IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:16
Hej,

Są w Płocku jacyś chętni na paintballa?
Mamy sprzęt,ubrania,maski i teren do zabawy.
Im więcej tym lepiej.!
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:04
      no nie wierze ze nie ma chetnych!:)
      • Gość: pchelka Re: Paintball IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 09.06.06, 08:24
        Ja tam wolę iść na strzelnicę.
        • Gość: aaa Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:42
          a gdzie??
          • Gość: krzysiek Re: aaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:43
            przy zajeździe pod Sumem koło Cierszewa.
        • Gość: krzysiek Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:42
          a dlaczego? duzo fajniejsza zabawa jest na polu. Polecam bo sprawdzalem. A na
          strzelnicy tez bylem
          • Gość: pchelka Re: Paintball IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 09.06.06, 10:06
            Może i fajnie ale na krótką metę, a strzelnicę masz przez cały rok. Można
            jeździć na zawody, jest świetna zabawa, fajni ludzie, imprezki :). Ja strzelam
            od 10 lat i nadal mi się to podoba.
            • Gość: krzysiek Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:07
              no rozumiem. Tutaj tez strzelasz cały rok, masz zawody, imprezki to integralna
              czesc zabawy a ludzi zawsze chetni do zabawy :)
    • Gość: maciek Re: Paintball IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:05
      A jaki jest koszt takiej zabawy w wojsko. W sumie cena jest najważniejsza zeby
      przyciagnac ludzi.
      • Gość: aaa Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:21
        no właśnie ilie koszkuje wpożyczenie sprzętu i potem cała reszta???
      • Gość: krzysiek cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:29
        20 zl za wypożyczenie sprzętu a reszta idzie na kulki. Zalezy ile chcemy
        strzelać. Ale 100-200 szt w cenie 0,25 gr/szt. 150 kulek starcza spokojnie na
        dobra zabawe
        • Gość: strzelec Re: cena IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 10.06.06, 19:41
          A na strzelnicy płacisz 80 lub 170 zł na rok. Amunicję masz w zasadzie bez
          ograniczeń. Dostęp do broni, wybierasz z czego chcesz strzelać.
          • Gość: sun Re: cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:42
            ale strzelasz do celu a to zupelnie inny rodzaj adrenaliny. Ale skoro wolicie
            tak..:)
          • gibki Re: cena 11.06.06, 21:55
            "a bo ja wiem lepiej i jestem the best"

grales kiedys w paint ball?
            po dniu biegania po lesie i szukaniu ludzi na pewno jestes bardziej
            usatysfakcjonowany niz po dniu staniu przed nieruchomym celem
    • gibki Re: Paintball 11.06.06, 21:51
      cos blizej w temacie?

i jesli bede ze swoim sprzetem?
      • Gość: sun Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 07:41
        to zapraszam .Ja zbieram skład o co nieraz jest trudno..
        Planujemy w ten weekend postrzelas ale zobaczymy czy sie uda ludzi zebrac bo
        pogoda sie szykuje :). Po strzelaniu ognisko oczywiscie. Bedziemy tez testowac
        nową siatke ochronna i bunkry :).
        Pozdroo i zapraszam
    • Gość: sun Re: Paintball IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:17
      Juz są tez kompletne stroje. czekam na chetnych
      • Gość: daro Re: Paintball IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:12
        ja raz bylem sie postrzelac za nomową kumpli i pojde jeszcze nie raz, bylem w
        lesie w murzynowie na przeciwko suma, tam kolezka wyporzycza sprzety i nawet
        teren jest przygotowany, fajna zabawa, ja wole strzelac to zywych celi :) a nie
        wychodzi to tak drogo, z tego co pamietam zaplacilem za wszytko 60 zeta a
        wyrzylem sie na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Krzysiek DO daro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:27
          Własnie tam ostatnio strzelalismy (teren kolo zajazdu pod Sumem).
          Teraz jest dopieszczony przez kumpla takze polecam.
          Mam 3-4 chetne osoby czekam na wiecej zgłoszeń
          • Gość: karolek Re: Paintball!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:09
            Siemano! To w Płocku tez jest paintball? Kurna dobra sprawa:) zawsze grałem w
            warszawie jak bylem u znajomych,a tam sobie niezle zyczyli za wypozyczenie.
            mozeczie mi napisac cos wiecej, moze jakis kontakt, jakie markery mozna
            wypozyczyc? pozdro
            • Gość: daro do karolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:04
              no wiec tak, ja sie strzalem w tym lesie na przeciwko suma w murzynowie, giwery
              koles ma spyder victor II, dostajesz cale zestawy do gry, nas bylo 4 na 4. ale
              on ma mozliwosc zalatwienia na specjalne zyczenie i wiecej giwer. teren byl
              • Gość: daro Re: do karolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:11
                ... teren byl przygotowany do walki! i jak mowilem na wszytsko wydalem ok 60
                zeta. pozdro
                • Gość: sun Re: do karolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:11
                  Wiec jak chcecie sie zgadac na strzelanie to zapraszam. Ja mam 3-4 osoby chetne
                  wiec mozna po 3 spokojnie strzelac.Siatka ma zawisnać juz w ten weekend. Teren
                  przygotowany (bunkry,przeszkody). Sprzęt do wypożyczenia razem z ubraniem.
                  Kulki do kupienia na miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka