Dodaj do ulubionych

Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:44
Właściciel sprzedał pakiet większosciowy jednej z giełdowych spólek
budowlanych.
Obserwuj wątek
    • Gość: pops Re: Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:50
      I dobrze zrobił
      bo nabudowali bubli i teraz będą to musieli naprawiać
      to i akcje mogą w dół iść.
      Może nowy właściciel większą uwagę będzie zwracał na jakość a nie na ilość
      • Gość: on Re: Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:45
        Do POPS, stary co TY piszesz :) Nie na tym to poleda.
        • Gość: e Re: Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:39
          Ja mieszkam w budynku wybudowanym przez Wektre i mam bardzo złe zdanie o tej
          firmie.
    • Gość: gość Re: Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!! IP: 88.220.32.* 31.08.06, 21:12
      Nieprawda! Vectra jest nie na sprzedaż. Nigdy nie była i nie będzie. Wiem co
      piszę, bo to firma mojej rodziny. Ta plotka o sprzedaży krążąca od paru tygodni
      ubawiła właścicieli, ale powoli zaczyna być denerwująca. Vectra ma się bardzo
      dobrze i chyba nigdy nie miała się lepiej.
      • Gość: pracownik Re: Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:46
        Bzdura !!!
        • Gość: ???? Re: Płocka Wektra sperzedana!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:16
          Przecierz to spółka osobowa więc raczej ciężko byłoby sprzedac. Można
          ewentualnie zmienic wspólników, ale to nie to samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka