jagna.k 27.04.06, 20:02 Prośba o pilną pomoc: jakie gazety (lokalne) ukazują się w Płocku? Czy ktos mógłby mi podpowiedzieć? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuntman Re: gazety w Płocku 27.04.06, 22:05 - Gazeta Wyborcza (GnM) - Tygodnik Płocki - Życie Płocka - Sygnały Płockie - Nasze Miasto Płock Odpowiedz Link Zgłoś
jagna.k Re: gazety w Płocku 28.04.06, 21:09 Wielkie dzięki. Mam nadzieję, zę znajdę je w sieci, żeby się czegoś więcej dowiedziec. Wiem, ze Sygnały są wydawana przez urząd, Gazeta Wyborcza - Agora. A pozostałe gazety? Kto je wydaje, jak często się ukazują? Jesli ktoś może mi coś więcej napisac o którejkolwiek z tych gazet byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
g.dziwota gazety w Płocku 28.04.06, 21:18 stuntman napisał: > - Gazeta Wyborcza (GnM) www.gazeta.pl/plock > - Tygodnik Płocki www.tp.com.pl www.tp.com.pl/portal/modules.php?name=Onas > - Życie Płocka www.zw.com.pl potem wchodzisz w regionalne ale info o wydawcy szukan na stronie warszawskiej > - Sygnały Płockie www.ump.pl/main.php?cid=sygnaly&iid=archiwum_pdf > - Nasze Miasto Płock nmp.plocman.pl nmp.plocman.pl/Index_pliki/page0003.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jagna.k Re: gazety w Płocku 29.04.06, 13:47 Dzieki, przejrzałam sobie te storny. A która z tych gazet jest taką ciepłą loklaną gazetą z jednej strony, a z drugiej przejmuje się chociaż trochę funkcją kontrolną prasy loklanej w stosunku do władz lokalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: gazety w Płocku 29.04.06, 17:59 Była taka ale za bardzo się przejmowała i już jej nie ma Nowy Tygodnik Płocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmil Re: gazety w Płocku 01.05.06, 22:56 Teraz tę rolę pełni Nasze Miasto Płock Odpowiedz Link Zgłoś