qtasek 14.11.06, 20:12 jechał 80? ech, chciałbym zobaczyć chociaż jednego pie..iętego warszawiaka, który jedzie tą trasą 80... przestanę wtedy generalizować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: Tragedie na drogach IP: *.plock.msk.pl 14.11.06, 20:28 jak akurat najechałem na ten wypadek, koleś który jechał tą wektrą i sprzątnął tych ludzi mijał mnie za Wyszogrodem - ja miałem na szafie 100 a on tylko smignął obok mnie!!! niech pacjent nie opowiada bzdur, że jechał osiem dych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Tragedie na drogach IP: *.c154.petrotel.pl 14.11.06, 20:41 Czy zgłosiłeś się jako świadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: Tragedie na drogach 14.11.06, 22:15 ale jakie to ma znaczenie ile jechal ? jak mu piesi wtargneli to sami sa sobie winni selekcja naturalna, ot co drugie zdazenie dokladnie pokazuje ze jak nie mamy czasu na analize sytuacji a nigdy jej nie mamy w takich wypadkach to adekwatnie do sytuacji na drodze uzywamy hamulcy (zeby nam kto w bagazniku nie zaparkowal lub zebysmy sami na przeciwleglym pasie nie wyladowali badz w rowie) i tyle jak by tak kierowca belkota postapil, zdjolby nieostrozna babe i nikt wiecej by nie ucierpial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek piesi i rowarzyści (nocą) to zmora IP: *.c153.petrotel.pl 15.11.06, 07:51 Jeżdzę dużo ... Niektórzy mogliby powiedzieć że cały czas i muszę przyznać że zakręceni przechodnie i nieoświetleni rowerzyści poza miastem to prawdziwa zmora !! Oni się czują na drodze jak u siebie na polu. Nie znają poczucia strachu. A przez takich CZÓBÓW ktoś będzie miał problemy i życie z poczuciem winy że sie kogoś zdjęło z drogi. W Gostyninie podobno rowerzystom bez świateł, policja dawała oświetlenie ..... Może to nie był taki głupi pomysł ... biorąc pod uwagę, że 50% z tego pewnie i tak poszło na jabole..... Krzysztof Kononowicz z Białegostoku by to "zlikwidował" ... wysłał by na drogi policje, straż pożarną i straż miejską na patrole w poszukiwaniu zakręconych pieszych i nieoświetlonych rowerzystów :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: piesi i rowarzyści (nocą) to zmora IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.11.06, 08:36 Też jeżdżę bardzo dużo i mam te same uwagi. Czasami aż mi się marzy, aby wporowadzić do kodeksu drogowego poprawkę z której by wynikało że każdy nieoświetlony pieszy i rowerzysta POZA TERENEM ZABUDOWANYM mógł być bezkarnie rozjechany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: piesi i rowarzyści (nocą) to zmora IP: *.c245.petrotel.pl 15.11.06, 20:43 wow .... odważne ... coś a`la polityka Korwina Mikke. Popieram !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Tragedie na drogach IP: *.zep.com.pl 15.11.06, 07:54 To była chyba 407 a nie vectra. Ale swoją drogą, to zatrzymał się z 50 metrów za tymi ludźmi, więc raczej 80 nie jechał. Z resztą kto tam jeżdzi 80? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Tragedie na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:18 chcialbym zeb jechal 400 na godzine i walnol w wszystkkkie szkkkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aadrian Tragedie na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:20 > jechał 80? > ech, chciałbym zobaczyć chociaż jednego pie..iętego warszawiaka, który > jedzie tą trasą 80... > przestanę wtedy generali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio idźta już spać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:58 ...bo bełkoczecie coś bez sensu - co jeden to lepszy (mam na mysli wpisy od aniaciągniedrutacoś tam do aadriana) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: idźta już spać... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.11.06, 13:49 przeciez to ty odpowiadasz na post aadriana nie dostales possac palki na dobranoc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Tragedie na drogach IP: 194.181.237.* 15.11.06, 10:16 dlaczego zakładacie, że nie jechał 80? wiem, że przepisowy kierowca z warszawy to rzadkość pokroju białego kruka, nie mniej jednak będąc kierowcą odpowiedzcie sobie na pytanie ile razy zdarzyło wam się cudem, w ostatniej chwili ominąć pieszych radośnie maszerujących sobie ulicą po zmroku, ubranych na czarno i bez żadnych lampek, odblasków i tego typu gadżetów? dopóki ludzie nie nauczą się, że to że oni widzą światła nie oznacza, że sami są widziani dopóty takie wypadki będą się zdarzać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Tragedie na drogach nadal będą! IP: *.c154.petrotel.pl 15.11.06, 12:44 To są szczegóły tragedii na polskich drogach,gdzie na nieoddzielonej-jednej jez- dni jadą w przeciwnych kierunkch tiry,cysterny i samochody osobowe.To nie Europa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Tragedie na drogach nadal będą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:14 Dlaczego jest cisza wokół wypadku do jakiego doszło 14.11.2006 w gminie Zawidz na trasie nr 10.Być moze krtóryś z redaktorów pokusi się o wyjaśnienie tego wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Tragedie na drogach nadal będą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:46 Tez jestem ciekaw czemu nikt nic nie napisze. Z tego co wiem to samochod bioracy udzial w wypadku nalezal do syna burmistrza Drobina. Jechalo w nim 5 osob, dwoch zostalo w samochodzie, a kierowca i 2 pasazerow uciekli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: Tragedie na drogach IP: *.c245.petrotel.pl 15.11.06, 20:48 a propos tzw. warszawiaków --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schabo Re: Tragedie na drogach IP: *.chello.pl 15.11.06, 21:50 Popieram Cię. Jestem często w Płocku a na codzień jeżdzę po Warszawie i okolicach (ok 4-5 tyś km miesięcznie) i gdy tylko wjeżdzam do Płocka to się zastanawiam skąd się biorą Ci kierowcy, zero pomyślunku, zero zdecydowanej jazdy...wyjeżdza na ulice i on nie wie co ma dalej robić. Brak płynności przejazdu przez miasto wynika z samej jazdy. Dużo lepiej się jeździ w Ciehcanowie i innych mniejszych miejscowościach niż w Płocku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek lewopasowcy --------------------------------- ----- IP: *.class145.petrotel.pl 16.11.06, 16:21 zapomniełem dodać, że w Płocku wszyscy jeżdzą alejami lewym pasem zostawiając prawy pustym. To też jakiś fenomen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schabo Re: lewopasowcy --------------------------------- IP: *.chello.pl 16.11.06, 21:27 Kolega ale to dobrze bo wedy mam zawsze dla siebie prawy pusty :) w Wawie tez czesto latwiej przejechać prawym niz lewym bo na lewym jedzie mistrz lewego pasa z rejestracja WND, WPN, WCI, WPL, WP Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: lewopasowcy --------------------------------- IP: *.c244.petrotel.pl 17.11.06, 17:18 i do tego jeszcze w kapeluszu .... a obok siedzi moherowy beret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Milenak gratulacje za artykuł ?erambo IP: *.chello.pl 15.11.06, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: Tragedie na drogach 15.11.06, 17:42 qtasek napisał: > warszawiaka kompleksy qtaska że nie jest qtasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca do czubka Re: Tragedie na drogach bez końca! IP: *.c154.petrotel.pl 16.11.06, 19:08 Sprawa jest bardzo poważna i nie ma krajowego programu zapobiegania zabijaniu 5 tys.osób rocznie na polskich drogach,nie ma alarmu,a gdyby teroryści zabili ty- le osób to byłoby światowe larum,a może i wojna.W Polsce ginie przeciętnie 3 ra- zy więcej osób w wypadkach drogowych niż w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodzio ale ciach tego nie rozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:37 bo jest debilem, co już wiele razy pokazał na forum, to taki forumowicz specjalnej troski Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: ale ciach tego nie rozumie 17.11.06, 17:21 Gość portalu: Miodzio napisał(a): > bo jest debilem, co już wiele razy pokazał na forum, > to taki forumowicz specjalnej troski O mnie piszesz że jestem debilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: ale ciach tego nie rozumie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:54 nie udawaj glupszego niz jestes Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: ale ciach tego nie rozumie 17.11.06, 18:31 pierdu, pierdu, pierdu napisz wyraźnie o co Ci chodzi, chyba że strach Cie paraliżuje, to wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
quattro10 Re: Tragedie na drogach 17.11.06, 16:30 zobaczysz predzej policjanta bez pasow Odpowiedz Link Zgłoś