Gość: Krzysiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:16 Hej, Są w Płocku jacyś chętni na paintballa? Mamy sprzęt,ubrania,maski i teren do zabawy. Im więcej tym lepiej.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:04 no nie wierze ze nie ma chetnych!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka Re: Paintball IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 09.06.06, 08:24 Ja tam wolę iść na strzelnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: aaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:43 przy zajeździe pod Sumem koło Cierszewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:42 a dlaczego? duzo fajniejsza zabawa jest na polu. Polecam bo sprawdzalem. A na strzelnicy tez bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka Re: Paintball IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 09.06.06, 10:06 Może i fajnie ale na krótką metę, a strzelnicę masz przez cały rok. Można jeździć na zawody, jest świetna zabawa, fajni ludzie, imprezki :). Ja strzelam od 10 lat i nadal mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:07 no rozumiem. Tutaj tez strzelasz cały rok, masz zawody, imprezki to integralna czesc zabawy a ludzi zawsze chetni do zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Paintball IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:05 A jaki jest koszt takiej zabawy w wojsko. W sumie cena jest najważniejsza zeby przyciagnac ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:21 no właśnie ilie koszkuje wpożyczenie sprzętu i potem cała reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:29 20 zl za wypożyczenie sprzętu a reszta idzie na kulki. Zalezy ile chcemy strzelać. Ale 100-200 szt w cenie 0,25 gr/szt. 150 kulek starcza spokojnie na dobra zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: cena IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 10.06.06, 19:41 A na strzelnicy płacisz 80 lub 170 zł na rok. Amunicję masz w zasadzie bez ograniczeń. Dostęp do broni, wybierasz z czego chcesz strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:42 ale strzelasz do celu a to zupelnie inny rodzaj adrenaliny. Ale skoro wolicie tak..:) Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: cena 11.06.06, 21:55 "a bo ja wiem lepiej i jestem the best" grales kiedys w paint ball? po dniu biegania po lesie i szukaniu ludzi na pewno jestes bardziej usatysfakcjonowany niz po dniu staniu przed nieruchomym celem Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Paintball 11.06.06, 21:51 cos blizej w temacie? i jesli bede ze swoim sprzetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 07:41 to zapraszam .Ja zbieram skład o co nieraz jest trudno.. Planujemy w ten weekend postrzelas ale zobaczymy czy sie uda ludzi zebrac bo pogoda sie szykuje :). Po strzelaniu ognisko oczywiscie. Bedziemy tez testowac nową siatke ochronna i bunkry :). Pozdroo i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:17 Juz są tez kompletne stroje. czekam na chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Paintball IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:12 ja raz bylem sie postrzelac za nomową kumpli i pojde jeszcze nie raz, bylem w lesie w murzynowie na przeciwko suma, tam kolezka wyporzycza sprzety i nawet teren jest przygotowany, fajna zabawa, ja wole strzelac to zywych celi :) a nie wychodzi to tak drogo, z tego co pamietam zaplacilem za wszytko 60 zeta a wyrzylem sie na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek DO daro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:27 Własnie tam ostatnio strzelalismy (teren kolo zajazdu pod Sumem). Teraz jest dopieszczony przez kumpla takze polecam. Mam 3-4 chetne osoby czekam na wiecej zgłoszeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Paintball!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:09 Siemano! To w Płocku tez jest paintball? Kurna dobra sprawa:) zawsze grałem w warszawie jak bylem u znajomych,a tam sobie niezle zyczyli za wypozyczenie. mozeczie mi napisac cos wiecej, moze jakis kontakt, jakie markery mozna wypozyczyc? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro do karolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:04 no wiec tak, ja sie strzalem w tym lesie na przeciwko suma w murzynowie, giwery koles ma spyder victor II, dostajesz cale zestawy do gry, nas bylo 4 na 4. ale on ma mozliwosc zalatwienia na specjalne zyczenie i wiecej giwer. teren byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: do karolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:11 ... teren byl przygotowany do walki! i jak mowilem na wszytsko wydalem ok 60 zeta. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: do karolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:11 Wiec jak chcecie sie zgadac na strzelanie to zapraszam. Ja mam 3-4 osoby chetne wiec mozna po 3 spokojnie strzelac.Siatka ma zawisnać juz w ten weekend. Teren przygotowany (bunkry,przeszkody). Sprzęt do wypożyczenia razem z ubraniem. Kulki do kupienia na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś