Dodaj do ulubionych

Wierzę Nowakowskiemu!!!!

21.11.06, 10:58
Już w niedzielę staniemy przed wyborem prezydenta.Ja już wybrałem. Zagłosuję
na Nowakowskiego!!! Tydzień temy przyszedł do mnie do domu i jako kandydat na
prezydenta przekonywał do głosowania na siebie. Cieszę się że miałem okazję
poznać tak sympatyczną osobę ze zdroworozsądkowym podejściem do polityki i
naszego miasta. Wierzę, że taki człowiek może zmienić Płock. Zero głupkowatej
gadaniny i obietnic z kosmosu. same konkrety.Jego konkurent też przybył do
mnie ale nie osobiście tylko w ładnie oprawionej książce. Po lekturze oraz
obejrzeniu załączonej płyty narodziły się w mojej głowie pytania. Czy
Milewski uważa mnie za jakiegoś debila? czy myśli że uwierzę w te bzdety??
Chyba nikt normalny nie uwierzy w to że Płock w ciągu 4 lat zamieni się w
miasto seksu i biznesu:)?tym bardziej że jego 4 letnia kadencja się kończy a
Płock wygląda jak jeden wielki, rozkopany korek. Nie ma mostu, ludzie na
zakupy walą do Warszawy, a piłkarze ręczni grają w hali z której dachu leje
się deszcz.O obwodnicy już nie wspomnę. Na tumskiej można nogi połamać, do
kina najlepiej jechać do Łodzi lub Warszawy, teatr to jeden wielki plac
budowy, a młodzi ludzie spieprzają z Płocka do Londynu. Oto efekty 4 lat
rządów milewskiego. Ludzie jak wybierzecie jeszcze raz Milewskiego to ja chyba
też się spakuję i wyjadę do tego Londynu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.c156.petrotel.pl 21.11.06, 15:50
      Oglądałem w jednym z postów szereg zdjęć z komentarzem np. Prawie moast, prawie
      obwodnica itd. Ja będąc na spacerze w okolicach gimnazjum na podolszycach płn.
      zamiast parkingu przy kościele, miał tam powstać razem z ciągiem pieszo-
      rowerowym biegnącym w kierunku ul. Armii Krajowej i dalej jaru rosicy,
      zobaczyłem spory ugór a na skraju bilbord zadowolonego Pana Milewskiego który
      dziękuje mieszkańcom za poparcie. Nic dodać , nic ująć tylko napisać - Prawie
      parking
      • Gość: Fanka Andrzeja Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:20
        Ja również bede głosować na Andrzeja.
        • Gość: Roman Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:24
          Panie Andrzeju głosuje na Pana z całą rodziną
          • Gość: J Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.c154.petrotel.pl 21.11.06, 17:58
            Jagielonka w której uczy, jest dla waszego kandydata zbyt wygórowana poziomem.
            Powinien przejść do budowlanki i uczyć się ortografii.
            • Gość: ARZ Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.static.kutno68.tnp.pl 21.11.06, 18:10
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: J napisał(a):

> Jagielonka w której uczy, jest dla waszego kandydata zbyt wygórowana
              poziomem.
              > Powinien przejść do budowlanki i uczyć się ortografii.

Porównując Milewskiego do Nowakowskiego, to tak jakby porównać muchomora do
              prawdziwka. Niestety.
              • Gość: trrrrrrrrrr Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:11
                i dlatego głosowałem na niego w I turze i w II zrobie to samo!!!!!!!
          • Gość: kis Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 00:00
            pan nowakowski jest mądrym człowiekiem ale chce zwiększyć środki na wszystko
            tylko zkąd te pieniądze, z naszych podatków? a co mnie opchodzi
            skaitpark,rewitalizacji starych prywatnych budynków, budowa ekranów przy torach
            kolejowych.
    • Gość: gfh Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:56
      www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=0&kl=g
    • Gość: Gość Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: 80.48.4.* 21.11.06, 20:42
      www.skanerplocki.pl/?article=282
      • Gość: Jeż Jerzy Wierzę w święte jeże!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:04
        Panie Andrzeju dla mnie jest pan prawie prezydentem
        • Gość: wyborca Re: Andrzej do boju,trepa goń! IP: *.c158.petrotel.pl 22.11.06, 13:03
          Pogoń Pan tego Trepa do Trzepowa,albo wykreśl Pan jego matecznik z mapy Płocka!
          • Gość: *** Re: Andrzej do boju,trepa goń! IP: *.eranet.pl 22.11.06, 14:26
            Panie Andrzeju - zagłosuje na Pana , bo uważam, ze z tych dwóch kandydatów Pan
            bedzie lepszym prezydentem
    • Gość: ostrożny Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.c243.petrotel.pl 22.11.06, 15:23
      Pan Nowakowski to porządny człowiek, ale jak mi choruje dziecko to idę do
      lekarza a nie np do prawnika, mimo iż dobrze wygląda i dobrze gada. Nowakowski
      to nauczyciel (dobry) języka polskiego. W zakresie rządzenia miastem nawet nie
      wie czego nie wie.(ani kursu ani jakiekolwiek praktyki w tym kierunku). Może
      jest Nikiforem zarządzania, ale ja ryzykował nie będę.
      • Gość: Gość Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: 80.48.4.* 22.11.06, 22:31
        A zaryzukujesz pójście z chorym dzieckiem do Milewskiego? Pomóż temu miastu,
        pomóż nam wszystkim i jeśli nie chcesz głosować na Nowakowskiego, to
        przynajmniej zagłosuj przeciwko Milewskiemu.
        • Gość: Weronika Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: 88.220.32.* 23.11.06, 17:18
          Tylko kretyn głosowałby na głodkoustego Endriu. Zwłaszcza kiedy wyszło to co
          wyszło ze szkołą w której uczy, czyli jagielonką (a on był za)
          • teufel7 Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! 24.11.06, 12:23

Gość portalu: Weronika napisał(a):

> Tylko kretyn głosowałby na głodkoustego Endriu. Zwłaszcza kiedy wyszło to co
            > wyszło ze szkołą w której uczy, czyli jagielonką (a on był za)

Weroniko, Weroniko... Śpieszę Panią poinformować, że zaliczam sie do grona,
            które była Pani uprzejma nazwać kretynami. I jestem z tego dumny!:) Jeśli
            chodzi o szacowną Jagiellonkę - co ma wisieć, nie utonie. Jeśli projekt za 1 zł
            + VAT jest dobry - ostoi się i nabierze wartości jak stare wino.Na marginesie -
            nie jestem pewien, czy którykolwiek z projektów był konsultowany z
            nauczycielami i młodzieżą tej zacnej szkoły. Sporządzone przez nich
            (zaopiniowane?) studium funkcjonalności na pewno by się przydało.
            Tak więc stwierdzenie - "wyszło to co wyszło" na razie nie ma sensu, bo jeszcze
            wszystko wyjść może ( Jagiellonce na dobre). I pytanko - czemu "Endriu"? Czyżby
            uczył angielskiego? Czemu nie -
            Jędruś,Andrzejek,Andreas,Andriej?..Przymiotnik "głodkousty"= gładkousty jest
            komplementem. Tak? To, w końcu - lubi Pani tego Pana, czy nie? :))
      • Gość: Johny Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:05
        Co do rządzenia to powiem tak: prezydenci RP tez nie mieli doswiadczenia w rzadzeniu (oprocz Kwasniewskiego w drugiej kadencji). Podobnie jest w miastach. Milewski tez nie mial doswiadczenia w zarzadzaniu miastem (teraz ma bo 4 lata rzadzil) Wiec cale gadanie ze nie ma doswiadczenie jest bez sensu. Jesli chodzi o premierow to tak samo ( czy ktos mowil ze Miller, Buzek, Marcinkiewicz czy tez Kaczynski nie maja doswiadczenia w rzadzeniu??)
        Panu Milewskiemu juz dziekuje.
    • madsheep Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! 23.11.06, 18:44
      raz widziałem Pana Andrzeja na żywo (byłem u siostry w Jagiellonce na zebraniu)
      i na pewno może liczyć na mój głos.
      • Gość: pytanie Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:08
        Płocczanie niech pokażą w niedzielę, że stać ich na zdrowy rozsądek.Wybór M@M
        będzie następnym czteroleciem marazmu i stagnacji Płocka a także
        nieracjonalnych, wydumanych w chorej głowie inwestycji. Cały ten ratusz jest do
        wymiany. Zlepek niekompetentnych i niedouczonych przydupasów M@M.To wszystko
        razem jest tragiczne i chore. W imię czego i za co to miasto tak cierpi?
        • Gość: Czterdziestolatek Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:53
          Czeka Nas ostatnia prosta przed metą - nie prześpijmy tej niedzieli!!!!!!
          Wiem, że A. Nowakowski może liczyć również na głosy ludzi młodych i bystrych,
          którzy widzą w tym szansę dla miasta.
          M.M z kolei ma grono wyznawców wśród mieszkańców, którzy mają dług wdzięczności
          wobec byłego Prezydenta (np. pracę w Urzędzie lub spółkach gminnych - miał na
          to 4 lata).
          Oby rozsądek zwyciężył, czego sobie i Wam życzę.
          Jeżeli wygra Nowakowski - super, gdy na stołku w UMP zasiądzie Milewski - nasza
          wina i nasz "garb" - trzeba będzie uszanować ten wybór i mieć nadzieję na
          opamiętanie się Pana Mirosława, aczkolwiek będzie to potwierdzenie, iż ludziom
          można wcisnąć wszystko, byleby to kolorowo opakować (patrz "Sny o Płocku").
          Pozdr.
          • Gość: Parafianin Re: Wierzę Bogu IP: *.plock.mm.pl 23.11.06, 21:09
            Wierzę Bogu.
          • teufel7 Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! 24.11.06, 12:35
            Gość portalu: Czterdziestolatek napisał(a):
            ...trzeba będzie uszanować ten wybór i mieć nadzieję na
            > opamiętanie się Pana Mirosława, aczkolwiek będzie to potwierdzenie, iż
            ludziom
            > można wcisnąć wszystko, byleby to kolorowo opakować (patrz "Sny o Płocku").

Szanowny 40-latku!
            Spotykamy się na tym forum często i jest to dla mnie duża satysfakcja.
            Właściwie, zbieżność naszych poglądów może nawet rodzić pewne podejrzenia...:))
            Dlatego, by dać temu odpór, wtrącę na marginesie Twojej wypowiedzi:
            Na wszystko zgoda, tylko nie na wiarę w "opamiętanie się Pana Mirosława"!
            Żeby się "opamiętać", trzeba mieć potencjał do oceny zdarzeń, tak zwaną możność
            autorefleksji...Trzeba uznać, że zrobiło się w przeszłości coś "nie całkiem
            dobrze". "Sny 2011" są dowodem, że śladu autorefleksji p.MM nie przejawia.
            W przypadku reelekcji czeka nas(nie daj Boże!) cztery lata "Powolności i
            Samozadowolenia", co równe jest stagnacji i marazmowi.Szkoda!:((
    • Gość: młody Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.c243.petrotel.pl 24.11.06, 11:27
      Nowakowski zdeklarował, że nie będzie prowadzil kampanii w trakcie żałoby,
      właśnie rozkleja plakaty, rozprowadza gazete a w wyborczej daje reklamy. Nie
      lubię jak ktoś kłamie. A będzie jak wygra.
    • Gość: polek Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:39
      A JA BYM NIE CHCIAŁ ŻEBY ,ODWIEDZIŁ MNIE NOWAKOWSKI ,WOLE ŻEBY PRZESZEDŁ
      MILEWSKI MA SEXOWNIEJSZĄ TWARZ .
      • teufel7 Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! 24.11.06, 14:44
        Polek,polek... Rób tak dalej, a daleko zajdziesz...hehehehe...
    • Gość: q Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 01:54
    • Gość: ania Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:35
      ja też
    • Gość: S Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:51
    • Gość: Do Piotrulaka Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 00:53
      To daj mu buzi, palancie
    • Gość: ewa Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:59
      Wiara czyni cuda!!!!!!!!!!!
    • slft Re: Wierzę Nowakowskiemu!!!! 26.11.06, 14:26
      piotrulak napisał:

> Już w niedzielę staniemy przed wyborem prezydenta.Ja już wybrałem. Zagłosuję
      > na Nowakowskiego!!! Tydzień temy przyszedł do mnie do domu i jako kandydat na
      > prezydenta przekonywał do głosowania na siebie. Cieszę się że miałem okazję
      > poznać tak sympatyczną osobę ze zdroworozsądkowym podejściem do polityki i
      > naszego miasta. Wierzę, że taki człowiek może zmienić Płock. Zero głupkowatej
      > gadaniny i obietnic z kosmosu. same konkrety.Jego konkurent też przybył do
      > mnie ale nie osobiście tylko w ładnie oprawionej książce. Po lekturze oraz
      > obejrzeniu załączonej płyty narodziły się w mojej głowie pytania. Czy
      > Milewski uważa mnie za jakiegoś debila? czy myśli że uwierzę w te bzdety??
      > Chyba nikt normalny nie uwierzy w to że Płock w ciągu 4 lat zamieni się w
      > miasto seksu i biznesu:)?tym bardziej że jego 4 letnia kadencja się kończy a
      > Płock wygląda jak jeden wielki, rozkopany korek. Nie ma mostu, ludzie na
      > zakupy walą do Warszawy, a piłkarze ręczni grają w hali z której dachu leje
      > się deszcz.O obwodnicy już nie wspomnę. Na tumskiej można nogi połamać, do
      > kina najlepiej jechać do Łodzi lub Warszawy, teatr to jeden wielki plac
      > budowy, a młodzi ludzie spieprzają z Płocka do Londynu. Oto efekty 4 lat
      > rządów milewskiego. Ludzie jak wybierzecie jeszcze raz Milewskiego to ja chyba
      > też się spakuję i wyjadę do tego Londynu!!!

A najlepsze było to z Tumską gdzie można nogi połamać, nonsens goni nonsens, to
      jak to jest dobrze że jest modernizowana Tumska czy nie dobrze bo z tego postu
      można wywnioskować że nie za bardzo, wszystko to brzmi jak jakaś internetowa
      kampania wyborcza na niezbym oszałamiającym poziomie, pozdrawiam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka