Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 00:10
Poszukujemy zespołu na wesele. Przesłuchaliśmy już wiele kaset i wszędzie jest disco-polo. Czy w Płocku nikt nie gra dobrej, normalnej muzyki???
Poradźcie coś!!! Może macie jakieś namiary???
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: informer Re: Zespół na wesele IP: hpcache:* / 192.168.160.* 20.12.02, 08:09
      Melton - muza na żywo bardzo profesjonalnie (można umówić się i posłuchać)
      ...a z tego co wiem to zamówienia trzeba umawiać u nich na półtora roku przed
      weselem :)
      Wesołej zabawy...

nr. tel. z ich wizytówki:
      0601341923
      0602746691
      2643792
      2681866
      2643344

• Gość: lizak Re: Zespół na wesele IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 08:46
      Melton to straszna lipa.Grają niby na żywo ale podpierają się mini diskiem, a
      do tego bardzo dużo piją.U mnie na weselu ostro się schlali.
      • Gość: krzyś Re: Zespół na wesele IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 09:01
        Gość portalu: lizak napisał(a):

> Melton to straszna lipa.Grają niby na żywo ale podpierają się mini diskiem, a
        > do tego bardzo dużo piją.U mnie na weselu ostro się schlali.

no coz....muzyk nie wielbłąd wypić czasem musi....Wesela to trudny rynek,
        trzeba poogladać kasety, posłuchać opinii, ale i tak często nie wiesz na co
        trafisz. Jednak warto posprawdzac i poszukać. Ja proponuje zawodowców - oni z
        tego zyją i dbają o opinie w srodowisku - nietrudno ich znaleźć - bo też nie ma
        ich w płocku aż tak wielu.
        • Gość: belfi Re: Zespół na wesele IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 09:08
          Obsługa wesela, która "nie wielbłąd i napić się musi" powinna być skazana na
          wieczne potępienie. Schlany muzyk lub kamerzysta nie przystoi. To jawne kpiny z
          pary młodej i brak szacunku dla chlebodawcy. A poza tym w pracy się nie pije.
          • Gość: krzys Re: Zespół na wesele IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 09:28
            Gość portalu: belfi napisał(a):

> Obsługa wesela, która "nie wielbłąd i napić się musi" powinna być skazana na
            > wieczne potępienie. Schlany muzyk lub kamerzysta nie przystoi. To jawne kpiny
            z pary młodej i brak szacunku dla chlebodawcy. A poza tym w pracy się nie pije.

oczywiście - masz racje. Wszystko powinno mieć swoje granice. Nie mówimy
            tutaj ,,o schlaniu" , takie wypadki powinny być ( i chyba są - jak widać po
            poscie) napietnowane.
    • Gość: belfi Re: Zespół na wesele IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 09:03
      99 % tego co się gra na weselu to polo-disco, bo tak chcą ludziska.
      Zadzwoń do Bogdana 0600539240. Zagra to co zechcesz. Nawet instrumentalnie bez
      prądu.
    • Gość: Jacek Re: Zespół na wesele IP: hpcache:* / 192.168.160.* 20.12.02, 09:23
      0607879099 - bez D.P.
    • Gość: ZED Re: Zespół na wesele IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 23:17
      601279297
      grają na serio OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka