Dodaj do ulubionych

Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:28
Nie dajcie ciała,a jak będziecie grali z ambicją to my kibice też Was
należycie wesprzemy.Jeśli nawet przegracie,ale po walce,to nikt nie będzie
miał do Was pretensji.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZKS ZKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:29
      Nie dajcie ciała,a jak będziecie grali z ambicją to my kibice też Was
      należycie wesprzemy.Jeśli nawet przegracie,ale po walce,to nikt nie będzie
      miał do Was pretensji.
    • Gość: Robert71 Re: Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków IP: *.c240.petrotel.pl 12.04.06, 22:37
      Taktyka byla moim zdaniem źle dobrana na mecz z Wisłą i dla tego przegraliśmy
      mecz w takich rozmiarach.Co do środka pomocy to pisałem już wczesniej że w
      naszej drużynie on nie istnieje z koleji skrajni pomocnicy poza meczem z Lechem
      w tym sezonie same tragiczne mecze w ofensywie. Ponadto jak ktoś oglądał mecze
      naszej drużyny to zwycięstwa zawsze były wymęczone ( wyjatek wspominnany mecz z
      Lechem ).
      Legia moim zdaniem jest w tej chwili poza zasiegiem Wisły z taka grą jak
      ostatnie dwa mecze porażka murowana.
    • Gość: Mazowszanin Re: Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 07:00
      Ja myślę,że nasze chłopaki bardzo zapną się na ten mecz.(wiadomo przyjeżdża
      Legia,będzie transmisja,mnóstwo kibiców,a kto wie czy trener Janas nie wybierze
      się na to spotkanie).Na naszą korzyść świadczy fakt,że nie gramy pod presją,a
      dla Legii każdy mecz jest o 3 punkty,to musi być bardzo wyczerpujące
      psychicznie.Jeśli udało by się nam strzelić pierwszym gola,to będzie
      dobrze.Legia wygrywa,kiedy pierwsza strzela gola.Jak go traci,to piłkarze też
      tracą głowy.(przykładem mecz pucharowy z Koroną).To są kozaki jak im dobrze
      idzie,ale jak będą przegrywać 1:0 w Płocku,to czuję,że powinno być dobrze,ale
      musimy jako pierwsi strzelić im bramkę.Trzeba bardzo uważać na stałe fragmenty
      gry i na końcówkę meczu ponieważ Legioniści są bardzo dobrze przygotowani
      kondycyjnie.
    • Gość: poczytajcie sobie! Re: Nafciarze po meczu z Wisłą Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:51
      www.legialive.pl/news.php?NewsID=17935

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka