Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:11 A kogo u nas mozna pochowac?? bo jakos nikt nie przychodzi mi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łeee Re: Fara płockim panteonem IP: *.plock.msk.pl 08.09.06, 09:01 Żywcem? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogi Fara płockim panteonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:35 No jasne marmury , krypty dla zasłużonych , ciekawe kto to sfinansuje ,sorry już wiem my wszyscy ,a może by tak spytać bezdomnych co oni na to albo tych co nie mają co do garnka włożyć , a gdzie śluby ubustwa ... ale cóż jesteśmy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parafianin Re: Fara płockim panteonem IP: *.plock.mm.pl 08.09.06, 11:46 W dobie negowania autorytetów, takich nie będzie. Skończy sie na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: Fara płockim panteonem 08.09.06, 11:45 Gość portalu: ??? napisał(a): > A kogo u nas mozna pochowac?? bo jakos nikt nie przychodzi mi do glowy Jak to!? W dalekiej przyszłości ( bo nikomu źle nie życzę) Król Mirosław I Bez Jaj.:) Odpowiedz Link Zgłoś