Gość: ZKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:28 Nie dajcie ciała,a jak będziecie grali z ambicją to my kibice też Was należycie wesprzemy.Jeśli nawet przegracie,ale po walce,to nikt nie będzie miał do Was pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZKS ZKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:29 Nie dajcie ciała,a jak będziecie grali z ambicją to my kibice też Was należycie wesprzemy.Jeśli nawet przegracie,ale po walce,to nikt nie będzie miał do Was pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert71 Re: Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków IP: *.c240.petrotel.pl 12.04.06, 22:37 Taktyka byla moim zdaniem źle dobrana na mecz z Wisłą i dla tego przegraliśmy mecz w takich rozmiarach.Co do środka pomocy to pisałem już wczesniej że w naszej drużynie on nie istnieje z koleji skrajni pomocnicy poza meczem z Lechem w tym sezonie same tragiczne mecze w ofensywie. Ponadto jak ktoś oglądał mecze naszej drużyny to zwycięstwa zawsze były wymęczone ( wyjatek wspominnany mecz z Lechem ). Legia moim zdaniem jest w tej chwili poza zasiegiem Wisły z taka grą jak ostatnie dwa mecze porażka murowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazowszanin Re: Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 07:00 Ja myślę,że nasze chłopaki bardzo zapną się na ten mecz.(wiadomo przyjeżdża Legia,będzie transmisja,mnóstwo kibiców,a kto wie czy trener Janas nie wybierze się na to spotkanie).Na naszą korzyść świadczy fakt,że nie gramy pod presją,a dla Legii każdy mecz jest o 3 punkty,to musi być bardzo wyczerpujące psychicznie.Jeśli udało by się nam strzelić pierwszym gola,to będzie dobrze.Legia wygrywa,kiedy pierwsza strzela gola.Jak go traci,to piłkarze też tracą głowy.(przykładem mecz pucharowy z Koroną).To są kozaki jak im dobrze idzie,ale jak będą przegrywać 1:0 w Płocku,to czuję,że powinno być dobrze,ale musimy jako pierwsi strzelić im bramkę.Trzeba bardzo uważać na stałe fragmenty gry i na końcówkę meczu ponieważ Legioniści są bardzo dobrze przygotowani kondycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytajcie sobie! Re: Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:51 www.legialive.pl/news.php?NewsID=17935 Odpowiedz Link Zgłoś