Dodaj do ulubionych

Netbud: wszyscy do zwolnienia

30.10.06, 09:06
Jak patrzę codziennie,przez okno, co ci"pracownicy" robią -to zalewa
mnie krew.Jak można brać pensję, dojeżdżać ,służbowym samochodem, i
gapić się bezmyślnie , przez parę godzn dziennie,-na nasz
blok.Przecież oni NIC NIE ROBIA!!!!!Nudzą sie napewno !!!!!!Może
jakąś rozrywkę dla nich wynależć?????
Obserwuj wątek
    • Gość: MG Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:11
      Niestety popieram. Od prawie roku nie potrafią zlokalizować usterki, non stop w
      telefonie słychać trzaski a neostrada się rozłącza...
      • Gość: jaki ktoś chce rozwalić TPSA, co na to ABW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:23
        reka na pulsie ?
    • Gość: NetMan Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:17
      Nie znając specyfiki pracy w Netbudzie faktycznie można odnieść takie wrażenie.
      Siedzą w samochodzie i nic nie robią! Bo czasem czekają aż geniusze na centrali
      przekrosują kabel puszczając sygnał, zlokalicują klasę kabla albo odnajdą dane
      abonenta.... Praca w bajzku jakim jest sieć kablowa TPSA i przy "systemie
      organizacyjnym" tej "firmy" to prawdziwie syzyfowe zajęcie.
    • Gość: ptok Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.chello.pl 30.10.06, 14:23
      A cóż to szkodzi Telekomunikacji? Założę się , ze zwalą wszystko na panią
      Streżyńską. Może celowe działanie? Bo chodzą takie słuchy.
    • Gość: Agawa Aga Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:01
      A ja nie moge na pracowników tej firmy jednego złego słowa powiedzieć!!! Już
      nie raz przyjeżdżali i naprawiali, szybko sprawnie i baaaardzo kulturalnie. To
      właśnie dzięki nim moja Neostrada chodzi jak powinna, bo na pomoc na 9393 nie
      można liczyć. To właśnie w TP SA panuje bałagan, nieróbstwo i brak fachowości,
      ale przecież to nie jest ich wina i nie mogą za to odpowiadać. Nie wyobrażam
      sobie co sie będzie działo z naszymi telefonami jak zabraknie firmy. która
      ratuje technicznie zdezelowane linie!!!
      • a_nonim Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia 30.10.06, 15:15
        Gość portalu: Agawa Aga napisał(a):
        > A ja nie moge na pracowników tej firmy jednego złego słowa powiedzieć!!!

Ja też nie mogę złego słowa powiedzieć , w końcu to byli pracownicy
        Telekomunikacji ;

>na pomoc na 9393 nie
        > można liczyć.

Jak pozatrudniali studentów nie znających się na rzeczy to czemu się dziwić ;

>To właśnie w TP SA panuje bałagan, nieróbstwo i brak fachowości

Nie znasz tematu to się nie wypowiadaj ;

>Nie wyobrażam
        > sobie co sie będzie działo z naszymi telefonami jak zabraknie firmy. która
        > ratuje technicznie zdezelowane linie!!!

Nikt sobie nie wyobraża , ale to jest właśnie efekt sprzedaży TP SA Francji .

I na koniec - nie jestem pracownikiem TP SA .

• Gość: AL Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:03
          Popieram Cię w zupełności i też "już" nie jestem pracownikiem TPSA
    • Gość: Agawa Aga Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:29
      niestety drogi a_nonimie znam temat i to dość dobrze, szczególnie na temat
      bałaganu panującego w tej firmie i niemożności uzyskania FACHOWEJ pomocy,
      szczególnie dotyczy to pomocy w przypadku problemów z Neostradą (doświadczyłam
      tego na własnej skórze)
    • Gość: Neo Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:42
      Tepsa myśli, że znalazła sobie frajerów. I to sie jej udaje bo my klienci dajemy się nabrać na Neozdradę z limitami sciągania danych, co w innych krajach było by nie do pomyślenia. Przestrzegam wszystkich.
      • Gość: gmR Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: 85.134.163.* 31.10.06, 10:25
        jesli chodzi o limity sciagania danych w neostradzie ktore ,,byly by nie do pomyslenia''to zastanawiam sie o czym ty w ogole piszesz??!!??mieszkalem w anglii LIMITY BYLY mieszkam w teraz w irlandii LIMITY SA wiec o czym bredzisz?????
    • Gość: Elis Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.olsztyn.mm.pl 31.10.06, 17:20
      Najpierw proponuje umyc okno a potem wyjsc i rowy kopac zebys kabel do swojego
      bloku mogl doprowadzic, a na koniec mozesz sam sobie wymyslic twórcze zajecie
      pozdrawiam.
    • Gość: toto Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:47
      Chłopie nie masz pojęcia jak można się narobić i na dźwigać w tej robocie
      chciałbym bardzo żebyś popracował choć z jedną ekipa cały dzień i mógł wtedy
      sie wypowiedzięc na ten temat Jak nigdy nie wykonywałeś takiej pracy to się nie
      wypowiadaj na ten temat ...............
    • Gość: zły Re: Netbud: wszyscy do zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 18:03
      to nie gap się tylko sama się wez do roboty plotkaro za takie pieniadze co dostaja to tylko stac i gwizdac na wszystko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka