Dodaj do ulubionych

A jednak KOLEJORZ liderem!!!!!!!!!!!!!

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 23:12
Czytałem wasze pogawędki na temat Orlenu? Petry? czy jak tam jest na prawdę.
Trochę za bardzo żeście się podniecili tym krótkotrwałym liderowaniem. A na
sponsora się nie wypinajcie, zwłaszcza w dzisiejszych tak trudnych czasach.
KOLEJORZ mistrzem jest i basta!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: A jednak KOLEJORZ liderem!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 23:23
      myśmy się nie wypięli na sponsora tylko na pajaców z Rady Nadzorczej SSA,
      którzy odpowiadają za klub. Siwak - co? - ty kurwo!

ps: kto się podniecił liderowaniem? przecież lider od środy był w Poznaniu
      ps2: wpadaj tu częściej :) ostatnio nic się nie dzieje...
      • Gość: Kibic Re: A jednak KOLEJORZ liderem!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.11.01, 14:49
        TYLKO ORLEN PŁOCK !!!
        Kolejorz - my przegonimy i tak Was w tabeli !!!
        Bo ORLEN to potęga i ukochany klub prawdziwych płocczan !
        • Gość: szach Re: A jednak KOLEJORZ liderem!!!!!!!!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 15:52
          Chciałbym zauważyć, iż KOLEJORZ ma już 4 punkty przewagi nad Orlenem. Kochacie
          swój klub, to świetnie, ale ja utożsamiam się z Lechem, najlepszym II-ligowym
          klubem, a za 2-3 lata najlepszym w Polsce.
          Pozdr
          • pc Re: A jednak KOLEJORZ liderem!!!!!!!!!!!!! 04.11.01, 16:00
            szach, ten koleś powyżej jest kibicem Orlenu tylko w necie. Jak byłeś w Płocku
            na meczu z Petrą to wiesz komu kibicujemy. Sponsor - ok, ale to nie koszekówka,
            nie Zepter Idea ani Mazowszanka Pekaes. Owszem, już kiedyś zmienili nam nazwę,
            ale okoliczności były inne. NIe chcę w to wnikać teraz. W każdym razie - tylko
            Petra!

Wracając do Twojej wypowiedzi - wiem ile punktów przewagi ma Lech, ale szczerze
            mówiąc mało mnie to obchodzi :-). Liczy się przewaga nad trzecim miejscem. Ta,
            niestety, może stopnieć. Bełchatów ostro sobie poczyna nie tylko na boisku :-(

Pozdrawiam
            • Gość: Kibic Re: A jednak KOLEJORZ liderem!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.11.01, 16:17
              Szach ! To co wypisują "kibole" ŻKS-u Ptętro, obdartusy przeżarte dziedzicznym
              syfilisem to bzdury !
              W Płocku istnieje tylko ORLEN Płock ! No i Stoczniowiec.
              Czegoś takiego jak Pietro (czy Petro, lub Petra) nie ma. Kibice ŻKS-u
              (nieliczna garstka) istnieją tylko w Internecie i na dalekich peryferiach
              Płocka. Oni się nie liczą.
              Co do awansu - to pewne jest, że awansują Kolejorz i ORLEN (kolejność
              alfabetyczna).
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka