yvonne21 21.03.07, 20:21 Czy ktoś z Was posiada tel. stacjonarny w UPC i mógłby podzielić sie uwagami na temat odbioru? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirrys Re: Telefon w UPC 22.03.07, 08:34 Ja mam od połowy grudnia. W tym czasie zdarzyły sie chyba 2 awarie sieci - co prawda mnie one nie przeszkodziły w życiu. Natomiast w słuchawce jest jakiś mały szum. Nie mam czasu, żeby sprawdzić, czy to wina telefonu (bezprzewodowy Panasonic), czy tak już ma być. Powiem szczerze, że na początku ten szum mi przeszkadzał, teraz przestałem na niego zwracać uwagi. Mirek Odpowiedz Link
sowa70 Re: Telefon w UPC 22.03.07, 08:34 A czy ktoś z was posiada internet w UPC, zwłaszcza połączony z Wi-Fi i mógłby się podzielić swoimi wrażeniami? Odpowiedz Link
lahminar Re: Telefon w UPC 22.03.07, 09:16 Mam internet w UPC. Do rzeczy: mają czasem awarie i dostępu do internetu brak Kilka do kilkudziesięciu minut to trwa. Czasem są problemy z przepustowością. Jedna dobra rada. Nie jestem tego w 100% pewien, że to oni. Ale UPC zakładając internet z Wi-Fi nie zabezpiecza Access Pointa. Mój laptop wykrywa w mieszkaniu 2 do 3 niezabezpieczonych siedzi bezprzewodowych, do których podłączam się bez problemu. Poproś technika aby ustawił odpowiednie zabezpieczenia. Odpowiedz Link