Dodaj do ulubionych

Martynowski ma swoją stronę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:03
Reklamuje się na ogrodzeniu przed teatrem:
WWW.MARTYNOWSKI.PL
I podkresla o sobie prawica. Ciekawe czy z dziada pradziada. A może opowie os
woim ojcu, prawicowcu,tak jak o dziadku Tuska cha cha cha!
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:07
      coś ci się nie podoba synu ?
    • Gość: tomek Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:05
      Robert-brat Marka jest w Ostrowcu Świętokrzyskim, ale broni go-co rodzina to
      rodzina.
      • Gość: ww Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:27
        Chyba ojciec martynowskiego to dawny beton partyjny?
    • Gość: asd Re: Martynowski ma swoją stronę TU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:46
      www.martynowski.pl/
      • Gość: xs Re: Martynowski ma swoją stronę TU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:31
        Martynowski mi się bardzo podoba i jego strona też !!!
        • Gość: misja Re: Martynowski ma swoją stronę TU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:14
          co z Marcinkiewicze???
          • Gość: lulu Re: Martynowski ma swoją stronę TU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:06
            Martynowski i Jasiński to ludzie po tych samych papierach. A kto w Płocku
            zakładał Poprozumienie Centrum? Ludzie dawnego układu. Wyborcy ni edajcie się
            nabrać na prawicowość, niepodległość i inne inponderabilia. Toż to komuna!
            Zdekomunizować towarzystwo. Tak, tak towarzyszu Jasiński, do Ciebie przemawiam!
            • Gość: do lulu Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:53
              uprzejmie prosze o wyjasnienie słowa `inponderabilia`
              poniewaz nie znam a w żadnym słowniku nie figuruje,
              • Gość: lulu Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:48
                Imponderabilia to są sprawy wyższe, państwowe typu "patriotyzm", "Polska" itp.
                • Gość: peti Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:55
                  A co to ma wspólnego ze stroną?
    • Gość: jełop Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:35
      a ja pamiętam jak dziadek martynowskiego w 1953 puścił bąka
    • Gość: Renata Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.eranet.pl 08.07.06, 11:15
      Pan Martynowski jest zatrudniony w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego jako
      wicedyrektor z nadania pana Jasińskiego - PIS z wynagrodzeniem 5800 zł. Żona
      zatrudniona jest również z nadania w jednostce podległej władzom województwa za
      1800zł. Przyszły wicemarszałek (...a może nawet marszałek) województwa (z tym
      założeniem startuje do sejmiku województwa mazowieckiego)uznał,że nie wypada
      żeby żona była zwykłym pracownikiem i zadziałał. Otóż kilka miesięcy temu Rada
      Społeczna Pogotowia Ratunkowego zlikwidowała pewne zbędne kierownicze
      stanowisko w celu oszczędności. Wpływowy szef Płockiego PiSu postanowił je
      reaktywować coby w domu było więcej kasiorki, kobitka się nie napracowała a i
      prestiż większy. Stanowisko ma być przywrócone w przyszłym tygodniu. Kto będzie
      nowym kierownikiem w płockim pogotowiu? Pani Martynowska!!!
      PRAWO,SPRAWIEDLIWOŚĆ,BEZ NEPOTYZMU I UKŁADZIKÓW - NAGA PRAWDA. P.S. Szkoda, że
      najpozytywniejsza postać PiSu (Marcinkiewicz) odchodzi z rządu. Kaczyńscy
      obiecywali,że nie zagarną fotela premiera. Poczekamy, zobaczymy - znowu nagą
      prawdę.
      • Gość: lidka Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:40
        ojciec Martynowskiego był wysokim rangą oficerem Ludowego Wojska Polskiego. Nie
        zrobił dalszej kariery w wojsku, ale trafił do MZRIP, gdzie zajmował się obroną
        cywilną. BYł szychą. To ona decydował, czy kogoś wysłać do wojska z MZRiP czy
        nie. Mógł się postawić, żeby jakiś chlopak objęty powszechnym obowiązkiem obrony
        nie trafił do woja. Taki był sztywny. Taka osoa miała pełne popracie partii.
        Tak samo jak Pan Jasiński, któy był kierwnikiem Wydziału Spraw Wewnętrznych w
        ratuszu, w latach siedemdziesiątych i wydawał dowody osobiste. Też jak widać był
        człowiekiem partii. Zatem dwie postaci z czasó tamtego układu. Dziisaj oni lub
        ich nastęcy mają budować IV ZReczypospolitą. Ale obłuda. Wyborco, nie daj sie
        oszukać? Poznaj prawdę o PiSie!
        • Gość: wyborca Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.c154.petrotel.pl 08.07.06, 12:44
          Ładna sitwa była ,a teraz dalej knują i się poPiSują !
        • Gość: kania Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 08:47
          sam kiedyś widziałem, jak pił piwo w barze, dla mnie to skandal
          • marek.martynowski Re: Martynowski ma swoją stronę 12.07.06, 21:52
            Jeżeli ktoś się wpisuje i oczernia moją rodzinę to bardzo proszę podpisać się z
            imienia i nazwiska, inaczej będę uważał to za objaw tchórzostwa i sk....
            Chować się za anonimowy nick jest zwykłym draństwem.
            • Gość: do martynowskiego Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:16
              Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Chcę Panu przypomnieć, że to niejaki Kurski Jacek
              swego czasu zaczął się wypowiadać na temat rodziny rywala politycznego
              niejakiego Tuska Donalda. Wychodzi z Was moralność Kalego, jak my bijemy, to
              dobrze, jak nas biją to źle. A swoją drogą to prosimy o złożenie wyjaśnień, czy
              Pańska zona dostanie fuchę dyrekora pogotowia ratunkowego i ile Pan zarabia jako
              zastępca dyrekora WORD? Acha i dlaczego zrezygnował Pan z pracy w ratuszu?
              Atmosfera się nie podobała, stanowisko, czy może pensyjka? Ile Pan wtedy zarabiał?
              • Gość: kurskithebest Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:11
                bARDZO DOBRZE ZE JACEK KURSKI UJAWNIŁ PRAWDE O POCHODZENIU DONALDA.
                MAM NADZIEJĘ ZE PIS ZROBI CZYSTKE W POLSCE I WYRWIE Z KORZENIAMI CZERWONA SITWE
                W RATUSZU W PŁOCKU TEZ!!!!!!!!!!!!!! I NIE POMOZE ZMIANA PLASZCZYKA NA
                NIEBIESKI CHE CHE CHE
            • Gość: nauczyciel Re: do Pana Martynowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 02:48
              Ma Pan bardzo ciekawą stronkę www, z której wyczytałam wiele niestety PUSTYCH
              HASEŁ, które głosi PiS. I pomyśleć, że jeszcze niedawno chciałam wypełnić
              deklarację i zrobić razem z PiS coś dobrego dla miasta... Co mnie powstrzymało?
              Nie warto pisać, bo widać WPADKI PiS-owców każdego dnia, ale pazerność na
              władzę widać najbardziej.

Coś do poczytania:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=42665910&a=42930632
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=44749994&a=44749994
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=43313970&a=43683176
              Zbliżają się wybory samorządowe i ufam, że społeczność płocka, zwłaszcza
              okołoszkolna wreszcie zrozumiała ten PiC i zagłosuje odpowiednio PRZECIW.
              Dokładnie wiemy co na to już dziś powie każdy z PiS-u, np. to, że oświatę
              płocką trzeba przewietrzyć od komuchów. ABSURD! Ale niestety tacy obsesyjni
              jesteście. Szkoda.
        • Gość: przyjaciel Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:44
          A ja wiem, że Edward Martynowski - ojciec M. Martynowskiego był wspaniałym
          człowiekiem. Nie tylko nie należał nigdy do PZPR, ale również za nie
          przystąpienie do niej został zdegradowany do stopnia podoficera. Nie dorastacie
          mu do pięt ci którzy plują takim jadem. Mam tylko nadzieję, że młody
          Martynowski razem z pozostałymi ludzmi z prawicy zrobi pożądek z czerwoną bandą.
          Liczę na totalne czystki.
          • Gość: do przyjaciela Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:44
            To jaką fuchę miał w MZRiP, che che?
            • Gość: tadek Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.c244.petrotel.pl 13.07.06, 21:14
              Zaczynał od sprężarkowego na refomingu I, mistrz w warsztacie, mechanik na
              destylacjach na końcu w referacie wojskowym. Czy jest coś nieprawidłowego na 30
              lat przepracowanych w kombinacie
          • Gość: do przyjaciela Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:34
            Czyli ojciec Martynowskiego był utrwalaczem władzy ludowej z Ludowego Wojska
            Polskiego na czele któego stał gen. WOjciech Jaruzelski, tak znienawidzony
            przez PiS. Ojciec Martynowskiegomógłw życie wybrać sobie inne zajęcie
            np.lekarz, prawnik itp. Jeśli do tego doadamy, że osoba, która wykreowała
            Martynowskiego czyli Jasiński Wojciech to były sekretarz PZPR to wychodzi na
            to, kto ma nami rzązić Prawica? Cha cha cha. Neokomuna. Ludzie nie dajcie się
            nabrać. I jeszcze raz to samo pytanie - co robił Pan Martynowski (ojciec),
            kiedy pracował w MZRiP. Był szychą poukładanym z ówczesną władzą. Tak mówią
            ludzie. Proszę mnie oświecić, jaką funkcję sprawował i za co był odpowiedzialny?
          • Gość: tadek Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.c244.petrotel.pl 13.07.06, 21:09
            Pan Edward był normalnym i uczciwym człowiekiem - znałem go z pracy w
            Petrochemii.

• Gość: do Renaty Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:08
        nie wiedziałem, że zmieniłeś płeć zgorzel, daj spokój, mieszaj u siebie w PSL-u
        bo robisz najlepiej.
        • Gość: lusio Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 07:45
          Ale jaki on rodzinny jest? Ale ściema te fotki z żoną i dzieckiem! Podobno PiS
          to partia rodzinna, więc Martynowski daje zły przykład, bo powinien mieć
          najmniej trójkę dzieci, jak Kolczyniak. Ten to dopiero prawdziwy pisuar!
      • Gość: J23 Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.c153.petrotel.pl 18.07.06, 13:07
        Renato, czy Ty to "zgorzel", który podobno zmienil płeć? Jesteś bardzo dobrze
        zorientowana. Skąd znasz szczegóły? Pracujesz w WORD? Jeśli tak, to zamiast
        czepiać się Martynowskiego (z PIS), napisz prawdę o władcach WORD z PSL-u.
        Krzecho i Serafin dobrze wiedzą jak się zarabia 2 flaszki Dędowej po 0,7 litra
        za egzamin. Wódkę konsumuje się następnie w godzinach pracy w WORD.
        Renato czy "zgorzelu" zadbajcie o przyszłość, zamiast czepiać się przeszłości
        ojca Martynowskiego. Dzisiaj członkowie PSL pracujący w WORD dają plamę!!! Czy
        stąd wynikają niskie notowania PSL-u. Ubolewam nad tym. Czlonek
    • Gość: jacenty Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:49
      ładna ta żonka, bo martynowski to jakiś pogięty skoro jest w pisie
      • Gość: paulinka Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:06
        Dzieci komuchów już sie boją o posadki, czas opuścić urzędy odziedziczone
        po tatusiach, układ sie sypie i zabrać się do uczciwej roboty bo dobry wujek
        sld już nic nie załatwi

• Gość: pyt. Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:22
          co z tym logowaniem?
          jeśli ktos jest niezalogowany a używa zawsze tego samego nicka to chyba ok?
    • Gość: ??? do lulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:04
      napisałeś "inponderabilia", pomińmy to, ja sie czepiam ciebie bo sprawa dotyczy
      wielu internautów,
      używają słow a nie znją ich znaczenia, stad wynikaja nieporozumienia i kłótnie,
      przed napisaniem można to sprawdzić chocby w Alta Vista, Google, Net Sprint itd
    • Gość: uuuups Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:29
      to już strony nie można mieć? chciałem także zrobić sobie stronkę, ale jak
      widzę zaraz mi wytkną ojca, matkę dziadka i teściową
      • Gość: wyborca Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:16
        Widać wybory za pasem, a konkurencja narazie śpi.
        • Gość: gość Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:33
          Marek Martynowski jest solą w oku płockich komuchów tych czerwonych i
          farbowanych na niebiesko, podobnie jak Minister Jasiński.
          Boją sie, że odniesie sukces w wyborach samorządowych i starają się go zmieszać
          z błotem.
          Gdyby tyle zarabiał i miał bogatych i wpływowych "czerwonych przodków" to
          pewnie jeżdziłby lepszą bryką i siedział na wysokim stołku w PKN Orlen. Pewnie
          za jakiś czas dowiemy się że jego dziadek był w SS, a on sam należy do mafii
          paliwowej;))) i ma zbiorniki z paliwem na działce:)))))))) nie piszcie juz
          więce głupot
          • Gość: do gościa Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:21
            To co napisałeś to prawda. A gdzie ma te zbiorniki, bo tego jeszcze nie wiem?
            • Gość: czerwony burak Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:58
              na Kwiatka 20, tam mieszka w starej ruinie i tam ma zakopane zbiorniki.
              Z tego co wiem ma również konto w banku, a to już bardzo podejrzane.
    • Gość: podlizuch Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:03
      stronka jak ta lala, 10 cud świata
    • Gość: zero Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:26
      tak jakiś baner widziałem, ale czy to wybory? dla mnie kicha
      • Gość: wyborca Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.c155.petrotel.pl 12.07.06, 22:54
        Zostawcie tego bajkoPiSa za samorządowe pieniądze w WORD-ie.MM weż się za robotę
        • Gość: inka Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:42
          Tyle ile robi Martynowski to ty ,,wyborco "mu do pięt nie dorastasz niestety
          • Gość: do inki Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:23
            Co robi? Pewnie dużo, jak się nażre!
            • Gość: do martynowskiego Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:29
              Dlaczego nie podobała się robota w rtuszu? Za mało płacili, czy za niski stołek?
              • Gość: sympatyk PO Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.c154.petrotel.pl 13.07.06, 09:06
                Pan Martynowski oburza się za wpisy dotyczące swojej rodziny.
                Osoba publiczna musi byc przygotowana na to, że ktos spyta o żone i innych
                członków rodziny.Jesli puszczają nerwy to znaczy,że ma Martynowski słaby
                charakter i nie nadaje sie do poilityki.
                A swoją drogą to rzeczywiście wymagałoby wyjasnienia jak Martynowski dostał
                pracę w Ośrodku Ruchu Drogowego i został tam wicedyrektorem? Był tam ogłoszony
                jakiś konkurs, czy w dawnym SLD-owskim stylu zadziałało kumoterstwo. Czuje tu
                współdziałanie PiS z PSL, ponieważ Ośroki Ruchu Drogowego są w gestii Sejmiku,
                a tak rządzi Struzik z PSL.
                Wyjaśnienia wymaga także posada dla Pani Martynowskiej w Pogotowiu Ratunkowym
                (jesli to prawda). Chociaż Pogotowie Ratunkowe też jest w gestii Sejmiku i
                Struzika, więc wydaje się, że posada dla żony Martynowskiego jest przesądzona.
                Takie w Płocku jest Prawo i Sprawiedliowść.
                A może PiS to Pensyjki i Stołki. Może zmienią nazwę, a sktót pozostanie ten sam!
    • Gość: kowalski Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:22
      skoro żulia tak Pana atakuje,
      zamierzam kilku kłamcow i oszczerców zgłosic do prokuratury celem odtajnienia IP
      mam dość głosów z szamba opluwajacych uczciwych ludzi bo nie tylko Pana
      nie zrobiłem tego dotąd bo ja wiem kto pisze te brednie, w większości wiem,
      ale mnie na niczym nie zależy, odtajnie kilku niech ludzie poznają prawde,
      niech Pan mi przekaże swoje zdanie na ten temat Panie Marku, pozdro.

• Gość: do kowalskiego Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:37
        Nie strasz Pan nie strasz! A za co chcesz podawać do prokuratury? Za to, że
        ktoś posiadajac pewne informacje chce się zapytać. Pan Martynowski to osoba
        publiczna, reprezentująća PiS czyli partię zdaniem ich członków najuczciwszą
        pod słońcem. Ja jako wyborca muszę mieć pewność, ze zarówno Martynowski jak i
        jego ojciec są kryształowo przejrzyśći, skoro Martynowski jest kandydatem PiS
        do Sejmiku Województwa Mazowieckiego.
        • Gość: do przedmówcy Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:46
          kandydatów jest wielu z kilku partii
          tamtych nie pytasz ?
          zeby było jasne, ja nie znam Pana Martynowskiego
          chodzi mi o zasadę, czy mozna tak szkalować ludzi jak to niektórzy to robią
          byli tacy co przepraszali ale stąd nauka ze musi być wyrok bo zgoda na
          przeproszenie nic nie nauczyła takiego .........!
          poruszoną ciebie kwestie wyjasni prokurator skoro udajesz że nie rozumiesz
          • Gość: ula Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:18
            czerwoni i zieloni się obudzili? nie mają pomysłu na politykę oprócz opluwania,
            ale to u nich normalne. ich interesuje tylko "koryto", dlatego te nerwowe ruchy.
      • marek.martynowski Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie 13.07.06, 11:26
        Dziękuję, ale nie interesują mnie te nazwiska - skoro nie potrafią, boją się
        podpisać zasłaniając się nickiem to ich sprawa, niech żyją dalej w zakłamaniu i
        obłudzie.

Pozdrawiam Marek Martynowski
        • Gość: przemysław cieplak Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.c154.petrotel.pl 13.07.06, 11:34
          Teraz się Pan ucieszył. To teraz odpowiedz Pan na pytania na forum. A jeśli
          jesteś w pracy, to gratuluję Panu szefa, który toleruje nieróbstwo z Pana
          strony - zamiast pracować - łazikuje Pan po forum!
          • Gość: weronika ziemska Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:40
            tyle to i ja potrafię-zaloguj się przemysławie cieplaku
          • Gość: do cieplaka Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:03
            Cieplaku wysil się trochę i zaloguj jak człowiek. Chyba, że masz problemy -
            brak szarych komurek- ale to już twój problem.
        • Gość: M. Modzelewski Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 15.07.06, 00:38
          marek.martynowski napisał:
          boją się
          > podpisać zasłaniając się nickiem to ich sprawa,

Podpisał się Pan swego czasu swym nazwiskiem dając słowo. Czekam dalej.

>niech żyją dalej w zakłamaniu i
          >
          > obłudzie.
          I kto tutaj żyje w zakłamaniu i obłudzie?

Nawet nie pozdrawiam
          • Gość: Przemysław Cieplak Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:36
            M.Modzelewski to ten sam co skumał się z Jacentym Krakowskim? Gratuluję przyjaźni.
            A wracając do rzeczy, co martynowski.pl obiecał Panu?
            • Gość: M. Modzel Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:05
              spieprzaj dziadu
              • Gość: wiec Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:28
                nic mu nie obiecał,chyba że kopa w dupe
            • Gość: M. Modzelewski Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 15.07.06, 23:24
              Gość portalu: Przemysław Cieplak napisał(a):

> M.Modzelewski to ten sam co skumał się z Jacentym Krakowskim? Gratuluję przyjaź
              > ni.
              Dziękuję.
              > A wracając do rzeczy, co martynowski.pl obiecał Panu?
              Ja odpowiem podczas kampanii wyborczej, jeżeli będę jej czynnym uczestnikiem.
              Obecnie to Pan Martynowski jest winien odpowiedzi na powyższe pytanie. Jeżeli
              komuś zarzuca obłudę i zakłamanie, sam winien uczciwie postępować w sprawach
              publicznych. Wg mnie tego nie czyni.

Ps. Panie Martynowski, nie ja zacząłem kampanie wyborczą tylko Pan. Wzywam Pana
              do natychmiastowego ujawnienia na forum płockim sprawę dotyczącą wielu tysięcy
              Polek i Polaków, z którą zwróciłem się do posła Jasińskiego, a Pan się w nią
              zaangażował. Daję Panu szansę nie być obłudnym i zakłamanym. Bo w obecnej chwili
              tak Pana oceniam, jako osobę chcącą być osobą publiczną.
              Faktycznie, Pańskie plakaty widziałem nie tylko w Płocku. Niech Pan dalej je
              wiesza, ale trzeba tez jednoczesnie brać na siebie z tego tytułu
              odpowiedzialność. Ja jestem tą osobą, która ma moralne prawo o nie się upomnieć,
              zreszta nie tylko od Pana. W niedługim czasie dotknie to i tzw. lewicę.
              Niniejszym to czynię w stosunku do reprezentanta tzw. prawicy.
              Dość obłudy i zakłamania.
              • Gość: kolezanka m. Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:58
                Marku czemu ludzie tak cie oceniaja jak Ty taki nie jestes bo zawsze byles sobą
                w pracy w banku a ze masz mamę chorą to nie pytają się kto jej pomaga / cierpi
                i jest pod twoją stałą opieką dzieląc swoje życie żeby było okej / tylko
                czepiają się ojca ktory dawno spoczywa w grobie , przepraszam ale jest to osoba
                czysta nigdy nikomu nie zrobił krzywdy słowem tylko ściskał zęby i tyrał a że
                jest osobą co w życiu chce zrobić coś dobrego /oczyścić z oszustwa i
                złodziejstwa w tym kraju bo nic więcej nie ma w tej okradzionej Polsce / to się
                nie podoba , Pozdrawiam Was - Koleżanka z Banku
                • Gość: M. Modzelewski Re: Panie Marku,musi byc Pan porządnym człowiekie IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 23.07.06, 14:49
                  Gość portalu: kolezanka m. napisał(a):
                  > Marku czemu ludzie tak cie oceniaja jak Ty taki nie jestes bo
                  > jest osobą co w życiu chce zrobić coś dobrego /oczyścić z oszustwa i
                  > złodziejstwa w tym kraju bo nic więcej nie ma w tej okradzionej Polsce / to się
                  >
                  > nie podoba
                  No właśnie "koleżanko m", pan Marek tylko "...chce zrobić coś dobrego ...".
                  Chęci to za mało. W mojej sprawie też wykazał tylko chęci. Dał nawet słowo. I na
                  tym się skończyło. Wolał mnie "olać" niż wyegzekwować (narazić się) od posła
                  Jasińskego publiczne uzasdnienie swej decyzji w sprawie wcześniejszych emerytur.
                  Ciekaw czym uzasadnił swą decyzję.
                  Tyle czasu już upłynęło, a pan Marek nie wypowiedział się odnośnie mego wpisu.
                  Tak więc mam rację oceniajac pana Marka. Dla dobra swego "koleżanko m" też
                  zweryfikuj swóją ocenę dotycząca pana Marka, jako osobę chcącą w przyszłości
                  ubiegać o mandat zaufania publicznego.

Pozdrawiam
    • Gość: Obywatelka Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:03
      lulu napisał:
      "Martynowski i Jasiński to ludzie po tych samych papierach. A kto w Płocku
      zakładał Poprozumienie Centrum? Ludzie dawnego układu. Wyborcy ni edajcie się
      nabrać na prawicowość, niepodległość i inne inponderabilia. Toż to komuna!
      Zdekomunizować towarzystwo. Tak, tak towarzyszu Jasiński, do Ciebie przemawiam!"

Nie zgadzam się z tobą, bo niektórym założycielom bardzo ubliżasz.

• Gość: henia Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:02
        Między innymi prezesi dwóch spółdzielni mieszkaniowych: obecny i były
    • Gość: ania-fanka Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:19
      oprócz strony ma jeszcze łep na karku, sama widziałam.
      • Gość: oczywiście ma łeb Re: Martynowski ma swoją stronę i łeb IP: *.c158.petrotel.pl 13.07.06, 20:40
        Siedzieć na samorządowej posadzie dyr.WORD,z nadania PiS i wysyłać z pracy posty
    • Gość: józef kalafior Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:27
      no i kolejny raz przejeżdzałem obok baneru reklamującego stronę martynowski.pl
      i już nie mogę na to patrzeć
    • Gość: Prawnik Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:07
      czy ta reklama mu pomożę
      • Gość: zazdrośnik Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:01
        może i nie pomoże, ale chyba nie zaszkodzi. a tak poza konkursem, to stronka do
        bani.
    • Gość: zatroskany Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:08
      Strona jak z bajki ile kosztowała podatników?
      • Gość: lisek Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:11
        a ile kosztował podatników baner na jachowicza?
    • Gość: antygęsior Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:50
      patrzcie nawet wykupił link w wybiórczej. trzeba go podać do kaczora i giertycha
    • Gość: rem Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:01
      www.martynowski.pl/
      • Gość: jasiek Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:31
        strona nawet mi się podoba
    • Gość: wyszogrodzkis Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:10
      ja widziałe już plakaty porozwieszane w okolicach Wyszogrodu, czy to już zalew
      pisem? czerwoni i zieloni w tych okolicach już się lękają. mam nadzieję, że
      ksiądz w kościele w niedziele potępi go za te praktyki.
    • Gość: ania Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:57
      kocham GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
      • Gość: ff Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:01
        To ten koleś, któemu nie podobałą się praca w banku i wylądaował w ratuszu. ale
        tu mu się tez nie podobało. wiadomo, za mała kasiorka. No to teraz zarabia sobie
        nieźle jako zca dyrektora WORD.
        • Gość: lustrator Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:06
          Mówi o sobie prawica, powołuje się na patriotyzm, watki niepodległościowe.
          Publikuje na swojej stronie dokumenty z których wynika że SB nieg romadziła na
          niego żadnych dokumentów. NO TO JAKI Z CIEBIE PATRIOTA! Jak ty walczyłeś o
          niepodległość. Srałeś po kątach, kiedy osoby w Twoim wieku narażały swoje życie
          działając np. w Federacji Młodzieży Walczącej. Gdzie wtedy byłeś. Acha, wtedy
          kalkulowałeś, że komuna nie padnie. Tak samo jak Twój mistrz, który ułatwił Ci
          start do katiery - towarzysz jasiński, któremu na poczatku lat 90 tych, po
          obaleniu komuny raptownie zmienił się światopogląd. Najlepiej teraz udawać
          prawicowca! Wstyd, ludzie nie dajcie się nabrać na karierowicza, który dwa lata
          temu popracował kilka miesięcy w ratuszu, ale zreygnował, bo kasiorka za mała.
          No to po uzgodnieniach partyjnych w samorządzie województwa (PiS rządzi tam Z
          LPR i PSL) Martynowski został zastęcą dyrektora Wojewódzkiego Ósrodka Ruchu
          Drogowego (podlega pod samorząd województwa). A swoją drogą to Pan Martynowski
          miał "wybitne" kwalifikacje do dyrekotorowania tą firmą, bo pracował 10 lat w
          banku. CO ma bank do ruchu drogowego? Czy to ważne? Wążne żeby zawłaszczać
          Polskę i dawać "swoim" stołki, a reszta ma siedzieć cicho. Panie Martynowski,
          mam nadzieję że wyborcy dostrzegną Pańską obłudę i PIS przegra z kretesem.
          Pójdzie na śmietnik hitorii, czego nam wszystkim życzę.Dziękuję!
          • Gość: jarek Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:36
            > Mówi o sobie prawica,[...]

bredzisz czlowieku. znam Marka i go cenie. chcialoby sie, zeby takich osob bylo
            wiecej!!!! Marku powodzenia!!!!
    • Gość: inka Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:00
      dajcie spokój już sobie z tym martynowskim cholera mnie już bierze
      • Gość: lisica Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:28
        Jachałam z Płocka. Koło Wyszogrodu co drugie drzewo z jego plakatem wisi.
        • Gość: ania Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:00
          a jaki ten Martynowski przystojny !!!!!
          • Gość: do lisicy Re: Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:53
            A wiesz dlaczego wiszą koło Wyszogrodu, bo 3 września będą tam regionalne
            dożynki. przecież to nie przypadek, zjedzie się kupa luda i martynowski będzie
            agitować. Normalka
            • Gość: bmw wraca Re: TKM Martynowski ma swoją stronę IP: *.c157.petrotel.pl 21.07.06, 12:22
              Partia dała mu dobre stanowisko z gestii samorządu,a on teraz zarobił i reklamu-
              je partię oraz siebie jako przewodniczący PiSu w Płocku,czyli odwdzięczył się !
              • Gość: dorka Re: TKM Martynowski ma swoją stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 02:58
                Widziałam reklamę strony Martynowskiego na ul. Żyznej. Przyczepione toto do
                drzewa, a ekolodzy milczą?
                Szkoda że naprawili tam asfalcik, bo jak były długi czas korki i zastoje, to by
                ludziska zdążyli wyjąć pisaczek i karteczkę i zanotowaliby namiar na wstąpienie
                do PiS-u, a tak wielka KICHA i pozapisują się do PO lub SLD ;-)

Nie podoba mi się stronka www tego Pana, bo to zwykła pusta agitacja, nudne
                treści (brak informacji co zrobił ów Pan agitator i te bufońskie nadęte fotki
                = powiewa zaściankiem i prowincją).

Apeluję do Pań mieszkających w naszym mieście:
                Bądźcie odporne i raczej olewające na taką formę agitacji, bo NAM nie po drodze
                do PiS-uaru, NAM nie wypada, bo ciurkamy inaczej niż chłopcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka