Gość: Dziwne IP: *.c243.petrotel.pl 12.07.06, 22:50 cyt. "I przyznaje rację szpitalowi" cyt. "Racje obu stron będzie badała specjalna komisja powołana przez wojewódzki sanepid" Albo autor jest sponsorowany albo nie ma pojęcia o tym co pisze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Płocczanka Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:32 Szpital Miejski zawsze był traktowany po macoszemu nie tylko przez sanepid a konkurencja powinna się rozwijać. A Brawo jeśli udało by się skończyć rządy Pana Ostrowskiego nie tylko na polu szpitale ale wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:23 Dlaczego ten czerwony szkodnik Ostrowski jeszcze nie został odwołany. Co robią władze nadrzędne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wędrówki chirurgii IP: *.c157.petrotel.pl 13.07.06, 14:58 dAJCIE SPOKÓJ temu Szpitalowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wędrówki chirurgii IP: *.c156.petrotel.pl 13.07.06, 17:57 Jestem apolityczny. ( to deklaracja) . Mój Syn był operowany na tzw. starym szpitalu czyli miejskim. jestem bardzo z tego zadowolony , że akurat tutaj. uważam że chirurgia na starym jest o na wilele większym poziomie niz na wojewódzkim. Ahaś gwoli wyjasnienia nikomu nie dawałem nic i nikt ode mnie tego nie oczekiwał. Pozdrawiam lekarzy ortopedii zze SZPITALA IM> SW< Trójcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze ja Re: Wędrówki chirurgii IP: *.c156.petrotel.pl 14.07.06, 18:07 sory - zapomniałem podziękowąc lekarzom chirurgom z ortopedi - Dzięki za syna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:46 Dostaję nerwicy jak czytam ten stek kłamstw o ortopedii czy chirurgii Św.Trójcy. A to gronkowiec, a to łapówki, a to personel do kitu, itd.itp. Mam już dość. Może ktoś zająłby się podobnym tematem na Winiarach, bo jeszcze nie czytałam artykułu o tym jak sanepid zajął się biegającymi po pacjentach karaluchami. Ponadto personel Winiar do pięt nie dorasta PERSONELOWI Św. Trójcy. Szanowne pielęgniarki tyłka nie ruszą na Winiarach żeby cokolwiek przy pacjencie zrobić, np. Kobieta która dostała krwotoku po naświetlaniach kręciła się i z cewnika wyląła mocz, pielęgniarka na nią z mordą. Ludzie skąd ten personel, bo na ortpedii czy chirurgii Św. Trójcy taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia. Tu pielęgniarki jak tylko coś zmieniają pościel i sprzątają z własnej inicjtywy. Wniosek jest prosty, syf to jest ale na Winiarach bo tam cały dzień się czeka aż hrabianka z akrylami przyjdzie i cokolwiek zrobi. Trochę obiektywizmu, zamiast bezczelnej nagonki. A tak na marginesie byłam operowana po tym "biednym" panu co "złapał"gronkowca i jakimś cudem ja go nie mam. Ale zrobię badania szczegółowe,bo może to on odsprzedał go innym pacjentom?? Współczuję PERSONELOWI ortopedii i chirurgii Św,Trójcy, ale Kochani nie patrzcie na to tylko dalej róbcie tak wspaniale swoją robotę. Jestem dumna że mam się czym pochwalić i miło mi słyszeć pozytywne opinie o Was od znajomych z innych miadt.BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:22 Kochani o czym wy tu mówicie. W Szpitalu Sw. Trójcy człowiek został zarażony wirusem gronkowca złocistego, którego nie można wyleczyć niestety ! Być może nigdy nie będzie tak sprawny jak przed zabiegiem. W dodadku został naciągnięty na 500 zł niby dopłaty do operacji, czego tak naprawdę nie powinien zapłacić. To znaczy został oszukany przez pracujących tam lekarzy. A ci którym się udało przejść cało przez ten szpital niech się cieszą. Ale nie wszyscy mieli to szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor Re: Wędrówki chirurgii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:08 To gdzie mogę się obrzezać? Odpowiedz Link Zgłoś