Dodaj do ulubionych

HOTEL PLOCK-siedlisko...

IP: *.c155.petrotel.pl 17.10.06, 03:36
Teraz przed wyborami to swietna melina dla przyszlych radnych.Jest okazja do
poznych godz nocnych wychlac..po..ac,Prosze sie nie dziwic ze wiekszosc
kandytatow z pewnego stowarzyszenia bedzie jutro nieobecna w zyciu,wlasnie
zadzw pani-pewna...,jeszcze tam chleja...Jutro kac gigant.I tacy chca
rzadzic miastem-na odwyk ich,i zrobic z tym przybytkiem porzadek!
Obserwuj wątek
    • Gość: ochlapus Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.plock.msk.pl 17.10.06, 09:06
      Mają gardła i zdrowie, mają.
      • Gość: Zbulwersowany. Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.c155.petrotel.pl 17.10.06, 09:45
        Co do zdrowia watpliwa sprawa-te panienki fundowane przez K.A czy ktos widzial
        juz jakiegos delikwenta po nocnej popijawie?Moze nie moga sie jeszcze
        wytoczyc...warto by bylo tak ukryta kamerke i fajnie by bylo...
    • Gość: Radny jacek Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 12:23
      Tam to się dzieje?!
      • Gość: Zbulwersowany. Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.c155.petrotel.pl 17.10.06, 12:29
        to sie dzieje?Pytanie to czy odpowiedz?Swietna wizytowka dla Krak.i
        stowarzyszenia.Wiem ze ktos fajne fotki zrobil.Ciekawie moze byc dzien przed
        wyborami.I dobrze-wiedzmy na kogo glosujemy.
    • Gość: hehe Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:09
      > Jest okazja do
      > poznych godz nocnych wychlac..po..ac

A co w tym takiego złego? Powinni w habitach albo lepiej w workach pokutnych
      chodzić? O to chodzi?.... Najważniejsze co taki w swoim życiu prywatnym robi...
      do łóżka mu wejdę, w klopie kamerę założę (a może wyda się że Żyd?), w sypialni
      podsłuch by sprawdzić czy nie zakłuca ciszy nocnej... ja pie.. kto się tym
      zajmuje? Przeciwnicy polityczni. Poczekajcie... tak wam spieszno do koryta? Ale
      znajdzie sie ktos kto w waszych życiorysach będzie grzebał.... na wszystko się
      znajdzie paragraf.
      • Gość: nędza Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.c157.petrotel.pl 17.10.06, 14:21
        Nie wyśmiewajcie się,bo to bida z nędzą i ulotki piszą na kartkach długopisami!
        • Gość: Zbulwersowany. Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.c155.petrotel.pl 17.10.06, 14:36
          Nie chodzi o szpiegowanie,zyciorysow sprawdzanie..Nie jeden nie wiedzialby
          gdzie oczami uciekac.Mowa o tym ze jak chce sie kims byc i sprawowac jakas
          wladze to honor trzeba zachowac.Niech robia co chca,tez jestem wolnym
          czlowiekiem-ale na smiesznosc sie nie powinni wystawiac.Takie jajca-jak
          berety,widzialem dwie fotki-ktore moglyby zachwiac ich zycie rodzinne.ludzie
          zeby w takim miejscu,przed wyborami,uskuteczniac popijawy i byc tak
          niedyskretnym.Nie jestem przeciwnikiem,wstyd mi za stowarzyszenie,znam troche
          tej elity-wstyd.Jak chlaja to niech zamkna drzwi i sprawdzaja kto siedzi obok.
          • Gość: AWEEE Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:13
            ja to byś się wstydził na miejscu tych, cozdjęcia tam robili. Po co im one,
            czyżbyśmy żyli w NRD?
            • Gość: kkkk Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:56
              Komu przyszło do głowy , żeby innych podgladać jak się bawią. Na pewno bawią
              się za swoje a nie , ża pieniądze podatników, gdyż jeszcze nie dostali się do
              władzy.
    • Gość: Icek Re: HOTEL PLOCK-siedlisko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:44
      Gdyby się dorwali do władzy, to napewno już za swoje nie będą pić i się
      łajdaczyć lewackie żule.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka