george_z_chicago 02.11.06, 15:50 znajomy mowil ze Maciek zyje, oficjalnie zostal spalony, czy cos wiecie o tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jur Re: Podobno Maciek zyje IP: *.plock.msk.pl 02.11.06, 15:57 Jaki Maciek? Kto to? Upiłeś się, że nie potrafisz sklecić zdanie, chłopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzialem macka Re: Podobno Maciek zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:11 tak, zyje. widzialem go wczoraj na polowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toniek Re: Podobno Maciek zyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:21 Ja słyszałem też i to od policmajstra takie tam plotki, że miał dużo na sumieniu, a został spalony jakoś podejrzanie, zaraz następnego dnia po śmierci, i dlatego podejrzewają że poprostu się zmył w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Podobno Maciek zyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:47 Też podobnie słyszałem i że znany był z niego gangster i chciał się zerwać, bo coś paliło się koło dupy, ale ile w tym prawdy? Może ktoś zacznie sypać, bo podobno wielu płocczan płaciło haracz prawdopodobnie za kriszę, i strasznie się go bali. Może to też jakiś ślad że Krzysztof O. odszedł około 1-08-2003, a on wkrótce tak około 20-09-2003. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Re: Podobno Maciek zyje IP: *.plock.msk.pl 03.11.06, 16:36 Jajco, to nie o cie3bie chodzi. Nie kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Podobno Maciek zyje 03.11.06, 16:44 Gość portalu: rts napisał(a): > Jajco, to nie o cie3bie chodzi. Nie kumasz? Ty sam nie kumasz. Ja jestem Jajo, a ty jajco to masz (miałeś) w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś