wiarusik 18.03.08, 14:36 ...to niezła laseczka. Mam nadzieję,że jak będę takim starym pierdzielem jak Max Kolonko,to przy moim boku stanie takie ciasteczko;) gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,29577,5033784.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrsnice Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 14:37 ale to zrobione sztucznie ciasteczko już ma starszego gacha, ponoć Żuławskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 14:40 Boże,a ja ciągle w tyle;) Kiedy się rostali,dlaczego i co to za Żuławski?;) I dlaczego sztucznie zrobione? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 14:46 > Kiedy się rostali,dlaczego Dawno, po tym jak Maxa wykolegowali z TVP co to za Żuławski?;) Reżyser, przyjaciel jej rodziców i wyjątkowo stary i oblesny piernik. > I dlaczego sztucznie zrobione? Podobno włosy ma doczepaine. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:46 chodzi zapewne o młodego Żuławskiego reżysera również, teraz Pitbulla np. współreżyserował, nie jest taki młody znowu tzn. ma około 34 lat ale nie jest jeszcze obleśny Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:54 chodzi o Andrzeja Żuławskiego 43 lata starszego od niej, twórce "Szamanki". Ale ja osobiście nie wierzę, że sa razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:04 nie czytaj tak tych pudelków,pierdołków i tym podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:42 Jeszcze w międzyczasie był raper Tede. Jestes mocno do tyłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:09 operacja nosa (zwężenie), operacja kości policzkowych (podcięcie). operacja ust (powiększenie). Sztuczne, doczepiane włosy. To wiem. Może do dziś coś jeszcze doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:16 a jakie to ma znaczenie? widocznie dla niej było to ważne a efekt jest świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:17 Mój tak, o ile nie jest tak spalona słońcem/solarium jak bywa ostatnio. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:48 kitek_maly napisała: > > Mój tak, o ile nie jest tak spalona słońcem/solarium jak bywa > ostatnio. :-) > Ona wiecznie z opalenizną rodem z Kanarów;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:51 ona szybko sie zestarzeje wydaje mi sie, - jak zwierzyl sie kiedys Tede, Weronika naklada makijaz na twarz przed snem;) typ urody ma ciekawy. gdybym byla facetem, powiedzialabym ze jest w moim typie(choc to zalezy jeszcze co na siebie wlozy, ile tapety nalozy i czyli czy nie przedobrzy z upiekszaniem). Tez czytalam, ze 'kreci'teraz z Zulawskim;) Odpowiedz Link Zgłoś
tartu.fe Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 17:01 Nie mój typ;) Kto nim/nią(?) jest? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 17:17 tartu.fe napisał: > Nie mój typ;) > > Kto nim/nią(?) jest? Kobiety.. Pheiffer, Bellucci, Hayek, a ze starszych: Bancroft (przepiękna kobieta), Julie Andrews (toże samo), Gina Rowland,.. Panowie: Mortensen, LaPaglia, ostatnio też Clooney,.. Tak na ciepło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:52 wlasnie, to, podejrzewam moglby byc ciekaaawy widok;)) a masz jakiegos linka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 15:55 niestety nie mam, ale widziałam niezłe zbliżenie, jest bardzo piegowata i ma już zmarszczki pod oczami i koło ust w sumie myślałam ze to było zdjęcie z jakiegoś planu filmowego - wyglądała jak kobieta po przejściach.Podobno ona na coś choruje i dlatego jakieś plamy sie pojawiają na ciele Odpowiedz Link Zgłoś
disa musisz więc być na starosc bogaty!!! 18.03.08, 15:55 www.pudelek.pl/tag/Weronika+Rosati/ pod Andrzejewicz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: musisz więc być na starosc bogaty!!! 18.03.08, 16:05 Przed akcja lansatorska wygladala moze cut pospoliciej ale za to swiezo i naturalnie, a teraz tak stara malutka a to przeciez mloda dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: musisz więc być na starosc bogaty!!! 18.03.08, 16:05 ona juz ma zniszczona skore. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:04 Mnie też się podoba. A za krytykowane piegi to w sumie jeszcze bardziej. Ma po prostu bardzo ładne rysy twarzy. Nawet jak je podrasowała to i tak wcześniej była ładna. Większość gwiazd, która ma pieniądze robi sobie jakieś korekty i doczepia włosy. Nikt w showbiznesie nie jest przecież naturalny. A skoro ona staruje na zachód to dostosowuje się do standardów jakie są w Hollywood. Być może ktoś jej zasugerował, że powinna zmienić to czy tamto tak jak na przykład zasugerowano MM by zrobiła się z rudowłosej dziewczyny na blondynkę i zmieniła podbródek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:54 Strasznie mi się podobają jej piegi. Też bym chciała mieć. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 17:01 piegi sa fajne, ale ona ma juz chyba po prostu powazne przebarwienia skory, wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 23:24 piegi są do d..y wiem cos o tym bo na wiosnę mam ich sporo :) a ona ma po prostu takie plamy na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 17:00 piegi sa fajne, Rosati nie. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:26 dla mnie ona jest bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:29 eeee raszple zawistne, żeby chociaż co 4 z was tak dobrze wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:43 Toz to moja ulubiona aktorka! Najbardziej cenie ja za genialna, elektryzujaca i zmocjonujaca role u Lyncha! Odpowiedz Link Zgłoś
pol.ewa Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 16:59 wiarusik napisała: > ...to niezła laseczka. ???? rosati, buzek... Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 17:08 Bardzo ładna dziewczyna. Aczkolwiek dosyć staro wygląda i ma zniszczoną cerę - a chyba ma dopiero 24 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 17:50 wiarusik napisała: > Mam nadzieję,że jak będę takim starym pierdzielem ...,to przy moim boku stanie takie ciasteczko;) Starym pierdzielem będziesz na pewno, ale samotnym!!!! :( Przy twojej mentalności [gawędziarza erotomana] żadnej laski nie wyrwiesz;) Umrzesz w cnocie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 18:47 TRAGEDIA. Młoda siksa, która koniecznie chce wyglądać na więcej lat niż ma-beznadziejny makijaż,tapir na głowie i ciotkowate ciuchy. Patrząc na jej zdjęcia sprzed kilku lat, podejrzewałabym ją o jakieś operacje plastyczne. Z tego co czytałam prowadza się z dużo starszymi panami,to w sumie nie ma co się dziwić, że z uporem maniaka dodaje sobie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 18:54 Dziewczyna jest śliczna, a piegi ma przeurocze. Cóż z tego, jeżeli już teraz wygląda na potwornie zniszczoną? Jeszcze kilka lat i będzie wyglądać na rówieśniczkę własnej babki. Zakładając, że babka nie trzyma się zbyt dobrze :). Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Weronika Rosati... 18.03.08, 23:28 ładna dziewczyna, ale "zrobiona" koszmarnie. w dżinsach i swetrze wyglądałaby o niebo lepiej, niż w tych fioletowych sukienkach. beznadziejnie się postarza fryzurą i makijażem. potencjał ma, ale gustu za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś