Dodaj do ulubionych

Nowość Bitti Boo

19.03.10, 10:30
Wiecie dziewczyny może coś o tej pieluszce?
Może któraś widziała na żywo?
www.pieluszkarnia.pl/product-pol-1394--itti-bitti-Pieluszka-Bitti-Boo.html
Jest to nowość w pieluszkarni ale mają pokazane tylko jedno zdjęcie. Czy ta
zewnętrzna warstwa to otulacz? Czy jeszcze na to futerko się go zakłada? Jeśli
tak to jak wygląda? Może wiecie coś więcej.
Obserwuj wątek
    • desse_o Re: Nowość Bitti Boo 19.03.10, 15:37
      W opisie jest, że to formowanka i wymaga otulaczasmile
      • nataliam2 Re: Nowość Bitti Boo 19.03.10, 18:35
        Tyle właśnie wiem, ale nic poza tym. Jak wygląda w środku, jak wygląda otulacz itd.
        • uccello1 Re: Nowość Bitti Boo 24.03.10, 10:12
          bitti boo to pieluszka bambusowa formowana. W środku wygląda jak SIO są wkładki
          do dopinania. Pieluszka wymaga otulacza. Jest bardzo zgrabna wiec każdy otulacz
          będzie pasował. Ja zanim wporwadzłam je do sklepu (tzn. jeszcze nie wpisałam
          ich) to wypróbowałam i jestem zadowolona, są dla mnie równie fajne jak formowane
          bambusowe nature babies
          • nataliam2 Re: Nowość Bitti Boo 25.03.10, 13:03
            A jak wygląda otulacz do niej? Rozumiem, że pasują wszystkie ale jak wygląda ten
            oryginalny? Czy może nie ma takiego?
            Czyli na to futerko zakłada się jeszcze otulacz tak? To trochę szkoda bo to
            futerko jest bardzo ładne smile
            • uccello1 Re: Nowość Bitti Boo 25.03.10, 14:09
              nie ma otulacza orginalego. A to nie jest takie futerko jak w SIO aczkolwiek
              bardzo ładnie wygląda.
    • green_bebe Re: Nowość Bitti Boo 25.03.10, 22:17
      nataliam2 napisała:

> Wiecie dziewczyny może coś o tej pieluszce?
      > Może któraś widziała na żywo?
      > www.pieluszkarnia.pl/product-pol-1394--itti-bitti-Pieluszka-Bitti-Boo.html

> Jest to nowość w pieluszkarni ale mają pokazane tylko jedno zdjęcie. Czy ta
      > zewnętrzna warstwa to otulacz? Czy jeszcze na to futerko się go zakłada? Jeśli
      > tak to jak wygląda? Może wiecie coś więcej.

Mnie zachwyca najbardziej gładkość tego welurku bambusowego i nawet nie mam innej pieluszki, do której mogę Ci to porównać. Jest dla mnie najbardziej jedwabiście gładką, miękką i aż przyjemnie chłodną w dotyku pieluszką formowanką jaką znam smile

Większość formowanek ma bambus frotowy, supełkowany (jak np. Bambinex), albo drobno-supełkowany (jak np. flexi tots), a w tej jest jak velurek. Taka jest też struktura zewnętrzna materiału.

Aż żal włożyć w otulacz i latem nie planuję, bo noworodek nie przesika szybko takiej chłonności smile mam nadzieję i napisze jak nam to wychodzi smile

Plusy największe jakie zbiera na zagranicznych forach, to jej chłonność i to, że mimo tego, że bambuska, to nie schnie tak długo jak skompaktowane bambusowe, bo tak jak w SIO Itti Bitti- odpinasz wkłady i możesz je rozwiesić rozłożone.

No i tak jak Itti Bitti - taka skompaktowana i zgrabna, nie rozwlekła smile

• nataliam2 Re: Nowość Bitti Boo 27.03.10, 23:43
        dzięki za odpowiedź. Trochę mi rozjaśniłaś w głowie. szkoda że to cudo trzeba
        zakryć. Ja jak na razie używam tylko flipy, flexi tots i Itti Bitti SIO więc
        dużego doświadczenia nie mam.

www.allegro.pl/item972586396_ecco_mimic_butki_dzieciece_r_23.html
        • nataliam2 Re: Nowość Bitti Boo 27.03.10, 23:44
          Nie wiem skąd mi się ten link wkradł. Przepraszam to żadna reklama. Pokazywałam
          mężowi na gg butki i widać przez pomyłkę wkleiłam i tu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka