Gość: zibi IP: 213.76.179.* 23.05.06, 15:24 Widziałem wczoraj cudną dziewczynę w bieli (długie nogi, krótka spódnica)na spacerze z psem obok poczty na Jachowicza. Szkoda, że z auta. Gdybym choc wiedział jak ma na imię. Może się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzykador_wspanialy Re: Modelka w bieli koło poczty na Jachowicza 23.05.06, 15:37 ... ja nie tylko widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Modelka w czerni koło Policji na ul. 1maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:30 Ja też widziałem jakiś czas temu piękną, zgrabną cud dziewczynę na ulicy 1maja pomiędzy Kolegialną a Sienkiewicza. Była ubrana w długą czarną suknię, włosy miała zakryte chustką. Szła w towarzystwie dwóch koleżanek; widać było że ich towarzystwo bardzo jej przeszkadza, strojem też nie była zachwycona. Dziwię się jak mogła się tak dziwnie ubrać. Przez te koleżanki nie dało się porozmawiać, choć wykazywała zainteresowanie. I dlatego też nie znam jej imienia. Często ją wspominam, bo była piękna jak zjawiskowo - wręcz była zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Modelka w czerni koło Policji na ul. 1maja IP: *.c155.petrotel.pl 23.05.06, 20:32 I zwróciła uwagę na ...menela ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Modelka w czerni koło Policji na ul. 1maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:17 Wyobraź sobie, że tak. Ale nie opowiadałem tej historyjki z tego powodu. Jedynym powodem było CUDOWNE ZJAWISKO w habicie zakonnicy, niestety, pilnowane przez dwie wrony. Gwałt na wolności i normalnym życiu tej dziewczyny krzyczał głośno i było go widać wyraźnie, choć nikt nie wymówił słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza do Zibiego IP: *.c155.petrotel.pl 23.05.06, 20:36 Uwaga! Odzywam się. To ja, Zołza! Hej! Uuuu! To ja! Ps. Zza szyb samochodu kobiety są piękniejsze. Jedzie macho! Odpowiedz Link Zgłoś