Dodaj do ulubionych

SLD-PSL-PO-nowa koalicja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:06
czyli nic nowego. Głosując na PO głosujesz na Millera, Oleksego,
Szmajdzińskiego a w Płocku na Bora, Iwaniaka, Kossakowskiego, ...
Gratulacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Olka Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:04
      Masz rację. Długo czekaliśmy na odsłonę PO no i........ mamy.
    • Gość: szable w dłoń Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:18
      ależ panie Marku, PO sie cyka,PSL sie cyka i SLD sie cyka czy osiągnie 5%
      niech sie połączą, przeciez to i tak przeszłość,
      Leon Bor - widziałem go na spacerniaku na Sienkiewicza
      Kossakowskiego bym nie wymieniał wśród tej żuli bo mimo wszystko
      nie zasłużył sobie na to,
      natomiast liste żuli można wydłużyć a nawet trzeba o wiele nazwisk, hey
      • Gość: komuch Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:20
        Wiesio Kossakowski zostal z Sld wyrzucony wiec spoko na niego nie trzeba
        glosowac
    • Gość: pyt. Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:27
      ooo,komuchu, miła wiadomość, nie wiedziałem że Kossakowski został wywalony z SLD
      to najpiękniejsza laurka dla człowieka jeśli go wyrzuci SLD, a za co ?
      • Gość: komuch Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:31
        Za krysztalowa uczciwosc Ha Ha Ha
        • Gość: wierzyciel Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:44
          Tak Kossak jest z niej powszechnie znany takze swoim wierzycielom
    • Gość: Gość Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:24
      Fajni ludzie: Bor, Iwaniak stawiam na nich
    • Gość: Czuwaj! Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:25
      Ja czułem, że PO zejdzie na psy. O mało na nich nie zagłosowałem w poprzednich wyborach, coś mnie tknęło, ale bym wkopał swoją ojczyznę.
      • Gość: przestraszony Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:51
        tylko nie mow ze bedziesz glosowal na pis Lepiej nie idz do wyborow
    • Gość: ... Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.c154.petrotel.pl 17.08.06, 03:42
      Znam osobiście Iwaniaka i na Niego będę głosować, nieważne w jakiej partii by
      się znajdował.
      Pamiętajcie, że głosujemy na ludzi, a nie na partie...
      • Gość: norek Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:19
        Ciekawe czy jest na liście pedzio z Radziwia.
        • Gość: gość Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:04
          z Radziwia ?
          • Gość: do norka Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:46
            a o kim mowa?
          • Gość: pyt. Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:16
            Pytanie do Norka kto to jest Pedzio z Radziwia???
        • Gość: ... Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.c154.petrotel.pl 18.08.06, 02:27
          Jaki pedzio???
    • Gość: tyt Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:20
      nowa koalicja?
      od dawna głosuja razem przeciwko Polsce
    • Gość: retry Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:24
      same relikty komuny
    • Gość: ela Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:19
      niech idą do szamba
      • Gość: kobieta prawicy Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.c243.petrotel.pl 19.08.06, 17:25
        Jeśli faktycznie dojdzie do takiej koalicji, to PIS wygra w 100% i oby tak było
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka