Gość: panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:38 Czy wiecie gdzie mozna kupic tania ale ladna suknie slubna,najlepiej z dodatkami??Czy macie jakies doswiadczenia zwiazane z wyborem sukni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga ja szyłam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:19 w Białej Damie (ul. Wyszogrodzka). Po przymiarce kilku sukien w salonach (cały czas ten sam problem: na biodrach wisi, w talii wisi, a biust obciska - taką mam dziwną sylwetkę) zdecydowałam się na sukienkę szytą. Prosty krój, bez perełek, guziczków i innych pierdołek. I DOPASOWANA, a to najważniejsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: ja szyłam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:51 Dzieki za podpowiedz,juz slyszalam od nie jednej dziewczyny ze tam szyja ale czy ladne i nie drogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljast1 Re: ja szyłam ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.07.06, 23:28 Mam do sprzedania ładną i gustowną suknię ślubną. Jeśli jesteś zainteresowana napisz proszę na eljast1@wp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: ja szyłam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:38 ok to przeslij mi prosz fotki na maila z ktorego napisze Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: suknia ślubna 15.07.06, 00:50 Czy doświadczenie sprzed 9 lat się liczy? Też szyłam w Białej Damie na Wyszogrodzkiej. Ślub miałam brać w takim terminie, że nie dało się przewidzieć z kilkutygodniowym wyprzedzeniem, jak będzie wyglądać moja figura. Suknię odbierałam w czwartek, czyli praktycznie w ostatniej chwili, w dniu ustalonym tak, że w razie jakby co, to jeszcze możliwe były poprawki. Tak wyglądała: www.amanda.radom.net/albums/Mika01/aaa.jpg W żadnym sklepie nie mogli/nie chcieli dać gwarancji, że na kilka dni przed datą ślubu okreslony model i rozmiar będzie dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:00 Niestety nie chce sie link otworzyc, ale kazde doswiadczenia sie licza. Dziewczyny jak macie suknie na sprzedaz to piszcie i wysylajcie fotki na adres panna_plock@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: suknia ślubna 15.07.06, 16:19 Fakt, rozmawiałam z adminem tamtego serwera, routing im padł i tepsa go nie widzi, w przyszłym tygodniu powinno być dobrze. Ja mam petrotel, to widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: suknia ślubna IP: *.c155.petrotel.pl 15.07.06, 17:52 Ja szyłam w Słupnie w Gali- ten sam sklep jest w przechodniaku między Królewiecką a Sienkiewicza. Trzy lata temu za gorset spódnicę rękawiczki (welon gratis) zapłaciłam ok. 2 tys. Napisz jaki rozmiar nosisz, ja swoją suknię jeszcze mam. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:45 mam rozmiar 36-38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:11 Juz kupilam. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ada9610 Re: suknia ślubna 17.07.06, 23:51 Gość portalu: panna napisał(a): > Juz kupilam. Dzieki Życzę Ci szczęscia na nowej drodze życia i dużo dzieciaczków !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:15 Nie wiem czy mozna dziekowac, czy nie zapeszy sie ale ja Tobie rowniez zycze wszystkiego dobrego. Szkoda ze u mnie nie spieszy sie dzidzi na swiat i chyba nie predko przyjdzie przez te problemy i stresy :( Odpowiedz Link Zgłoś