Dodaj do ulubionych

Pijany kierowca szkolnego autobusu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 02:23
Prawie pol promila i nazwaliscie go nietrzezwym i pijanym. Nie robcie moze
wiochy co
Obserwuj wątek
    • Gość: Grom popieram Oxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:43
      Masz rację Ox. 0,5 prom. ma mężczyzna ważący 75 kg po jednym piwie. Każdy kto
      wypił kiedykolwiek jedno piwo wie, że jest się wtedy trzeźwym. Warto zauważyć,
      że w niektórych krajach dopuszczalne jest 0,5 prom. lub nawet 0,8 prom. Zresztą
      piszą, że jechał prawidłowo. U nas zawsze jakieś przegięcia. Teraz znowu chcą
      palaczy dręczyć, żeby nie palili w miejscach publicznych. Sam rzuciłem palenie
      ale wkurza mnie jak dręczą innych. Teorie tworzą, że „palenie bierne” tak samo
      szkodzi jak „palenie czynne”. Bzdury jakieś kompletne... aż szkoda słów.
      • Gość: AND Re: popieram Oxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:45
        Gościu ja sobie nie życzę żebyś palił przy mnie nawet jeśli palenie było by
        lecznicze!!!!!!!
        • Gość: Grom sobie odejdź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:12
          Gościu, to sobie odejdź jak ci moje towarzystwo przeszkadza. Nie zatrzymuję...
          • krzysiek_33 Re: sobie odejdź 20.04.06, 07:25
            Gratuluję sowieckiego stylu myślenia. Jak coś robię co ci przeszkadza to odejdź
            sobie; hehehee ile ja się tego nasłuchałem kiedyś...
            • Gość: Grom Вот дурак — gdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:36
              Tylko co to ma do sowietyzmu. I jeżeli masz 33 lata to co wiesz o tej epoce?
              Jak mi człowiek cuchnie bo zębów nie umył to się nie awanturuję tylko odchodzę.
              Czy to bardzo sowiecki styl myślenia?
    • Gość: kierowca Re: "przykry wypadek" IP: *.class147.petrotel.pl 20.04.06, 07:19
      O co chodzi - cała Polska walczy z pijaństwem za kierownicą, a GW cytuje Panią
      Szymańską, która użala się, że to przykry wypadek...?
      • Gość: Grom Re: "przykry wypadek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:29
        Bez przesady z tą „całą Polską”. Sterowana nagonka, a wielu lubi się do takich
        nagonek podpinać. „Przykry wypadek” bo jak rozumiem facet jest znany i
        porządny, zapewne chodzi, że sprawa ma charakter incydentalny.
    • qtasek ale pijany, faktycznie... trzymał pion :) 20.04.06, 07:56
      w krajach "pijących wino" nie złamałby prawa - mógłby nawet jeszcze trochę
      pociągnąć :)
      ale u nas tak właśnie załatwia się problemy - jest rozwalająca się droga, to
      zamiast remontu stawia się znak ograniczenia do 20 km/h. I sprawa załatwiona.

jest problem pijanych kierowców - zamiast wziąć się za problem poważnie, i
      np.zabierać samochody, lub naprawdę karać za takie przestępstwa np. dożywotnim
      odebraniem prawka i wysokimi grzywnami przeznaczanymi potem na pomoc ofiarom
      spowodowanym przez pijaków-kierowców, to zaniża się granicę pomiędzy byciem
      trzeźwym a pijanym. I sprawa załatwiona.

Miałem kiedyś kumpla, który potrafił zjeść kilka kilo jabłek dziennie - myślę,
      że nieraz był bradziej pijany od tego kierowcy :)
    • Gość: Ja Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: 80.239.238.* 20.04.06, 08:45
      Doprawdy, wierzyć mi się nie chce, że panowie tak stanęli w obronie tego
      kierowcy. Ciekawe, czy równie gorąco bronilibyście go, gdyby tam jechało Wasze
      dziecko. Był pijany i koniec. Nie ma żadnej przesady w tym, że się piętnuje
      takie zachowanie, bo tu chodzi o bezpieczeństwo dzieci. Szczęśliwie tym razem
      nic się nie stało, ale kto wie, co mogło się wydarzyć następnym razem.
      • Gość: Grom Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:10
        Tak, nawet gdyby moje dziecko jechało tym autobusem też uważałbym, że poniżej
        0,5 prom. to nie pijaństwo. To się nazywa obiektywizm. Punkt widzenia nie
        powinien zależeć od punktu siedzenia, zgorszona mądralo.
        A Ty jesteś po prostu głupi/głupia. Jak ktoś poczuje się źle po jednym piwie to
        niech się leczy i nie dyskutuje na forum.
        • Gość: Gosc Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: .2P1D* / 195.124.114.* 20.04.06, 10:06
          pijaka do pierdla a prawo jazdy na smieci
          • Gość: Grom Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:10
            > Gość: Gosc 20.04.06, 10:06 + odpowiedz
            > pijaka do pierdla a prawo jazdy na smieci
            -------------------------------
            A durniów do piachu...
        • Gość: ktoś Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:51
          człowieczku malutki jesteś taki niemądry że żal mi Ciebie ogromnie!
    • Gość: lussy Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:07
      nie jestem w stanie zrozómieć jak można być tak nieodpowiedzialnym kierowcą
      przecież woził dzieci kompletny dureń.

• Gość: lussy Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:13
        zabierać prawko i zamykać żeby mnieli nauczkę inni.
        • Gość: Gosc Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: .2P1D* / 195.124.114.* 20.04.06, 12:54
          wyrok bez zawiasow i prawo jazdy odebrac na zawsze pijakowi
          • Gość: Suu 0,0!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:46
            Powinno byc 0,0 a nie jakies 0,2 czy inne bzdury. Jak ktoś wie ze bedzie jechał
            samochodem to po kiego chla? nawet jedno piwo!!! Bzdura!!
    • Gość: koniec Re: Pijany kierowca szkolnego autobusu IP: *.c242.petrotel.pl 20.04.06, 19:57
      zastanawiam się ile jeszcze musi wydarzyć się nieszczęść, żeby tego rodzaju
      sytuacje przestały mieć miejsce,
      jak wielka musi być bezmyslność tych kierowców
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka