Dodaj do ulubionych

Badanie tomografem tylko raz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:05
będą badania w Płocku
brawo pan Prezydent
Obserwuj wątek
    • Gość: otco Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:07
      cisnie się tylko jedno słowo: dziękujemy
      • Gość: apolinary Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:29
        czego się głąby cieszycie, nie umiecie czytac że to wydział zdrowia Urzedu
        Miasta będzie opiniował i wysyłał, wyślą wszystkich swoich, nie swoi nie pojadą,
        niech wyzdychają, Teraz Qrwa my.
        • Gość: wszystko jasne Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:45
          Ciekawe dlaczego w Płocku zachorowalność na raka plasuje się powyżej średniej. Podpowiem pierwsza literkę nazwy zakładu, który nie wątpliwie przyczynia się do tego: O.
    • Gość: inna ty to na rezonas bo zdaje sie masz guza w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:59
      a to poważna wada
    • Gość: x Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:27
      W jakim Płocku? W Bydgoszczy!
    • Gość: Johny Re: Badanie tomografem tylko raz IP: 80.51.246.* 12.06.06, 07:30
      Znowu rozdawnictwo, znowu społeczne komisje i kolejki, i znowu coś mi to
      przypomina.... I w dalszym ciagu nie dowiedzialem sie ile kosztuje jedno takie
      badanie.
    • Gość: Asia Badania tylko dla tych, co juz mają nowotwór! IP: *.c155.petrotel.pl 12.06.06, 09:30
      A co z tymi, którzy może go mają, ale o tym nie wiedzą? Słaba to radość, ze
      mnie przebadają, ale dopiero wtedy, kiedy bedzie mi juz blisko do smierci....
    • Gość: Płocczanka Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:57
      i znowu mydlenie oczu jacy to są dobrzy ile się robi. Dlaczego nie mogą
      skorzystać zdrowi ludzie, gdzie w razie wykrycia możliwośc wyleczenia jest
      100%, a w zaawansowanych przypadkach dośc często to badanie i tak nic nie
      zmieni. I dlaczego komisja, sądze że jast to zorganizowane na potrzeby jakiejś
      konkretnej osoby. Gazeta powinna śledzić kto pojedzie na te badanie. A biedny i
      tak nie pojedzie bo na podróż go nie będzie stać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka