Dodaj do ulubionych

Wielki powrót Sandry i Kim Wilde

04.06.06, 17:39
kocham lata 80te w muzyce ..owszem byłem fanem tych pań choć teraz preferuję
cieże gatunki muzyczne jednakże i dziś lubie posłuchac i Sandry i
Kim...słucham też polskich wykonawców z tamtych lat..przede wszystkim TSA ale
tez i tych klimatycznie zbliżonych do Sandry czy Kim..najbardziej jednak
lubię twórców narodowej sceny rockowej (Twierdza Ta oi, Honor)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr A jak wypadł koncert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:11
      Nie ma ani słowa o samym koncercie! Nic!
    • Gość: Zdjecia ... Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:19
      Fotorelacja z przebiegu obchodów Dni Historii Płocka/Dzien Chemika.
      Sporo zdjec z wczorajszego koncertu.

www.plock24.pl/cpg/cpg/thumbnails.php?album=search&search=dhp06
    • Gość: stefek burczymucha Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.c158.petrotel.pl 04.06.06, 18:24
      Kim była boska!!! Wyglądała i śpiewała wspaniale, a jak się ruszała!! Klasa sama
      dla siebie. Sandra przy niej wypadła baaardzo słabiutko. Kim zaśpiewała
      wszystkie hiciory, w mocno rockowych wersjach i na żywo. Sandra no cóż,
      sentyment mam nadal do jej dołeczków w policzkach, ale jej występ to tylko
      dyskoteka na pół-żywo, cięzko też jej było nawiązać kontakt z publiką.
      Królową wieczoru była Kim!!
      • Gość: Beata Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.fastnet.pl / *.fastnet.pl 04.06.06, 21:47
        Jestem tego samego zdania!!!Kim dała z siebie wszystko - to nie był powrót
        gwiazdy z lat 80-tych, tylko pokaz niezłego,porywającego do utraty tchu show
        piosenkarki,która na pewno nie wypadła z tzw.:"obiegu".Powiem wiecej, jeśli
        Blog 27 miało okazję widzieć koncert Kim...wyjdzie im to tylko na dobre...nie
        obrażając "ŚWIEŻEJ KRWI".Kobieta nie nastolatka...Kim Wilde born to be wild!!!
      • Gość: kumoter Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.c155.petrotel.pl 04.06.06, 22:09
        A nie mówiłem?! Ona ma w sobie to "coś".
      • Gość: HellHax Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.ghnet.pl 05.06.06, 18:00
        Ju dzast kip mi hengig on =]
    • Gość: pyt. Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:05
      ciekawe kto miał taki dobry pomysł?
    • Gość: JR Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 04.06.06, 22:03
      Kim Wilde looks GORGEOUS...
      • Gość: domville Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.06, 22:50
        Kim wygląda rzeczywiście rewelacyjnie - lepiej niż Tina Turner w jej wieku,
        śmiem twierdzić :) Czas na wielki comeback!
    • Gość: ar Co to jest za tekst???? IP: 193.59.95.* 05.06.06, 06:41
      CO to za tekst? Nic o piosenkach jakie zaspiewała, nic o wrazeniach
      publiczności...Jakas tandeta, kto to pisal - poczatkujacy???
      Z komentarzy wiem wiecej niz z tekstu pseudo dziennikarza ...
      Gazeto - kogo ty tam masz...
      • Gość: Johnny a co z samantha fox w mokrym podkoszulku? IP: 58.147.0.* 05.06.06, 17:30
        • Gość: mk a co z cycami sabriny???? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 05:48
          jw
    • Gość: rammstein Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:38
      Witam .Bylem i sluchalem.KIM WILDE zagrala w pełnym skladzie na zywo razem z
      bratem i calym zespolemi to bylo zajebiste.Natomiast SANDRA mam wrazenie ze z
      playbacku i z okrojonym zespolem tanecznym-wypadla blado na tle KIM.
      • Gość: Schuja Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.06, 18:04
        Jak mozna dac tak glupi tytul artykulu " Wielki powrot".Przeciez one
        wystepowaly u was w Polsce.Od kiedy to w Polsce zagraniczne byle gwiazdy
        startuja do wielkiego powrotu.Tylko sie usmiechnac z politowaniem nad glupota
        redaktora i naiwnoscia czytelnikow tutaj. Stare ale jeszcze jare dorabiaja
        chaltura do emerytury - to bylby wlasciwy tytul.
        • Gość: domville Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.06, 21:18
          Uśmiecham się z politowaniem nad szerokością horyzontów myślowych "Schuji",
          ciekawe, jak Ty się poczujesz, gdy ktoś nazwie Cię emerytką za kilkanaście lat.
          A może w ogóle zabijać ludzi po czterdziestce? Czy oni w ogóle mają prawo
          zabierać tlen młodszym?

Rzeczywiście "wielki powrót" to za dużo powiedziane, ale wobec faktu, że obie
          panie po kilku(nastu) latach przerwy planują wydać nowe albumy i znów dać o
          sobie znać, to "powrót" jest jak najbardziej trafny, a "wielki" był dla tych,
          którzy na koncert poszli i świetnie się bawili.
          • Gość: ~J Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 21:31
            domville sorry, ale wydaje mi się, że twoje horyzonty pojęciowe są bardzo
            wąskie, Kim ilde miała dłuższą przerwę, ale Sandra ergularnie coś wydawała, nie
            zawsze były to całkowicie nowe kawałki, ale usłyszeć można ją było regularnie,
            tym bardziej, że nagrywała również dla Enigmy..
            • Gość: ~J Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 21:34
              sorry domville, nie Ciebie miałem ganić tylko Schuję, i w końcu zamiast napisać
              dwa posty połączyłem je z błędnym efektem ;) przepraszam.. ;)
            • Gość: domville Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.06, 08:46
              A to dziwne, bo sama Sandra podczas koncertu powiedziała, że odkąd urodziła
              bliźniaki 11 lat temu, wycofała się ze sceny...
              • Gość: ~J Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.wat.edu.pl 06.06.06, 11:50
                a albumy MY FAVOURITIES i WHEEL OF TIME to wydała MANDARYNA? ;)
                • Gość: domville Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.06, 13:49
                  na twórczości Mandaryny znam się tak dobrze jak na dyskografii Sandry... w
                  każdym razie podczas koncertu zapowiadziała wydanie niedługo nowego albumu. Z
                  nowym materiałem.
        • Gość: zzz ignorować pana sch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:10
      • Gość: Beata Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.fastnet.pl / *.fastnet.pl 05.06.06, 22:06
        Upływa już 2 dzień, a ja jestem wciąż pod wielkim wrażeniem mojej, jedynej
        niezmiennie ukochanej Kim-piosenkarki,ale również osoby niezwykle
        naturalnej,pogodnej,ciepłej(szczęśliwej wewnętrznie) Zaskoczyła mnie kiedyś
        sobą w Sopocie'88 a 03.06. ...aż 18!!! lat później kiedy po raz pierwszy udało
        mi się z nią nawiązać...(niewieki) kontekt po koncercie (wyglądam wtedy chyba
        jak Wiewiór z Epoki Lodowcowej 2 , kiedy zobaczył swój wielki żołądź w
        niebie...) bo zapomniałam podstawowych słow po angielsku,miałam za to
        wybałuszone zdziwieniem oczy i nie słabnący uśmiech wiecznego szczęścia na
        twarzy...Z wrażenia zacinała mi się komórka podczas próby uwiecznienia tego na
        zdjęciu...na szczęście mój synek był bardziej opanowany bo cyknął fotkę i
        odpowiedział całkiem poprawnie formułkę wyuczoną ze szkoły na Jej pytanie> How
        are you<zdziwiła się i zmierzwiła mu czuprynkę z rozbrajającym >ooo< i
        uśmiechem,zapytała ile ma lat ,kiedy dowiedziała się ,a właściwie prawie zgadła
        sama że 9...zapytała się o szkołę i obejrzała Swoją szybką fotkę w naszej
        komórce a potem dała 2 autografy na mojej płytce CD dla mnie i dla mojego
        Andrzejka-Andy-ego-tak napisała...Mój syn tego dnia został Nią również
        zauroczony...mając w pamięci jej występ i znaki porozumiewawcze a także parę
        żartów i tekstów zaopatrzonych odpowiednimi "minami"dla dzieci,złapała z nimi
        niesamowity kontakt....a nie sądzę by do końca wiedziały przy kim się tak
        dobrze bawia...ale czy to ważne?Przecież osoby bardziej zbliżone do Jej wieku
        szalały jak niczym nie ograniczone małolaty .Niewiarygodne show gwiazdy,która
        dla wielu stała się juz zapomniana,a juz na pewno nie zdolna w ich oczach do
        zrobienia takiego pozytywnego zamieszania na scenie,które przeniosło się na
        zbiorowe szaleństwo widowni i fanów.Powiem jeszcze odnośnie samego live-u Kim-
        to była jazdaaa,pokaz wachlarzu możliwości niespożytej energii i wokalu KIM
        WILDE albo raczej wokalu i energii .Żałuję ,że nigdy nie powstanie zapis audio
        jej mocnego występu.Popełniła go świadomie z premedytacją, widząc
        natychmiastowy aplauz publiczności .Nieważne miejsce akcji-nieujmując
        Płockowi.Zaskarbiła sobie serdeczność całej rożnorodnej widowni -spełniając się
        już do końca koncertu.To co sobą dała nam-odebrała z nawiązką i widać że jej
        uśmiech nie schodził z twarzy ,była szczęśliwa!!!
        Dziękuję ORLENOWI,kimkolwiek byli ludzie za to odpowiedzialni,pozdrawiam
        gorąco!!!
        • Gość: Boomerang Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.acn.waw.pl 06.06.06, 08:03
          No ja stałem chyba obok Pani Beaty w tym momencie, bo pamiętam pewną Panią,
          która nie mogła dać sobie rady z telefonem komórkowym i syn jej pomagał ;)
          Fakty się zgadzają :) Koncert był niesamowity! Kim wilde zaskoczyła mnie
          uprzejmością, była niesamowicie kulturalna i to że autografy dawała z
          dedykacją :D Do tej pory nie wierzę, że obie Panie widziałem na własne oczy :)
        • Gość: stefek burczymucha Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: 193.59.95.* 06.06.06, 08:25
          Przed koncertem też myslałem że obydwie panie przyjechały dorobić do emerytury,
          ale jak Kim wyszła i dała show stałem ze szczęką na podłodze. Zgadzam się , to
          nie był powrót wyblakłej gwiazdy to był rewelacyjny, porywający koncert artystki
          i kapeli z klasą. Jesli Kim Wilde jeszcze kiedyś przyjedzie do Polski, na pewno
          pójdę na koncert.
          ps. jesteśmy w Polsce więc zapytam - nagrywał ktoś?? :-))
    • Gość: M Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.chello.pl 05.06.06, 21:59
      Człowieku, nie profanuj TSA.
      • Gość: Greed Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 22:27
        Czlowieczku, nie profanuj ludzi o otwartych horyzontach.
    • Gość: jaroooo Geriavit jednak działa - po 50-tce też będę brał IP: *.spray.net.pl 05.06.06, 22:37
    • Gość: G-a-r-f-i Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: 213.199.219.* 06.06.06, 06:44
      Yahooooo Sandro przybywaj, nie na daremnie przyklejalem podobizne twojej twarzy
      wycietej z Bravo lub Popcornu na zdjecie mojej siostry :)))))
      • Gość: Luiza Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.sggw.waw.pl 06.06.06, 08:46
        Obie były niesamowite, pojechałam tam ubóstwiać moją od lat uluibienicę Sandrę,
        a jednak Kim dała pokaz takiej klasy i takiego talentu, ze nie ma wątpliwości
        kto był tam gwaizdą. A co do wieku, luudzie one wygladały młodziej niż niejedna
        nastolatka alba już na pewno lepiej niż niejedna nasza nieopierzona
        gwiazdeczka. Z resztą czy ktoś się zastanawia nad wiekiem Rolling Stonesów, jak
        ktoś jest dobry, to wiek mu nie przeszkadza.
    • Gość: Pio Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.net81-66-141.noos.fr 06.06.06, 08:43
      Czu kawalki tego koncertu sa gdzies dostepne w necie? Wyglada na to ze ludzie
      sie rewelacyjnie bawili, o to chodzilo! Plock wyglda pieknie na tych
      wieczornych zdjeciach! Brawo!
    • Gość: MIMI Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: 212.33.72.* 06.06.06, 09:00
      W końcu powrót prawdziwej muzyki o prawdziwym brzmieniu.Gratulacje dziewczyny i
      do roboty, trzeba scenę muzyczną ożywić!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kubans23 Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: 199.67.140.* 06.06.06, 11:35
      Kim Wilde jest śliczunia! Nawet pomimo tego, że ma 100 lat.
      • Gość: domville Re: Wielki powrót Sandry i Kim Wilde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.06, 13:50
        Gdzie są teraz Ci, którzy naigrywali się z jej wyglądu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka