Gość: Bukoszczak IP: *.c153.petrotel.pl 19.05.06, 21:26 Pani Beato K. czy PKN ORLEN na Dni Chemika obniży ceny benzyny w Plocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kto to Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:41 Nigdy nie słyszałem o tych paniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:06 Widac masz malo latek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenal Juve Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.wyszkow.tnp.pl 20.05.06, 01:00 Ja mam mało (20) ale bardzo dobrze je kojarzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.c158.petrotel.pl 20.05.06, 01:06 w wyszkowie znaja takie artystki wszyscy mieszkancy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:22 Uważam, że obydwie są niezł nadal - co widac na zdjeciach.Osobiscie nie lubię ...szarpidrutOw. Natomiast ciekawym jest fakt, że PKN wyjAtkowo ostatnio sie uaktywniL w działalnosci na rzecz ..Płocka.I tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:47 Chłopie, to są zdjęcia z końca lat osiemdziesiątych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihi Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.c158.petrotel.pl 19.05.06, 23:03 kim przypomni mlode lata genetycznym akowcom:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosia Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:22 Super,ja chce na ten koncert bilety,aż się ucieszyłam jak to przeczytałam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosia Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:23 Chyba że za free,to tym bardziej jestem HEEPY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.c158.petrotel.pl 19.05.06, 23:48 i jeszcze kaszana bedzie za frico:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:15 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:09 Niech Orlen lepiej wesprze bardziej finansowo Naszą Wisłę, a nie wydaje na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.c243.petrotel.pl 20.05.06, 09:57 co to jest Nasza Wisła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucharowiec Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:47 Nigdy tego nie zrozumiesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zico Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 11:55 wiec juz wiem gdzie sie 3 czerwca bawię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: 80.51.73.* 20.05.06, 12:53 Ja bardzo sie ciesze ze zobacze Sandrę ,jej fani wiedza doskonale o tym że to wokalistka która była tylko raz w Polsce w Sopocie i nigdy w Polsce poźniej nie koncertowała, ani w latach 80 ani 90 ,a miała super koncerty w europie i na świecie.Była dla Polaków nieosiagalna,teraz PKN ORLEN dał tą szansę. Niedawno zaśpiewała z DJ. Bobo i przypomniała o sobie.Pozdrawiam i zobaczymy sie na koncercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecin gdzie dostenę bilety?? IP: *.gdynia.pl 22.05.06, 20:32 hejka :) przyjade na koncert Sandry ze Szczecina, prosze dajcioe znac gdzie mozna kupić bilety abym nie została na lodzie. Sandra to kult lat 80. ORLEN jestes wspaniały . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shower Re: gdzie dostenę bilety?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:23 koncert jest za friko :) płaci ORLEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: gdzie dostenę bilety?? IP: *.gdynia.pl 23.05.06, 18:55 dzięki za info ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morten Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 13:03 Fajna rozgrzewka tydzień przed Depeche Mode :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:55 Wy to tam w Płocku macie dobrze,co roku gwiazdy,w stolicy nie ma takich koncertów:(( Super!!!!! Ale niespodzianka.! Też będę na występie Sandry!!!!! Brawo Orlen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:40 fajne dupy, Sandra to była miłośc mojej młodości - ideał - boys, boys, boys Im looking for a good time:)))) jeżeli się tak dobrze trzymają to biorę je obie na piwko a póxniej na chate, napewno wiele potrafią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ndy Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.dbln.cable.ntl.com 20.05.06, 19:52 to akurat śpiewała Sabrina a nie Sandra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQQ Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 00:39 TENU DRESOWI TO JEST OBOJĘTNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 00:33 nA PEWNO, 50LETNIE STaruszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:31 Z Sabriną sobie pomyliłeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomm Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:15 ... i obudzisz sie zlany zimnym potem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: 69.156.156.* 22.05.06, 17:31 Ale wy w stolycy macie inne rozrywki. Swoja droga nie moge sobie przypomniec zadnego szlagieru Kim Wilde( to co napisane w art. absolutnie mi nic nie mowi), choc nazwisko znane.Sandra natomiast zawsze kojarzyla mi sie ze skrzekliwym glosem i dostawalam gesiej skorki jak ja slyszalam.Ale nie przeszkadza to innym ja podziwiac. Zycze wszystkim milej zabawy i aby kibice NASZEJ WISLY nie wpadli na pomysl pokazania swojego niezadowolenia ze PKN Orlen wydaje SWOJE pieniadze w inny niz kibice by chcieli sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.acn.waw.pl 23.05.06, 00:38 > Swoja droga nie moge sobie przypomniec zadnego szlagieru Kim Wilde( to co > napisane w art. absolutnie mi nic nie mowi), Skoro nic ci nie mowi tzn, ze nie masz pojecia o muzyce lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.sympatico.ca 23.05.06, 02:46 To wcale nie jest takie pewne ze nie mam pojecia o muzyce lat 80.Mowiac krotko nie moge polaczyc piosenek z twarza ze sie tak wyraze.Z pewnocia jakbym uslyszala tobym rozpoznala.Mam krotko mowiac takie cos ze nie przywiazuje zbytnio uwagi do wykonawcy i piosenki.jak mi sie podoba to mi sie podoba.jednak kolezanka Sandra zalazla mi za skore, i naprawde nie potrafie wytlumaczyc dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:40 Gość portalu: Morten napisał(a): > Fajna rozgrzewka tydzień przed Depeche Mode :) Dokładnie :> Wielu moich znajomych się ucieszyło i zajrzy 3go czerwca na płocki rynek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:51 A co te panie mają wspólnego z DM?! Równie dobrze możesz się zachwycać Papa Dance, w końcu powstali w tym samym czasie co Depeche Mode:) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:41 Osoby znające Sandrę i Kim Wilde są raczej osobami koło 30-ki, tak jak wielu fanów DM. I uwierz mi, że wielu depeszy ma sentyment do tych pań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta . Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.chello.pl 20.05.06, 21:45 Super !!!! Tylko jestem ciekawa czy będzie to wszystko w TV??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:57 Na to nie licz, nic nie będzie. Trzeba przyjść na rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K22 Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:28 no jasne ze będzie, zapewne teletop bedzie nas zaszcycał tym występem conajmniej do Bożego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego playback?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 06:16 czy ktos sie orientuje, czy wokale beda zywe czy z playbacku? (no bo ze podklady z dysku to oczywiste) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ardian Re: playback?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:01 Czy wokalistki będą też żywe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stukacz Ale bym stuknal Sandre IP: 209.251.94.* 22.05.06, 16:27 Ciekaw jestem czy jeszcze tak dobrze wyglada? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief Re: Ale bym stuknal Sandre IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 22.05.06, 17:42 kim wilde reklamowala niedawano w uk jakas siec aptek (o ile dobrze pamietam). Jak ktos pamieta ja z lat 80-tych to moze byc w szoku. Zobaczy 2 Kim w jednej. Troche jej sie przytylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERES Re: Ale bym stuknal Sandre IP: *.hsd1.ct.comcast.net 22.05.06, 18:45 nie dziwota ...ma juz 46 latek ...a spiewanie to juz tylko dodatek , do spokojnego zycia projektanki ogrodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika do Eresa IP: *.gdynia.pl 23.05.06, 19:09 Maleńki Sandra właśnie pare dni temu obchodziła urodziny liczy sobie 44 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romko Kim Wilde today IP: 219.94.61.* 22.05.06, 18:50 A oto jak Kim Wilde (pamietacie jej wystep w Sopocie w latach 80-tych) wyglada dzis (kmentarz dtyczy sylwetki): www.letchworthgardencity.net/centenaryevents/S_T_DSCF0009.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJ Re: Kim Wilde today IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:40 Rzeczywiście! Totalny szok - łysinka, słabowita bródka i wąsik. Do tego czarny garnitur i granatowa chusteczka w butonierce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Kim Wilde today IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:30 ani śladu anoreksji...jak to dziś widac u niektórych początkujących "gwiazdeczek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ale bym stuknal Sandre IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 22.05.06, 23:52 www.sandra-cretu.com/enter.files/san_left-08.jpg Teraz tak wygląda. I jak? Stukasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Ale bym stuknal Sandre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:35 całkiem w porzo..,niezapominajmy że wszyscy sie zmieniamy,a czas leci jednakowo każdemu. Ta kobitka jest na scenie już chyba ponad 20lat,ciągle zadbana i przyciągająca wzrok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.idr / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:00 I CO JEDZIECIE NA KONCERT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.c157.petrotel.pl 21.05.06, 11:31 Pisze: "Dla jednych są obciachem, kiczem i tandetą, dla innych - ciepłym wspomnieniem beztroskich lat młodości, lat pod znakiem getrów, frotek, daszków." No i postarano się! Nie lepiej było napisać coś z użyciem słowa "retrospekcja, nostalgia, miłe wspomnienia, powrót do młodych lat, itd"? Jeżeli artystki te kojarza się komuś z obciachem, kiczem, getrami, frotkami itp - to niech zamilczy i nie wprowadza na przywitanie atmosfery zepsutego powietrza. Powtarzanie obcych brzydkich opinii nie jest w dobrym guście i ... przez nikogo nie oczekiwane Oczywiście, że czekamy na ich wizyte w Płocku, jak na każdego miłego gościa. Oczekujemy na ich piosenki, które nie jednemu łzy z oczu wycisną, a nie znających ich zadziwią i zachwycą bardzo. Minęły lata, a ich piosenki są ciągle topowe, a co ważne bardzo dobrze się je słucha i przy nich bawi. A ten nadzwyczaj ciekawy głos Kim... Warto przyjść i posłuchać, a także zobaczyć czym się świat zachwyca. Witamy w Płocku! -I co pani Agnieszko, nie lepiej to brzmi niż dołowanie niektórych czytelników na tzw. "dzień dobry". Cóż podobno elegancję się ma, a resztę nabywa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.acn.waw.pl 23.05.06, 00:40 > No i postarano się! > Nie lepiej było napisać coś z użyciem słowa "retrospekcja, nostalgia, miłe > wspomnienia, powrót do młodych lat, itd"? > Jeżeli artystki te kojarza się komuś z obciachem, kiczem, getrami, frotkami > itp - to niech zamilczy i nie wprowadza na przywitanie atmosfery zepsutego > powietrza. Powtarzanie obcych brzydkich opinii nie jest w dobrym guście i ... > przez nikogo nie oczekiwane Nie czepiaj sie. Autor p. Agnieszka Wozniak wychowala sie pewnie na hip hopie wiec moze nie miec pojecia o czym pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi Jeszcze CC Catch, Modern Talking i Bad Boys Blue 22.05.06, 16:34 i parę innych a będę w pełni uszczęśliwiony. Wracają lata mojego liceum :))) Comanchero! Comanchero, Comanchero! Comanchero! o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyberneticka.babic boys, boys, boys IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 23.05.06, 05:26 to ja głosuje jednak na Sabrine Odpowiedz Link Zgłoś
acerin Re: boys, boys, boys 09.11.06, 23:56 A oto i ona : www.streemo.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=1382 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marwis Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: 194.183.32.* 22.05.06, 16:35 To elita muzyki pop i new wawe lat 80 tych. Kto nie zna, nich się schowa!!! Nareszcie cos Orlen robi z sensem. Gratulacje dla Płocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Kim Wilde 100 razy fajniejsza od Sandry ! IP: *.acn.waw.pl 22.05.06, 16:36 tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Kim Wilde 100 razy fajniejsza od Sandry ! IP: *.hsd1.ct.comcast.net 22.05.06, 17:11 LOL...Jesooo ale ona piekna byla / i dalej jest :)))/Najpierw mialem jej plakat z Bravo / mialem szczescie , ojciec dorabial w Niemczech / , pomyslalem ale laska , tylko cholera kto to jest???... A dopiero pozniej zakochalem sie w jej przebojach .Czasami sobie przypomne "View from the bridge " czy moj ulubiony "Stay a while". Dzieciaki nie maja pojecia , co to znaczy wzdychac do plakatu na scianie i byc skazanym na nowinki tylko z radia ...a juz teledysk w Tv , to bylo marzenie scietej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swordman jak już to wolę Sandrę i K.Wilde od Blog 27 IP: 81.210.17.* 22.05.06, 16:39 to jest dopiero kicz Odpowiedz Link Zgłoś
eciak1 Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika 22.05.06, 19:22 fajnie, fajnie ale mam nadzieję, że Irek zostanie, wesprze go jakiś rasowy dobrze rokujacy napastnik, plus paru klasowych graczy. I niekoniecznie w wieku Kim Wilde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.06, 20:33 Blog 27!!?? Czy oni postradali zmysły,przecież ten kicz skutecznie odstraszy widzów i nie trzeba będzie na to długo czekać! Ten kraj schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandrafan Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.e-wro.net.pl 22.05.06, 22:12 szkoda, że nie mieszkam w Płocku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:58 Nie załamuj się, zawsze możesz do Płocka dojechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:07 Słuchałam ich i uważam że fajnie śpiewały. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boomerang Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.acn.waw.pl 22.05.06, 23:37 JEJ! JAKI JESTEM SZCZĘSLIWY!!!!!!!!!!!!!! NIE MOGĘ OPUŚCIĆ TEGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.acn.waw.pl 22.05.06, 23:54 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.acn.waw.pl 23.05.06, 01:40 dramat. Niedługo zaczną odgrzewać kotlety z lat 70., później 60... żenada. Panie i owszem, miały fajne przeboje, ale zapraszanie ich teraz, kiedy już, delikatnie mówiąc, chyba nie powinny występować, to porażka. Cytując za Perfectem, trzeba wiedzieć, kiedy należy ze sceny zejśc. Panie może nie wiedzą, ale przynajmniej organizator mółby sie postarać i zaprosić prawdziwą gwaizdę, a nie odgrzewać zaskorupiałe relikty lat minionych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:59 Nikt Ci nie każe ich oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.acn.waw.pl 23.05.06, 04:20 Nie przypominam sobie bym napisał, że ktoś mi każe. Forum jest po to aby móc wyrazić swoją opinię, a moja wobec tandety jest niestety krytyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranger Re: Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.vnnyca.adelphia.net 23.05.06, 07:14 Podejrzewam, ze jestes b. mloda. I wiesz co? Ty bedziesz za 10 lat tandeta. Bog jest pod tym wzgledem b. sprawiedliwy. Czyli za kilkanascie lat - no more bum- bum.....Bo Tobie pewnie wydaje sie, ze bedzisz wieczna... Ja mam 40 lat, i chetnie bym sie wybral, niestety, mieszkam b. daleko od Kraju. A Ty za pare lat bedziez czytala posty, a propops Twej uluboinej muzyki...ale Ty chyba jestes za glupia, zeby to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noro Re: Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:22 Zostanie i bedzie w domu klipy z disco polo ogladac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Dzień Chemika? Znaczy extasy będzie za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:43 człowieku...dlaczego obrażasz ludzi?Nie wszyscy lubią słuchac i patrzec na podrygujące i anorektyczne małolaty[a wiesz ile za wystp proszą?]Już wole powspominac stare,dobre czasy przy Sandrze i KIM Wilde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Dla ciebie to prędzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:32 Samanta Fox :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberneticka.babic Jaki obciach! IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 23.05.06, 05:24 Na całym swiecie, w najlepszych klubach lecą takie kawałki: Rody Stjuarty, Roxette, Sabrina. I tak jak w modzie wrocily swetry nietoperze, spodnie w kozakach, olbrzymie pasy, tak i muzyka z lat osiemdziesiatych vel dziewięcdziesiątych powraca. Vide: Yeah yeah yeah, goldfrapp, tosca. I to żaden obciach. Pewnie za kilka lat wróci grunge. Takie prawa cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Sandra i Kim Wilde na Dniu Chemika IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.05.06, 07:24 Ja nie rozumiem dlaczego wystepy Kim Wilde mialyby byc przyczyna obnizki cen benzyny. Zupelnie brakuje w tym logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Ale będzie sie działo! Anioły będą śpiewać! IP: *.c240.petrotel.pl 23.05.06, 09:29 Ooooj! Ale się będzie działo. Chociaż przez chwilę wrócą te lata co minęły. Fajnie będzie znowu posłuchać tych głosów. A Drupi? Dawajcie i Drupiego, wszystkich co byli. I niech zmartwychwstaną Beatles`i! I wszyscy, których się kiedyś słuchało w Radio Luxemburg, Nord czy Monte Carlo. Doceńcie to co było. A jak nie to lećcie w okolice trzepaka i tam trzymając się za opuszczony obrzydliwie krok, mając na oczach kaptur, waląc marychę zastańcie tam. Nie pojmiecie tego co piękne. Mam dla was jeszcze inna złą nowinę, ziomki. Nad Płockiem, w wakacje będzie się unosił duch Boba Marley`a. Ale wy - wara! Stójcie tam nadal przy trzepakach w swoich blokowiskach obdarci z wrażeń i wyższych uczuć. Albo chodżcie z nami gdy przestaniecie pluć na sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś