Gość: axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:10 Witam! Jesli ktos z Was mial to badanie, odezwijcie sie prosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: koronografia IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 01.06.06, 20:50 proszę! odzywam się..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: koronografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 06:56 przez jaką tętnice miales badanie, a jeśli odezwaleś się tylko dla jaj to spie..j, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: koronografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 06:57 przez jaką tętnice miałeś badanie a jeśli dezwałeś się tylko dla jak to spie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: koronografia IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 04.06.06, 09:19 miałem dać sobie spokój! po przeczytaniu drugiej części Twojej wypowiedzi (a jeśli....). ale zakładam że jesteś poddenerwowany, czekającym Cię nowym zdarzeniem , tak ważnym bo dotyczącym twojego stanu zdrowia. Ja miałem wprowadzoną sonde przez tętnice udową, ale może to być inna (duża np. szyjna). Zabieg jest dezbolesny i trwa ok 20 min.( jeśli polega tylko na diagnozie). Ze szpitala ( w moim przypadku Warszawski - na Banacha) zostałem wypisany po 24 godzinach- bezwarunkowego leżenia "plackiem" w łóżku. Odwagi: to naprawdę prosty zabieg raczej bez powikłan. pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyk Re: koronografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 09:33 na Banacha to on jest prosty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: koronografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:11 Bardzo, bardzo przepraszam za moją rekację. I dziekuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś