Dodaj do ulubionych

Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajców

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:55
Niech rozliczą tych co okradli naród i doprowadzili do nędzy społeczeństwo.
Wygonili z kraju młodzież żeby na nich pracowała.
A oni sciągają haracz drugi raz pobierając od młodych ludzi podatek
Jak śmią nieroby jedne wyciągać łapy po zarobione cięzką pracą pieniądze.

Obserwuj wątek
    • Gość: psor Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:02
      Ty student, ile razy nie zdałeś? To nie obecna ekipa ustanowiła takie prawo, idź się doucz!
      • Gość: student Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:12
        Ale ustanawiali to prawo Ci sami ludzie przedtem UW i AWS a teraz PO i PiS
        Co ty komunistyczny psorze studenta chcesz uczyć
        • Gość: psor Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:36
          Tylko nie komunistyczny, na prawdę dostałeś bratku pomieszania zmysłów.
          • Gość: student Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:22
            Nie denerwuj się psorze.
            Więcej zrozumienia sytacji w kraju, w którym nic się nie zmieniło od
            wielu,wielu lat
            Temu krajowi potrzebne są zmiany rzeczywiste a nie pozorowane.
            Ja twój student to rozumię a Ty psorze jeszcze nie.
            • Gość: goha Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.ump.pl 01.04.06, 10:40
              Student, ty jednak nic nie rozumiesz. Prawo mogą zmienić uczciwy ludzie, a nie
              złodzieje, którzy wejdą w każdy układ, aby tylko samemu zarobić jak najwięcej i
              nosić głowę w chmurach. Jeśli będziemy mieć takich studentów, a później
              magistrów,to koniec Polski bliski. Zmień studia, a może zacznij więcej czytać i
              zastanów się nad swoim morale. Pozdrowienia
            • Gość: goha Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.ump.pl 01.04.06, 10:40
              Student, ty jednak nic nie rozumiesz. Prawo mogą zmienić uczciwy ludzie, a nie
              złodzieje, którzy wejdą w każdy układ, aby tylko samemu zarobić jak najwięcej i
              nosić głowę w chmurach. Jeśli będziemy mieć takich studentów, a później
              magistrów,to koniec Polski bliski. Zmień studia, a może zacznij więcej czytać i
              zastanów się nad swoim morale. Pozdrowienia
    • Gość: elton Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:26
      to fakt
      • Gość: Ob.serwator Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:18
        " Wolę Wiśniewskiego ...". To znaczy Samoobronę i Leppera w roli przywódcy !?
        No cóż - gratuluję ! Mamy ciekawą perspektywę z młodzieżą o takich poglądach!
        • Gość: student Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:27
          A kogo mam wybierać? Tych co całe życie moich rodziców a teraz mnie okradają i
          doprowadzili do nędzy kraj i społeczeństwo
          Przecież oni tylko to mają na celu zniszcyć ten kraj.
          Jakby było inaczej to tworzyliby miejsca pracy i nie zmuszaliby młodzieży do
          emigracji zarobkowej a pózniej nie sciągaliby haraczu w postaci podatków.
          Oni nigdy nic nie robili.
          Z tych względów wolę Leppera daję mu szansę a może jest uczciwy i coś zmieni w
          tym kraju.

• Gość: a_ Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:33
          Ob.serwator , umawialiśmy się na fotki wiosny w Plocku - pamiętasz ?
          pozdrawiam
          • Gość: Ob.serwator Do przedmówcy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:23
            To już? ...A ja czekałem aż zakwitną kasztany ! Dobra zacznę się szwędać z
            aparatem !
            • Gość: a_ Re: Do Ob.serwator'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:29
              Gość portalu: Ob.serwator napisał(a):

> To już? ...A ja czekałem aż zakwitną kasztany ! Dobra zacznę się szwędać z
              > aparatem !

Ejże , kasztany w "swoim" czasie ! A teraz upraszam się o obiecane fotki :)
              pozdrawiam
    • Gość: ANKA Re: Wolę Wiśniewskiego niż tych z PO i PiS zdrajc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:04
      student pewnie przekazywał lewą kasę Filipkowi i Grzesikowi
      • Gość: tyt nielubisz PO i PiS bo stary komuch i złodziej jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:10
        może nie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka