amigosh 12.12.07, 22:33 Oglądał ktoś może ten film? Ostatnio na Planete leciał, świetnie pokazuje jak można żyć pełnią życia, nawet jeżdżąc na wózku, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiarocka Re: MourderBall 13.12.07, 17:30 tak ja oglądałam w multikinie w Warszawie naprawdę bardzo dobrze zrobiony film szczególnie warto go pokazywać osobom z urazem rdzenia sama mam mpd ale film i tak polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_elzbieta Re: MourderBall 14.12.07, 13:47 film...jak film warty obejrzenia bez względu na dysfunkcje czy jej brak. Nie rozumiem dzielenia sie podług jednostki chorobowej (w tym przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
m_dyl Re: MourderBall 20.12.07, 14:10 Maiłam okazję obejrzeć ten dokument. Robi wrażenie, Planete jest naprawdę wartościowym kanałem, kiedyś jeszcze discovery było na poziomie ale widzę, że z roku na rok się pogarsza. No i do tego Planete organizuje festiwal filmów dokumentalnych. Szkoda tylko, że nie wydają filmów na dvd. Odpowiedz Link Zgłoś