Dodaj do ulubionych

Tragedie na drogach

14.11.06, 20:12
jechał 80?
ech, chciałbym zobaczyć chociaż jednego pie..iętego warszawiaka, który
jedzie tą trasą 80...
przestanę wtedy generalizować...
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Tragedie na drogach IP: *.plock.msk.pl 14.11.06, 20:28
      jak akurat najechałem na ten wypadek, koleś który jechał tą wektrą i sprzątnął
      tych ludzi mijał mnie za Wyszogrodem - ja miałem na szafie 100 a on tylko
      smignął obok mnie!!! niech pacjent nie opowiada bzdur, że jechał osiem dych!!!!!
      • Gość: policjant Re: Tragedie na drogach IP: *.c154.petrotel.pl 14.11.06, 20:41
        Czy zgłosiłeś się jako świadek ?
      • ainipoajom Re: Tragedie na drogach 14.11.06, 22:15
        ale jakie to ma znaczenie ile jechal ?
        jak mu piesi wtargneli to sami sa sobie winni
        selekcja naturalna, ot co
        drugie zdazenie dokladnie pokazuje ze jak nie mamy czasu na analize sytuacji
        a nigdy jej nie mamy w takich wypadkach to adekwatnie do sytuacji na drodze
        uzywamy hamulcy (zeby nam kto w bagazniku nie zaparkowal lub zebysmy sami na
        przeciwleglym pasie nie wyladowali badz w rowie) i tyle
        jak by tak kierowca belkota postapil, zdjolby nieostrozna babe i nikt wiecej by
        nie ucierpial
        • Gość: macek piesi i rowarzyści (nocą) to zmora IP: *.c153.petrotel.pl 15.11.06, 07:51
          Jeżdzę dużo ... Niektórzy mogliby powiedzieć że cały czas i muszę przyznać że
          zakręceni przechodnie i nieoświetleni rowerzyści poza miastem to prawdziwa
          zmora !!
          Oni się czują na drodze jak u siebie na polu.
          Nie znają poczucia strachu.
          A przez takich CZÓBÓW ktoś będzie miał problemy i życie z poczuciem winy że sie
          kogoś zdjęło z drogi.
          W Gostyninie podobno rowerzystom bez świateł, policja dawała oświetlenie .....
          Może to nie był taki głupi pomysł ... biorąc pod uwagę, że 50% z tego pewnie i
          tak poszło na jabole.....
          Krzysztof Kononowicz z Białegostoku by to "zlikwidował" ... wysłał by na drogi
          policje, straż pożarną i straż miejską na patrole w poszukiwaniu zakręconych
          pieszych i nieoświetlonych rowerzystów :-))
          • Gość: jerzy Re: piesi i rowarzyści (nocą) to zmora IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.11.06, 08:36
            Też jeżdżę bardzo dużo i mam te same uwagi.
            Czasami aż mi się marzy, aby wporowadzić do kodeksu drogowego poprawkę z której
            by wynikało że każdy nieoświetlony pieszy i rowerzysta POZA TERENEM ZABUDOWANYM
            mógł być bezkarnie rozjechany
            • Gość: macek Re: piesi i rowarzyści (nocą) to zmora IP: *.c245.petrotel.pl 15.11.06, 20:43
              wow .... odważne ... coś a`la polityka Korwina Mikke.

Popieram !!!!!
      • Gość: Toja Re: Tragedie na drogach IP: *.zep.com.pl 15.11.06, 07:54
        To była chyba 407 a nie vectra.
        Ale swoją drogą, to zatrzymał się z 50 metrów za tymi ludźmi, więc raczej 80
        nie jechał. Z resztą kto tam jeżdzi 80?
    • Gość: Adrian Tragedie na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:18
      chcialbym zeb jechal 400 na godzine i walnol w wszystkkkie szkkkoly
    • Gość: aadrian Tragedie na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:20

> jechał 80?
      > ech, chciałbym zobaczyć chociaż jednego pie..iętego warszawiaka, który
      > jedzie tą trasą 80...
      > przestanę wtedy generali
      • Gość: Pio idźta już spać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:58
        ...bo bełkoczecie coś bez sensu - co jeden to lepszy
        (mam na mysli wpisy od aniaciągniedrutacoś tam do aadriana)
        pozdrawiam!
        • Gość: zniesmaczony Re: idźta już spać... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.11.06, 13:49
          przeciez to ty odpowiadasz na post aadriana
          nie dostales possac palki na dobranoc ?
    • Gość: marcin Tragedie na drogach IP: 194.181.237.* 15.11.06, 10:16
      dlaczego zakładacie, że nie jechał 80? wiem, że przepisowy kierowca z warszawy
      to rzadkość pokroju białego kruka, nie mniej jednak będąc kierowcą odpowiedzcie
      sobie na pytanie ile razy zdarzyło wam się cudem, w ostatniej chwili ominąć
      pieszych radośnie maszerujących sobie ulicą po zmroku, ubranych na czarno i bez
      żadnych lampek, odblasków i tego typu gadżetów? dopóki ludzie nie nauczą się,
      że to że oni widzą światła nie oznacza, że sami są widziani dopóty takie
      wypadki będą się zdarzać i tyle.
      • Gość: kierowca Re: Tragedie na drogach nadal będą! IP: *.c154.petrotel.pl 15.11.06, 12:44
        To są szczegóły tragedii na polskich drogach,gdzie na nieoddzielonej-jednej jez-
        dni jadą w przeciwnych kierunkch tiry,cysterny i samochody osobowe.To nie Europa
        • Gość: Cichy Re: Tragedie na drogach nadal będą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:14
          Dlaczego jest cisza wokół wypadku do jakiego doszło 14.11.2006 w gminie Zawidz
          na trasie nr 10.Być moze krtóryś z redaktorów pokusi się o wyjaśnienie tego
          wypadku.
          • Gość: xxxx Re: Tragedie na drogach nadal będą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:46
            Tez jestem ciekaw czemu nikt nic nie napisze. Z tego co wiem to samochod bioracy udzial w wypadku nalezal do syna burmistrza Drobina. Jechalo w nim 5 osob, dwoch zostalo w samochodzie, a kierowca i 2 pasazerow uciekli.
      • Gość: macek Re: Tragedie na drogach IP: *.c245.petrotel.pl 15.11.06, 20:48
        a propos tzw. warszawiaków ---
        • Gość: schabo Re: Tragedie na drogach IP: *.chello.pl 15.11.06, 21:50
          Popieram Cię. Jestem często w Płocku a na codzień jeżdzę po Warszawie i
          okolicach (ok 4-5 tyś km miesięcznie) i gdy tylko wjeżdzam do Płocka to się
          zastanawiam skąd się biorą Ci kierowcy, zero pomyślunku, zero zdecydowanej
          jazdy...wyjeżdza na ulice i on nie wie co ma dalej robić. Brak płynności
          przejazdu przez miasto wynika z samej jazdy. Dużo lepiej się jeździ w
          Ciehcanowie i innych mniejszych miejscowościach niż w Płocku.
          Pozdrawiam
          • Gość: macek lewopasowcy --------------------------------- ----- IP: *.class145.petrotel.pl 16.11.06, 16:21
            zapomniełem dodać, że w Płocku wszyscy jeżdzą alejami lewym pasem zostawiając
            prawy pustym. To też jakiś fenomen.
            • Gość: schabo Re: lewopasowcy --------------------------------- IP: *.chello.pl 16.11.06, 21:27
              Kolega ale to dobrze bo wedy mam zawsze dla siebie prawy pusty :) w Wawie tez
              czesto latwiej przejechać prawym niz lewym bo na lewym jedzie mistrz lewego
              pasa z rejestracja WND, WPN, WCI, WPL, WP
              Pozdrawiam
              • Gość: macek Re: lewopasowcy --------------------------------- IP: *.c244.petrotel.pl 17.11.06, 17:18
                i do tego jeszcze w kapeluszu .... a obok siedzi moherowy beret
    • Gość: miki Milenak gratulacje za artykuł ?erambo IP: *.chello.pl 15.11.06, 13:58
    • ciach_spaw_benz Re: Tragedie na drogach 15.11.06, 17:42
      qtasek napisał:

> warszawiaka

kompleksy qtaska że nie jest qtasem

• Gość: kierowca do czubka Re: Tragedie na drogach bez końca! IP: *.c154.petrotel.pl 16.11.06, 19:08
        Sprawa jest bardzo poważna i nie ma krajowego programu zapobiegania zabijaniu 5
        tys.osób rocznie na polskich drogach,nie ma alarmu,a gdyby teroryści zabili ty-
        le osób to byłoby światowe larum,a może i wojna.W Polsce ginie przeciętnie 3 ra-
        zy więcej osób w wypadkach drogowych niż w Europie.
        • Gość: Miodzio ale ciach tego nie rozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:37
          bo jest debilem, co już wiele razy pokazał na forum,
          to taki forumowicz specjalnej troski
          • ciach_spaw_benz Re: ale ciach tego nie rozumie 17.11.06, 17:21
            Gość portalu: Miodzio napisał(a):

> bo jest debilem, co już wiele razy pokazał na forum,
            > to taki forumowicz specjalnej troski

O mnie piszesz że jestem debilem?
            • Gość: nieznajomy Re: ale ciach tego nie rozumie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:54
              nie udawaj glupszego niz jestes
              • ciach_spaw_benz Re: ale ciach tego nie rozumie 17.11.06, 18:31
                pierdu, pierdu, pierdu
                napisz wyraźnie o co Ci chodzi, chyba że strach Cie paraliżuje, to wybaczam
    • quattro10 Re: Tragedie na drogach 17.11.06, 16:30
      zobaczysz predzej policjanta bez pasow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka