Dodaj do ulubionych

Płocka ESKA nadaje już rok

IP: *.class147.petrotel.pl 04.07.06, 06:59
Dokładnie 4 lipca zostało zastąpione płockie Radio Puls na Eskę Płock. Z tego
co słyszę, to radio te mimo wielu niedoskonałości gra w większoći
radioodbiorników w Płocku. Podzielcie się, jakie są wasze opinie, czy
tęsknicie za dawnym radiem Puls, czego brakuje obecnej 'płockiej' rozgłośni.
Obserwuj wątek
    • stuntman Re: Płocka ESKA nadaje już rok 04.07.06, 08:02
      Eski słucham bardzo często, Pulsu nie słuchałem prawie wcale. Szkoda tylko, że
      sam Puls nie potrafił przyciągnąć tylu słuchaczy.
      • Gość: pchełka Re: Płocka ESKA nadaje już rok IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 04.07.06, 14:02
        Wszystko fajnie tylko siedząc 8 godzin w pracy, niektóre piosenki
        mam "przyjemność", choć już coraz mniejsza słuchać nawet 3 razy - to chyba
        lekka przesada.
        • mariuszq2 Re: Płocka ESKA nadaje już rok 04.07.06, 14:22
          Gość portalu: pchełka napisał(a):

> Wszystko fajnie tylko siedząc 8 godzin w pracy, niektóre piosenki
          > mam "przyjemność", choć już coraz mniejsza słuchać nawet 3 razy - to chyba
          > lekka przesada.

Przesada to że ty w pracy słuchasz. W pracy pracuje się (a nie liczy ile razy
          piosenki były). Pogratulować.
          • Gość: Igal Re: Płocka ESKA nadaje już rok IP: *.eranet.pl 04.07.06, 15:29
            Według mnie zamiana radia wyszła na lepsze. Niewątpliwie, jest to nowy format
            stacji na płockim rynku radiowym, który przypadł do gustu zwłaszcza młodzieży.
            Moje zastrzeżenia budzą: zbyt często powtarzane te same piosenki (Płock na to
            nie ma wpływu), nie najlepsza jakość dźwięku (na to Płock ma wpływ a nic nie
            robi), częste wpadki (brak sygnału - sama nośna z RDS, jakieś nakładanie się
            piosenek) i trochę sztuczne wg mnie, przekazywanie wiadomości lokalnych przez
            Pana Darka Kryszaka (w innych Eskach wychodzi to znacznie lepiej), traficki nie
            do końca aktualne. Generalnie stacji tej słucham dość często, jeśli mam okazję,
            aczkolwiek nie zawsze z przyjemnością (te piosenki grane w koło na okrągło).
            Generalnie pojawiło się coś nowego i sądzę, że się przyjęło. Co do plusów
            niewątpliwie całkiem niezły poranek i wieczór z Puotkiem. Poza tym wieczory
            piątek i sobota Eska Dance Night są fajne, ponieważ w tym czasie puszczają dużo
            piosenek, nie granych w ciągu dnia. Ogólna ocena 4 w skali 1-5.
            • Gość: a... Re: Płocka ESKA nadaje już rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:33
              zamulają tymi samymi kawałkami, jak ktoś slucha ciągle tego radia to po paru
              tygodniach ma dosc wszystkich tych piosenek, eski sluchac fajnie ale co 3-4 tyg
          • Gość: pchełka Re: Płocka ESKA nadaje już rok IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 04.07.06, 19:50
            Wystarczy mieć podzielność uwagi. Jakbyś coś robił a np kumpel klepałby ci nad
            uchem w tym czasie 3 razy jedną historyjkę to też byś to zauważył.
    • Gość: autoreklama Re: Płocka ESKA nadaje już rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:30
      nie ma jak pseudoreklama :) ja nie słucham w ogóle tego radia, na początku
      chciałem usłyszeć jak wyszła zmiana ale niewiele to dało, poza programami
      ogólnopolskimi te lokalne są do kitu. powinno powstać całekiem nowe radio albo
      zet lub rmf otworzyć swoje terenowe oddziały
      • igal4 Re: Płocka ESKA nadaje już rok 25.11.06, 22:39
        Od jakiegoś czasu, a od kilku dni już oficjalnie, można słuchac płockiej Eski w
        Internecie. Adres do Streamu RADIO ESKA PŁOCK LIVE !!! znajduje się tutaj
        eskaplock.stacja.fm:20972/listen.pls. Na stronie Eski, jest również
        dodatkowa informacja. Pozdrawiam
        • igal4 Re: Płocka ESKA nadaje już rok 25.11.06, 22:40
          Sorry, poprawny link eskaplock.stacja.fm:20972/listen.pls
    • Gość: ghj ciekawy jestem czy ................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:34
      czy w czasie szabesu można internetem się zajmować...

tzn ruszać myszką, przyciskać klawisze na klawiaturze ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka