Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!!

IP: 100.100.100.* 14.11.01, 12:10
Proponuję aby na forum wypowiedziały się dziewczyny/kobiety nt. najlepszego
ginekologa.
Ja osobiście uważam, że najlepszym ginekologiem jest dr BRZÓSKA.
Chodze do niego z przerwami od 10 lat i uważam, że jest kompetentny, mam do
niego zaufanie i jak do tej pory jeszcze się na nim nie zawiodłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: skiski Re: NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 12:40
      Potwierdzam mimo, że jestem płci męskiej. Moja żona bardzo chwali dr. Brzóskę.
      Tym bardziej, że ostatnio przeżywaliśmy bardzo trudne dla nas chwile i on nam
      bardzo pomógł. Również personel i lekarze ze starego szpitala zasługują na
      pomnik. Brzóska wporzo.
      • Gość: kobieta Re: NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:04
        żaden Brzóska tylko Rybczyński, na dodatek jest bardzo przystojny.
        • Gość: grl Re: NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!! IP: 10.0.0.* 24.11.01, 01:50
          ...żaden Rybczynski, żaden Brzóska, tylko po prostu PANEK. Az chce sie tam isc.
          Kompetencja tez na wysokim poziomie.
          • Gość: 123 Re: NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 10:36
            PANEK to lubi tylko młode dziewczyny, a starszymi się nie zajmuje tak jak
            przystało na lekarza. Nawet za darmo nie poszłabym do niego.
    • Gość: M. Re: NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 20:23
      Maciej Hawryluk - poza tym, ze porządny fachowiec, to miły facet i świetny
      gabinet, wszystko można załatwić na miejscu, i badania krwi, i USG.
    • Gość: dziewczę Re: NAJLEPSZY GINEKOLOG W PŁOCKU!!! IP: 213.77.42.* 28.11.01, 14:27
      Najlepszym fachowcem jest dr MAJEWSKI! Kto z kobiet nie wierzy warto sprawdzić -
      ul. Tumska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka