      mogą sprawić, że zajrzę w tamte strony. Mam nadzieję, że coś się będzie działo
      w wakacje w Płocku, bo zalewa nas fala disco. Trzeba to zmienić.
    • Gość: Marta Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.portal.plock.pl 25.06.01, 00:00
      Koncert Farben Lehre byl super, lubię ten zespół i chętnie także slucham
      zespolów występujących w Rockowych Ogródkach, jak powiedział Wojtek Wojda
      podczas koncertu, niewielu ludziom chce się organizować koncerty rockowe,
      rockowe ogródki to jedna z niewielu tego typu inicjatyw. I fajnie, że jest.
      Marta
    • Gość: Michał Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.portal.plock.pl 25.06.01, 00:00
      Sama impreza jest ok. Grajcie dalej.
    • Gość: maciek Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
      Jedyne miejsce gdzie w Płocku można spędzić miło weekend :-)
    • Gość: Marek Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 13:46
      Medusa zagral znakomity koncert :-)
    • Gość: MKM Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 13:06
      W najblizszy piatek 6.07 kocert zespolu FROTAGE z Czestochowy, w sobote 7.07
      wystapi zespol SO z Bytomia. Serdecznie zapraszam. Przy okazji szczegolu
      Rockowych Ogrodkow na www.ogrodki.basnet.pl , lub www.kublik.com.pl
      MK
    • Gość: mkm Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 13:14
      zapraszam na dzisiejszy i jutrzejszy koncert w ramach
      Festiwal Rockowe Ogrodki
    • Gość: mkm Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 09:36
      dzis zagra Lalka z Poznania, jutro The Stage z Bedzina. serdecznie zapraszam na
      koncert.
    • Gość: mkm Novak w Plocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 16:40
      Juz w sobote 28 zespol NOVAK bedzie gosciem Festiwalu Rockowe Ogrodki.
      Zapraszam serdecznie.
    • Gość: Maciek Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 10:38
      Ja popieram Rockowe Ogródki.
      • Gość: Jurj Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.07.01, 23:36
        Tak,tak.....zajebiste sa i wogole warto tam przychodzic......

Po grupie Novak ,numer z sierotka i ciagnieciem kupona - klasyk !
        Co w przyszlym tygodniu ?

pozdrawiam,Jurj
    • Gość: mkm Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 09:31
      kolejne zespoly, ktore zagraja 10.08 DD TRUCK (Gabin), 11.08 NEO (Bydgoszcz),
      pelna lista zespolow, ktore wystapia w tym roku podczas 4 Festiwalu Rokcowe
      Ogrodki na
      www.ogrodki.basnet.pl
    • Gość: mkm Re: Festiwal Rockowe Ogródki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 10:20
      To juz przedostatni rockowy weekend podczas Festiwalu Rockowe Ogrodki.
      Serdecznie zapraszam, w piatek zagra zespol z Warszawy Shallow Script, w sobote
      Normalsi z Lodzi. Pozdrawiam Michal Kublik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka