Dodaj do ulubionych

Wędrówki chirurgii

IP: *.c243.petrotel.pl 12.07.06, 22:50
cyt. "I przyznaje rację szpitalowi"

cyt. "Racje obu stron będzie badała specjalna komisja powołana przez
wojewódzki sanepid"

Albo autor jest sponsorowany albo nie ma pojęcia o tym co pisze??
Obserwuj wątek
    • Gość: Płocczanka Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:32
      Szpital Miejski zawsze był traktowany po macoszemu nie tylko przez sanepid a
      konkurencja powinna się rozwijać. A Brawo jeśli udało by się skończyć rządy
      Pana Ostrowskiego nie tylko na polu szpitale ale wogóle
    • Gość: ANKA Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:23
      Dlaczego ten czerwony szkodnik Ostrowski jeszcze nie został odwołany. Co robią
      władze nadrzędne?
    • Gość: obserwator Re: Wędrówki chirurgii IP: *.c157.petrotel.pl 13.07.06, 14:58
      dAJCIE SPOKÓJ temu Szpitalowi
    • Gość: ja Re: Wędrówki chirurgii IP: *.c156.petrotel.pl 13.07.06, 17:57
      Jestem apolityczny. ( to deklaracja) . Mój Syn był operowany na tzw. starym
      szpitalu czyli miejskim. jestem bardzo z tego zadowolony , że akurat tutaj.
      uważam że chirurgia na starym jest o na wilele większym poziomie niz na
      wojewódzkim. Ahaś gwoli wyjasnienia nikomu nie dawałem nic i nikt ode mnie tego
      nie oczekiwał. Pozdrawiam lekarzy ortopedii zze SZPITALA IM> SW< Trójcy
      • Gość: jeszcze ja Re: Wędrówki chirurgii IP: *.c156.petrotel.pl 14.07.06, 18:07
        sory - zapomniałem podziękowąc lekarzom chirurgom z ortopedi - Dzięki za syna!!!!
    • Gość: Pacjentka Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:46
      Dostaję nerwicy jak czytam ten stek kłamstw o ortopedii czy chirurgii
      Św.Trójcy. A to gronkowiec, a to łapówki, a to personel do kitu, itd.itp. Mam
      już dość. Może ktoś zająłby się podobnym tematem na Winiarach, bo jeszcze nie
      czytałam artykułu o tym jak sanepid zajął się biegającymi po pacjentach
      karaluchami. Ponadto personel Winiar do pięt nie dorasta PERSONELOWI Św.
      Trójcy. Szanowne pielęgniarki tyłka nie ruszą na Winiarach żeby cokolwiek przy
      pacjencie zrobić, np. Kobieta która dostała krwotoku po naświetlaniach kręciła
      się i z cewnika wyląła mocz, pielęgniarka na nią z mordą. Ludzie skąd ten
      personel, bo na ortpedii czy chirurgii Św. Trójcy taka sytuacja byłaby nie do
      pomyślenia. Tu pielęgniarki jak tylko coś zmieniają pościel i sprzątają z
      własnej inicjtywy. Wniosek jest prosty, syf to jest ale na Winiarach bo tam
      cały dzień się czeka aż hrabianka z akrylami przyjdzie i cokolwiek zrobi.
      Trochę obiektywizmu, zamiast bezczelnej nagonki. A tak na marginesie byłam
      operowana po tym "biednym" panu co "złapał"gronkowca i jakimś cudem ja go nie
      mam. Ale zrobię badania szczegółowe,bo może to on odsprzedał go innym
      pacjentom?? Współczuję PERSONELOWI ortopedii i chirurgii Św,Trójcy, ale Kochani
      nie patrzcie na to tylko dalej róbcie tak wspaniale swoją robotę. Jestem dumna
      że mam się czym pochwalić i miło mi słyszeć pozytywne opinie o Was od znajomych
      z innych miadt.BRAWO!
    • Gość: chory Re: Wędrówki chirurgii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:22
      Kochani o czym wy tu mówicie. W Szpitalu Sw. Trójcy człowiek został zarażony
      wirusem gronkowca złocistego, którego nie można wyleczyć niestety ! Być może
      nigdy nie będzie tak sprawny jak przed zabiegiem. W dodadku został naciągnięty
      na 500 zł niby dopłaty do operacji, czego tak naprawdę nie powinien zapłacić.
      To znaczy został oszukany przez pracujących tam lekarzy. A ci którym się udało
      przejść cało przez ten szpital niech się cieszą. Ale nie wszyscy mieli to
      szczęście.
      • Gość: minor Re: Wędrówki chirurgii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:08
        To gdzie mogę się obrzezać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka