Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:06 czyli nic nowego. Głosując na PO głosujesz na Millera, Oleksego, Szmajdzińskiego a w Płocku na Bora, Iwaniaka, Kossakowskiego, ... Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:04 Masz rację. Długo czekaliśmy na odsłonę PO no i........ mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szable w dłoń Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:18 ależ panie Marku, PO sie cyka,PSL sie cyka i SLD sie cyka czy osiągnie 5% niech sie połączą, przeciez to i tak przeszłość, Leon Bor - widziałem go na spacerniaku na Sienkiewicza Kossakowskiego bym nie wymieniał wśród tej żuli bo mimo wszystko nie zasłużył sobie na to, natomiast liste żuli można wydłużyć a nawet trzeba o wiele nazwisk, hey _______________________________________________________________________ bolszewika goń, goń, goń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:20 Wiesio Kossakowski zostal z Sld wyrzucony wiec spoko na niego nie trzeba glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:27 ooo,komuchu, miła wiadomość, nie wiedziałem że Kossakowski został wywalony z SLD to najpiękniejsza laurka dla człowieka jeśli go wyrzuci SLD, a za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:31 Za krysztalowa uczciwosc Ha Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:44 Tak Kossak jest z niej powszechnie znany takze swoim wierzycielom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:24 Fajni ludzie: Bor, Iwaniak stawiam na nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czuwaj! Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:25 Ja czułem, że PO zejdzie na psy. O mało na nich nie zagłosowałem w poprzednich wyborach, coś mnie tknęło, ale bym wkopał swoją ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestraszony Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:51 tylko nie mow ze bedziesz glosowal na pis Lepiej nie idz do wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.c154.petrotel.pl 17.08.06, 03:42 Znam osobiście Iwaniaka i na Niego będę głosować, nieważne w jakiej partii by się znajdował. Pamiętajcie, że głosujemy na ludzi, a nie na partie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 14:19 Ciekawe czy jest na liście pedzio z Radziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:04 z Radziwia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do norka Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:46 a o kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:16 Pytanie do Norka kto to jest Pedzio z Radziwia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.c154.petrotel.pl 18.08.06, 02:27 Jaki pedzio??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:20 nowa koalicja? od dawna głosuja razem przeciwko Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retry Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:24 same relikty komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:19 niech idą do szamba _________________________________________ głosuj na www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=0&kl=g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta prawicy Re: SLD-PSL-PO-nowa koalicja IP: *.c243.petrotel.pl 19.08.06, 17:25 Jeśli faktycznie dojdzie do takiej koalicji, to PIS wygra w 100% i oby tak było Odpowiedz Link Zgłoś