Dodaj do ulubionych

Cziemność zapanowała w Płocku

21.11.06, 10:54
Wczoraj kolo 21-szej zgasły wszystkie światła - również w moim mieszkaniu na
jakieś 20 min.
Myślałem że nie zapłaciłem rachunku za energię ale widzę że pół miasta też w
ciemnościach siedzi.
Dawno nie przeżyłem takiego zaciemnienia - aż świeczkę porozpalałem i się
romantycznie zrobiło.
A 30 minut wcześniej jechałem windą.
Obserwuj wątek
    • Gość: prometeusz Re: Cziemność zapanowała w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:15
      Mariusz powinieneś się cieszyć, że miałeś pretekst do 20-minutowej zabawy ze
      świeczką w całkowitych ciemniściach. Napisz lepiej jak było choć rozumie twój
      zawód z powodu utraty możliwości szczytowania w windzie.
      • Gość: *** Re: Cziemność zapanowała w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:26
        Może to inicjatywa LPR w przyrost naturalny płocczan???:)
        • ainipoajom Re: Cziemność zapanowała w Płocku 22.11.06, 18:00
          pisuar jako nastepca pzpr przypomina nam 10 stopien zasilania :)
    • Gość: as Re: Cziemność zapanowała w Płocku IP: *.zep.com.pl 22.11.06, 06:46
      Teraz tak będzie częściej, dlaczego? niedługo się przekonacie.
      • Gość: nikt Re: Cziemność zapanowała w Płocku IP: *.c247.petrotel.pl 22.11.06, 18:35
        To oficjalne stanowisko zakładu czy po prostu nudzisz się w pracy kolego piszący
        z IP zep.com.pl ?
        • Gość: aa Re: Cziemność zapanowała w Płocku IP: *.c244.petrotel.pl 22.11.06, 19:59
          Będzwałom nie odpowiadam
          • Gość: nikt Re: Cziemność zapanowała w Płocku IP: *.c247.petrotel.pl 22.11.06, 20:30
            Mi to lata koleżko, ale ktoś może się niechcący bardziej oficjalnie
            zainteresować dlaczego pracownik zakładu wygłasza takie teksty publicznie:-)
            ps: jeżeli to miała być pogróżka w kontekście oflagowania się to zdaje się, że
            zyskacie masową niechęć mieszkańców Płocka. Na szczęście to nie mój problem.
            Z poważaniem
            Będzwał
    • biutiful_beata Re: Ciemność zapanowała w Płocku 22.11.06, 14:49
      wieczór w ciemności z górą spraw do napisania na wczoraj.

dziękuję:)
      • Gość: lejek nie nowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:55
        ciemność od dawna panuje w Płocku
        • Gość: bzz Re: nie nowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:47
          Raczej ciemnota
          • Gość: lejek Re: nie nowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:38
            ciemność na skutek ciemnoty
            • Gość: bzz Re: nie nowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:34
              Czyli zaciemnienie
              • Gość: Imielniczak Re: nie nowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:53
                Nie panikujcie my w Imielnicy mamy częsciej wyłączany prąd dzisiaj przy pieknej
                słonecznej pogodzie bez wiatru,deszczu wylaczono prąd Fakt na krótko,ale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka