Gość: Ox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 02:23 Prawie pol promila i nazwaliscie go nietrzezwym i pijanym. Nie robcie moze wiochy co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grom popieram Oxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:43 Masz rację Ox. 0,5 prom. ma mężczyzna ważący 75 kg po jednym piwie. Każdy kto wypił kiedykolwiek jedno piwo wie, że jest się wtedy trzeźwym. Warto zauważyć, że w niektórych krajach dopuszczalne jest 0,5 prom. lub nawet 0,8 prom. Zresztą piszą, że jechał prawidłowo. U nas zawsze jakieś przegięcia. Teraz znowu chcą palaczy dręczyć, żeby nie palili w miejscach publicznych. Sam rzuciłem palenie ale wkurza mnie jak dręczą innych. Teorie tworzą, że „palenie bierne” tak samo szkodzi jak „palenie czynne”. Bzdury jakieś kompletne... aż szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AND Re: popieram Oxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:45 Gościu ja sobie nie życzę żebyś palił przy mnie nawet jeśli palenie było by lecznicze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom sobie odejdź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:12 Gościu, to sobie odejdź jak ci moje towarzystwo przeszkadza. Nie zatrzymuję... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: sobie odejdź 20.04.06, 07:25 Gratuluję sowieckiego stylu myślenia. Jak coś robię co ci przeszkadza to odejdź sobie; hehehee ile ja się tego nasłuchałem kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Вот дурак — gdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:36 Tylko co to ma do sowietyzmu. I jeżeli masz 33 lata to co wiesz o tej epoce? Jak mi człowiek cuchnie bo zębów nie umył to się nie awanturuję tylko odchodzę. Czy to bardzo sowiecki styl myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: "przykry wypadek" IP: *.class147.petrotel.pl 20.04.06, 07:19 O co chodzi - cała Polska walczy z pijaństwem za kierownicą, a GW cytuje Panią Szymańską, która użala się, że to przykry wypadek...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: "przykry wypadek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:29 Bez przesady z tą „całą Polską”. Sterowana nagonka, a wielu lubi się do takich nagonek podpinać. „Przykry wypadek” bo jak rozumiem facet jest znany i porządny, zapewne chodzi, że sprawa ma charakter incydentalny. Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek ale pijany, faktycznie... trzymał pion :) 20.04.06, 07:56 w krajach "pijących wino" nie złamałby prawa - mógłby nawet jeszcze trochę pociągnąć :) ale u nas tak właśnie załatwia się problemy - jest rozwalająca się droga, to zamiast remontu stawia się znak ograniczenia do 20 km/h. I sprawa załatwiona. jest problem pijanych kierowców - zamiast wziąć się za problem poważnie, i np.zabierać samochody, lub naprawdę karać za takie przestępstwa np. dożywotnim odebraniem prawka i wysokimi grzywnami przeznaczanymi potem na pomoc ofiarom spowodowanym przez pijaków-kierowców, to zaniża się granicę pomiędzy byciem trzeźwym a pijanym. I sprawa załatwiona. Miałem kiedyś kumpla, który potrafił zjeść kilka kilo jabłek dziennie - myślę, że nieraz był bradziej pijany od tego kierowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: 80.239.238.* 20.04.06, 08:45 Doprawdy, wierzyć mi się nie chce, że panowie tak stanęli w obronie tego kierowcy. Ciekawe, czy równie gorąco bronilibyście go, gdyby tam jechało Wasze dziecko. Był pijany i koniec. Nie ma żadnej przesady w tym, że się piętnuje takie zachowanie, bo tu chodzi o bezpieczeństwo dzieci. Szczęśliwie tym razem nic się nie stało, ale kto wie, co mogło się wydarzyć następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:10 Tak, nawet gdyby moje dziecko jechało tym autobusem też uważałbym, że poniżej 0,5 prom. to nie pijaństwo. To się nazywa obiektywizm. Punkt widzenia nie powinien zależeć od punktu siedzenia, zgorszona mądralo. A Ty jesteś po prostu głupi/głupia. Jak ktoś poczuje się źle po jednym piwie to niech się leczy i nie dyskutuje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: .2P1D* / 195.124.114.* 20.04.06, 10:06 pijaka do pierdla a prawo jazdy na smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:10 > Gość: Gosc 20.04.06, 10:06 + odpowiedz > pijaka do pierdla a prawo jazdy na smieci ------------------------------- A durniów do piachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:51 człowieczku malutki jesteś taki niemądry że żal mi Ciebie ogromnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lussy Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:07 nie jestem w stanie zrozómieć jak można być tak nieodpowiedzialnym kierowcą przecież woził dzieci kompletny dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lussy Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:13 zabierać prawko i zamykać żeby mnieli nauczkę inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: .2P1D* / 195.124.114.* 20.04.06, 12:54 wyrok bez zawiasow i prawo jazdy odebrac na zawsze pijakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suu 0,0!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:46 Powinno byc 0,0 a nie jakies 0,2 czy inne bzdury. Jak ktoś wie ze bedzie jechał samochodem to po kiego chla? nawet jedno piwo!!! Bzdura!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.c242.petrotel.pl 20.04.06, 19:57 zastanawiam się ile jeszcze musi wydarzyć się nieszczęść, żeby tego rodzaju sytuacje przestały mieć miejsce, jak wielka musi być bezmyslność tych kierowców Odpowiedz Link Zgłoś