Dodaj do ulubionych

Bójki w płockich szkołach

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:51

>mo 17-12-2002, ostatnia aktualizacja 18-12-2002 21:31

>W poniedziałek pobili się uczniowie z Gimnazjum nr 4 w Płocku. Kilka dni
>wcześniej koleżanki w szkole poturbowały 10-letnią uczennicę Szkoły
>Podstawowej nr 22. To dlatego, że dzieci nie potrafią już ze sobą rozmawiać -
>mówią płoccy pedagodzy.

A co nato nowa Władza jak rozwiąże ten problem Pan Prezydent Kubera. Dlaczego
nie ustosunkował się w mediach do sprawy. Czy będą pieniądze na pedagogów,
godziny itp..? A może też podawać dzieci do prokuratora?
Obserwuj wątek
    • Gość: norma Re: Bójki w płockich szkołach IP: 62.233.200.* 19.12.02, 18:20
      zgadzam sie z roku naa rok w szkolach jak rowniez na naszych osiedlach jest
      gorzej i gorzej
    • Gość: noname Re: Bójki w płockich szkołach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 19:17
      Nie wiem jak jest w szkołach, ale na osiedlach sytuacja przedstawia się coraz
      gorzej. Niestety problem przerasta nie tylko rządzących (niezależnie od
      ugrupowania), ale i resztę społeczeństwa. Nierzadko wulgarnemu zachowaniu
      dzieci towarzyszy uśmiech przyzwolenia na twarzach dorosłych. Ech, nawet nie
      chce się o tym pisać
      • Gość: baja Re: Bójki w płockich szkołach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 22:12
        wiem jak jest w gimnazjum nr 4 to najgorsze gimnazjum w plocku jest to dawna
        szkola nr 7 jesli ktos nie wiem tam jest poprostu strasznie sama tam chodzilam
        wiec naprawde wiem jak tam jest!!! ale nie ma czemu sie dziwic tam chodza
        dzieci z rodzin patologicznych wiec ......... ale jest tam rowniez kilka
        nauczycielek ktore maja zly wplyw na uczniow np. p. gotowicka wyzywa uczniow na
        lekcji np. cyt"wyjdz za drzwi bo smierdzisz i idz sie umyj do lazienki bo
        wygladasz jak dziwka" p.witecka jest rowniez nie lepsza bije uczniow na
        lekcjach nastepnie wyprowadza za drzwi i bog wie co robie. jesli ktos na
        dziecko w wieku gimnazjaliosty to naprawde nie radze tam tych dzieci zapisywac
        poniewaz beda oni na straconej pozycji. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka