Dodaj do ulubionych

Hetkowski niewinny

21.12.06, 22:03
A teraz rozszczekają się pewnie różne antylewicowe pieski. ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • milton_plock do romana 21.12.06, 23:11
        ...swoim wpisem straciłeś resztę szacunku, którym Cię darzyłem za Twą "forumową
        działalność" i poziom jaki zachowywałeś podczas wymiany poglądów z innymi
        forumowiczami...

...ponoć swoje forum założyłeś, by odseparować się od chamstwa na płockim
        forum - szkoda, że stosujesz podwójne standardy...

co do hetkowskiego: w jego niewinność wierzę tak samo, jak wierzę w skuteczność
        milewskiego...
        • Gość: papilot Re: do romana IP: *.c240.petrotel.pl 21.12.06, 23:27
          Miltonie! I Ty to piszesz?! Ty!!!? Którego zawsze ceniłem, a teraz wykazujesz
          lekceważenie wobec praworządnej, niezależnej instytucji jaką jest sąd???
          Przykre, że jesteś negatywnym przykładem liberała :-(
        • Gość: Pio o standardach romana już było kiedyś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:56
          ofiacjalny nick romana wszyscy znają - no tak, to przecież ten jedyny, który
          się podpisuje, itd.
          ale kiedy chce dać upust swoję prawdziwej forumowej naturze używa innych
          nicków, choćby orangejuice o czym było tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=25505744&a=25519527
          i zobaczcie jak się broni :) że on nie wie, ile osób korzysta z jego domowego
          komputera he he - dom otwarty, jak chcesz to wchodzisz, nawet nie musisz się
          romana pytać czy możesz

a typek na pewno jest z niego śmieszny - takich można rozpoznać choćby po tym,
          jak wysoko podciągają spodnie - pasek ma zwykle zapięty prawie na wysokości
          sutków :)
          • passa Re: o standardach romana już było kiedyś... 18.01.07, 10:49
            Znam takiego, ktory podobnie zapina pasek(...). Został posłem, rodem z(???).
            Nigdy nie sądziłem, że to może mieć takie socjo-patyczne objawy(...).
            Czy to w genach się przenosi?
    • krzysiek_33 Re: Hetkowski niewinny 21.12.06, 23:15
      No to mamy wreszcie deklarację polityczną Romana. Przypuszczam, że p. Hetkowski
      padł ofiarą spisku swoich współpracowników chcących mu załatwić wygraną :)
      Biedny, zaszczuty człowiek.

hau
      hau.
    • Gość: pikaczu Re: Hetkowski niewinny IP: *.c158.petrotel.pl 21.12.06, 23:39
      jeden kundelek już zaszczekał w sposób dla siebie charakterystyczny,
      rozopczynając tę dyskusję i obrażając innych forumowiczów, którzy nie popierają
      jego poglądów.
      "oświecony" romanie_j rzeknę Ci - Si tacuisses, philosophus mansisses..
      Sprawa nie jest ostatecznie rozstrzygnięta. Posilę się w tym miejscu starą
      zasadą prawa rzymskiego - Res iudicata pro veritate habetur, co w konsekwencji
      oznacza tyle, że od wyroku przysługuje apelacja, zarowno pani Grażynie O. jak
      i oskarżycielowi publicznemu. Tak więc, bez wiedzy czy oskarżyciel nie
      skorzysta ze swojego prawa i doputy dopóki wyrok nie uprawomocni się
      przedwczesne są radości zarówno Twoje "rozszczekający piesku" jak i pana
      Wojciecha Hetkowskiego.
      Tak więc widzisz sam, że nie masz powodów by obrazać innych nazywając ich
      pieskami rodzimy pseudointelektualny mułło o bolszewickiej mentalności.
      • Gość: jur Re: pikaczowi IP: *.plock.msk.pl 22.12.06, 09:40
        Hehehehehe! Zółwik!!!
        Hehehehe. Dobre!
        Ad rem, finis coronat opus!
        I po...ptokach. hahahaha
    • kiedys_plock Re: Hetkowski niewinny 22.12.06, 03:50
      roman_j napisał:

> A teraz rozszczekają się pewnie różne antylewicowe pieski. ;-))
      >

Myślę, że teraz łatwiej zrozumieć Twoją, delikatnie mówiąc, niechęć do obecnie
      urzędującego Prezydenta Miasta Płocka. Zapewne dla Ciebie jest złą wiadomością,
      że pan Mirosław Milewski wygrał wybory bez żadnych przekrętów.
      • Gość: marek20000 Re: Hetkowski niewinny IP: *.c242.petrotel.pl 22.12.06, 06:04
        to i tak wszystko wina PO.....a tak a propos : kto to jest Zbigniew D. czy to
        moze Zbyszek Dymke?????????????
        • Gość: Rumburak Re: Hetkowski niewinny IP: *.class147.petrotel.pl 22.12.06, 07:18
          heheeh
          Wojciech H. nic nie wiedział hehehe
          A ile dostał pan Jacek K.??
      • ciffan Re: Hetkowski niewinny 22.12.06, 13:21
        kiedys_plock napisał:
        > że pan Mirosław Milewski wygrał wybory bez żadnych przekrętów.

...jeżeli nie liczyć wydania samorządowej kasy na prywatną kampanię pod postacią
        ulotki (którą obłudnie nazwano informacją), a której druk dodatkowo i tak
        przekroczył koszty wymienione w ustawie o finansowaniu kampanii.

Ale to przecież pikuś...
    • Gość: z Płocka [...] IP: 80.55.10.* 22.12.06, 07:23
    • Gość: kolokolo Madagaskar IP: *.c153.petrotel.pl 22.12.06, 08:24
      Czy fałszowali czy nie - napewno popełnili błąd. Dali sie złapac!!!A teraz
      przez ich brak profesjonalizmu muszę znosić rządy osoby zupełnie
      niekompetentnej.Jedyny plus dla Pana Milewskiego to kostka polbrukowa w
      Imielnicy.Szkoda ze tylko po drodze do domu Pana Prezydenta.Plus dla mnie -
      mieszkam na tej samej ulicy:-)
      PiS na Madagaskar!!!
      • Gość: 2 Re: Madagaskar IP: *.c247.petrotel.pl 22.12.06, 08:45
        28 grudnia ma zapaść wyrok w sprawie Milewskiego. Mam nadzieję że skazujący i
        da nam płocczanom możliwość uwolnienia się od Mirosława
        • Gość: jaroo Re: Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:05
          Milewski został oskarzony przez Grażynę O. z zemsty za to ze zasiadla na ławie
          oskarżonych. Teraz dopiero widać kto narobił najwięcej przekrętów w tym mieście.
        • Gość: pikaczu Re: Madagaskar IP: *.c246.petrotel.pl 22.12.06, 17:32
          Oskarżenie padnie w sądzie. Podobnie jak z oskarżeniem, którego to forum
          dotyczy. Nie zostalo w dostateczny sposób uprawdopodobnione, że Milewski
          działał na szkodę gminy Płock. Idę o zakład, że tak będzie, potem może apelacja
          i ciąg dalszy, jak to w takich sprawach bywa. Tak więc nie ciesz się zawczasu
          to raz, dwa, że nie wszyscy płocczanie myślą jak Ty, szanowny Kolego, na co
          dowodem były ostatnie samorządowe wybory.
    • Gość: Pio zły tytuł - powinno być "Hetkowski czysty jak łza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:47
      .
    • Gość: postronny Re: Hetkowski niewinny IP: 88.220.32.* 22.12.06, 09:02
      Dobrze mówicie że rozszczekają się prawicowe pieski, myślę że szkoda tego
      Hetkowskiego - tak na prawdę to przeżył facet tyle fstydu i podejrzeń a jego
      praca którą stracił i jest niewinny a kto mu zwróci to co utracił. Co by nie
      powiedzieć to musimy wierzyć w wyrok sądowy i dlatego uważam że Hetkowski
      przeżył prawdziwą tragedię której nikomu nie życzę.
    • teufel7 Re: Hetkowski niewinny 22.12.06, 09:54
      roman_j napisał:

> A teraz rozszczekają się pewnie różne antylewicowe pieski. ;-))
      >
      O bełkocie zaplutych karłów reakcji Pan zapomniał.:(
      Po takim dictum, przyłączam się do rozczarowanego miltona. Jeśli Pan publicznie
      nie walnie się w piersi i nie powie, że się Panu "wypsło" z tymi pieskami - nie
      da Pan szans paru uczestnikom tego forum na rzeczową z Panem rozmowę.
      • Gość: Rozczarowany Re: Hetkowski niewinny IP: 193.59.95.* 22.12.06, 11:05
        Po tej wypowiedzi Romana J., z którym nieraz nie zgadzałem się, ale szanowałem
        jego poglądy, zdecydowanie rosną w moich oczach ludzie, których na forum
        atakował. (Ostatnio "najgorliwiej" i "obiektywnie" od Romana obrywali Prezydent
        MM i Przewodniczący płockiej PO AJ...). Przypomnijmy sobie, kogo jeszcze Roman
        karcił ? Teraz już wiemy, z jakich pozycji ideologicznych. Przykre...
        • Gość: etyk Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:36
          Czy krzywda wyrzadzona czlowiekowi i proba dania mu odrobiny satysfasfakcji
          musi byc rozpatrywana z pobudek ideologicznych ? Mysle ze pora na opamietanie
    • Gość: wojtek Re: Hetkowski niewinny IP: *.mofnet.gov.pl 22.12.06, 11:34
      ŻENUA!!! Ofiarami sa jak zwykle slupy..., a pociagajacy za sznurki bawia
      sie smacznie i zacnie..., abstrahujac zupelnie od glownrgo nurtu, czy to
      praswica, czy lewica, czy centrum-;)
    • Gość: jacek Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlateg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:17
      dlatego proces trwał latami, zginęły dokumenty z sądu, wszystko dlatego ze
      niewinny
    • Gość: jacek Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlateg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:17
      dlatego proces trwał latami, zginęły dokumenty z sądu, wszystko dlatego ze
      niewinny
      • Gość: bolek Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:26
        teraz trzeba go oskarzyc o pedofilie i molestowanie chetni do zeznan napewno
        sie znajda moze nawet te same osoby co w zakonczonym procesie no kto pierwszy ?
        Sprawdzilbym takze czy nie ma go na liscie agentow wsi albo sb Niech ma
        • Gość: w Re: Hetkowski niewinny, było do przewidzeniadlate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:58
          i miliardy
    • Gość: remek cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:23
      leczenie u psychiatry mało skuteczne
      • Gość: lolek Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:00
        Moze wspolpracowal z radzieckim gru lub izraelskim mossadem Trzeba cos na niego
        znalezc bo a nuz sie podlec podniesie Najlepiej jeszcze przed swietami
        • Gość: znajomy Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:19
          Niezlych czasow doczekalismy Najwiekszy oszust w Plocku ,pensjonariusz zakladu
          karnego Zbigniew D. jest wiarygodnym swiadkiem Zbysiu ilu ludzi przeklina
          godzine gdy wciagnales ich w swoje interesy i ile dzieki tobie stracili ?
          • Gość: pokrzywdzony Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 13:35
            Znam kilkunastu takich baranow jak ja Mam zalosna satysfakcje po tym procesie
            ze nabrac sie dali tez prawnicy a nie tylko prostaki
      • Gość: do remka Re: cham zawsze bedzie chamem, ma to wrodzone IP: 218.206.99.* 22.12.06, 16:49
        Gość portalu: remek napisał(a):

> leczenie u psychiatry mało skuteczne

zmien lekarza prowadzacego
    • Gość: Fredek Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:50
      A roman zasraniec, żulik pospolity obstaje za czerwonymi przestępcami. Brawo
      pomylony zasrańcu!
      • Gość: ARZ Re: Hetkowski niewinny IP: *.static.kutno68.tnp.pl 22.12.06, 15:00
        Po tej lekturze ....jedyny wniosek podany w poście romana_j.
    • Gość: Polak Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:51
      -------------------------------------------------------------------------------
      Nie oglądajcie rozgłośni telewizyjnej Subotica - TVN 24; jest to żydowsko-
      liberalne kompletne dno moralne!
      • Gość: pikaczu Re: Hetkowski niewinny IP: *.c246.petrotel.pl 22.12.06, 17:41
        Fakt że TVN 24 można było by nazwać od biedy WSI 24, ale co ma piernik do
        wiatraka, oprócz tego, że mają po tyle samo liter, nie dotyczy to przecież
        dyskusji o komentowanym artykule.
    • Gość: gosc Hetkowski niewinny IP: *.plock.msk.pl 22.12.06, 17:44
      pewnie pani opatrzyk chciala zrobic niespodzianke panu hetkowskiemu
      • Gość: olo Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 18:08
        Opatrzyca miała być vice prezydentem do spraw oświaty, stołek jej spod dupy się
        wymykał
        • Gość: uczennica Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 18:47
          wspaniały przykład moralny dla młodzieży BINGO!!!!!!!!!!!
        • Gość: Aneta K. Re:Opatrzyca na asystentkę Łyżwińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:04
          jak ulał pasuje
          • Gość: pompon Re:Opatrzyca na asystentkę Łyżwińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:46
            W następnych wyborach ma szansę na mandat z samoobrony Skończy się zawieszka
            Chybaże po apelacji wsadządo kicia qrwisko
            • Gość: Romek Re:Opatrzyca na asystentkę Łyżwińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:25
              Przecież był dowód na fałszowqnie listy wyborczej przez Opatrzycę Była zgoność
              charakteru pisma I dlaczego ten właśnie kwit zaginął?
    • Gość: Alina Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:49
      Wojtek trzymaj się. Ja liczę, że wciśniesz się jeszcze nawet dalej niż do
      ORLENU. Ty potafisz wszystko. Jesteś przystojny, ładny. Potrafisz grać ważne
      role jak wielki aktor. Ty jesteś stworzony tylko do wielkich stołków. Popatrz
      na siebie w lustro i nabierz sił i zacznij od nowa tak jakbyś się urodził.
      Skazany nie jesteś. Papiery masz czyste. Jeszcze chwila i zrobi się cisza o
      całej sprawie. Ja liczę na ciebie, że wciągniesz i mnie gdzieś wyżej i tych
      naszych.
      • Gość: pikaczu Re: Hetkowski niewinny IP: *.c246.petrotel.pl 22.12.06, 19:19
        :-)))dobre
        • Gość: Grażynka Re: Hetkowski winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:29
          Ja tez Wojtuś liczę że wciągniesz mnie na ......
          • Gość: łOpa Re: Hetkowski winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:48
            Wciągniesz i zasponsorujesz apelację. bo ... ci więcej nie dam i nie zapytam
            czy robić...
            • Gość: obserwator Re: Hetkowski winny IP: *.4.48.80.plock.msk.pl 22.12.06, 21:19
              Jak zwykle źle interpretujecie wyroki sądowe. Czytaj wyrok tak:
              Hetkowskiemu nie udowodniono winy tj. Jeśli znajdzie się jakiś świadek to
              proces ruszy od nowa.
          • Gość: samoobrona Re: Hetkowski winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:31
            Widziałem przed wyborami jak w Stareksie qrwisko się mizdrzyło do posła
            Wiśniewskiego przy kolacji mocno zakrapianej
        • Gość: gej Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:34
          A co się tak trzyma za rozporek? {na zdjęciu} Powabnie misiaczku to robisz
      • Gość: Bomba! Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:21
        Dziś w siedzibie SLD w Płocu głośno o dodatkowej dotkliwej karze dla skazanej
        opatrzyk w postaci zapewnionego etatu wicewójta Łącka za marne 7 tys.
        • Gość: Gra! gra! Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:40
          Panie Białecki robić? - pyta stara wyr..chana wrona Przyda się małe łąckie
          podforum Będzie sie działo!!!
        • Gość: bywalec Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:18
          Kto cie tam kutasie zaprosil ?
          • Gość: Bomba! Re: Zasłyszane w kuluarach spotkania noworocznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:30
            Dostałem oficjalne zaproszenie Miałem nie iść ale nie żałuję Dużo sie
            dowiedziałem o dalszych planach kariery skazanych za fałszestwo
    • Gość: TRUPY POLITYCZNE nowa partia starej agentury...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:18
      www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&news_cat_id=16&news_id=140630&layout=1&forum_id=18740&page=text
    • Gość: Romanescu Re: Hetkowski niewinny IP: *.class144.petrotel.pl 22.12.06, 21:28
      Odezwało się netowe lamerstwo. Mądrale pospolite i niewychowane tłumoki umiejące
      bluzgać. Zobacz jeden z drugim, że na końcu postu romana_j stoją emotikonki.
      Podpuścił was, a dzieci z piaskownicy już opluwają, rotfl
      • Gość: Zbyszek Re: Hetkowski niewinny IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.12.06, 22:40
        Ciebie tez podpuscil co?
        A tak na marginesie czy ten wyrok jest satysfakcjonujacy Hetkowskiego-watpie
        gdyz sentencja wyraznie mowi iz jest prawdopodobienstwo lecz nie udowodniono
        winy.Chcialbym by sentencja wyroku zostala w pelni opublikowana i wtedy ten
        piesek komuchowy(Romcio J)naprawde odszczeka to co pisze idiota.
        Mam nadzieje ze Hetkowski zrozumial iz wszelkie drzwi sa za nim zamkniete
        odnosnie wszelkich stolkow w duzych korporacjach co najwyzej Milewski
        zaproponuje prace w urzedzie jako no zgadnijcie jako............
        WOZNY.Tak koncza kariery pseudo-komunisci gdyz prawdziwy komunista sie dzielil
        a nie kradl.
        • Gość: whetkowski Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:36
          Musisz miec na moim punkcie straszne komleksy i cos musze dla ciebie znaczyc
          skoro wzbudzam w tobie az tyle emocji Bardzo sobie to cenie , bo najgorzej jak
          czlowiek jest powszechnie obojetny A co do wyroku jestem naprawde bardzo
          usatysfakcjonowany i wrecz szczesliwy Nie musisz sie takze klopotac moimi
          dalszymi planami i perspektywami Z twojej pomocy na pewno nie skorzystam i
          naprawde sie mna nie klopocz Do Urzedu na dozorce sie nie wybieram ,bo nie
          lubie wracac w te same miejsca Natomiast z radoscia przyjme taka posade u
          ciebie ,jesli masz takie mozliwosci Jesli chodzi o drzwi szczerze ci zycze aby
          choc w polowie i w takiej ilosci byly dla ciebie tak otwarte jak byly i sa
          przede mna Wszystkim zyczliwym dziekuje za moralne wsparcie w bardzo trudnych
          chwilach ,dziekuje takze tym ktorzy po tym wyroku dali mi wyraz swojej
          radosci ,a bylo i jest tych osob nie malo Pozdrawiam cie zbyszku zyczac ci aby
          choc w te dni swiateczne w twoim sercu zagoscila radosc eliminujac oby na
          zawsze frustracje i nienawisc Zapewniam ,ze uczyni to twoje zycie pelnym
          ciepla i radosci Pewnie w koncu nie jestes takim zlym czlowiekiem
    • Gość: forumowicz Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:25
      Chory psychicznie, czerwony roman uiiża forumowiczom. Spie..j żulu z forum.
      • Gość: ALF Re: Hetkowski winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:16
        Wojtuś nie czaruj przecież wiedziałeś.......
        • Gość: zyczliwy na święta Re: Hetkowski niewinny . IP: *.c157.petrotel.pl 23.12.06, 13:25
          Odszedł z polityki,pozostał człowiekiem,sąd go uniewinnił,więc na Święta Bożego
          Narodzenia schowajcie swoje ostre pióra i żyjmy w pokoju oraz miłości bliźniego.
        • Gość: ciekawy Re: Hetkowski winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:06
          Ale chyba od ciebie ,bo nie sadze zeby normalny czlowiek latal po korytarzu w
          sld krzyczac ,ze wlasnie robi przekret
          • Gość: Zbyszek Re: Hetkowski winny IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.12.06, 18:48
            Wojciechu H pewnie ze jestem niezlym czlowiekiem a Ty juz spisywales mnie na
            straty a wiec dziekuje za zyczenia Bozonarodzeniowe i sle Tobie zyczenia
            Swiateczne by spelnilo sie to o czym marzysz,bys nigdy nie zaznal tylu
            okrucienstw jakie zadala formacja zbrodniarzy ktora Ty reprezentujesz,by wkoncu
            ustaly wszelkie ataki na Ciebie bys mogl spokojnie przygotowywac sie do powrotu
            z niebytu politycznego oraz najwazniejsze zyczenia powrotu na lono rodziny gdyz
            to jest najwazniejsze dla Twych bliskich.

• Gość: lisek Re: Hetkowski winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:48
              Ciekaw jestem który z kolei terazpoleci prokurator za oddanie sfałszowanych
              dokumentów w brudne łapy przesępców
    • Gość: Gazela Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:46
      Hetkoś po staśku jakubku to największy przestępca w Płocku. Ziobro zadba,że
      będzie siedział za przekręt wyborczy razem z pracownikami sądu i prokuratury,
      którzy mu pomagali przy zniknięciu spisów wyborczych.
      • Gość: mul Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:53
        Tia! Tia! napewno pojdzie siedziec tez z lyzwinskim bo to znany gwalciciel, ma
        byc badany na DNA w zwiazku z Aneta K i samsonem w zwiazku z tym ze to znany
        pedofil Acha , jeszcze wszyscy wiedza ze byl w wehrmachcie i pod stalingradem
        dostal z rak fuhrera Krzyz Zelazny Po okupacji sluzyl w wsi , ub, sb , ,ormo i
        zomo Spoko gosc
        • Gość: perniak Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:55
          Wszyscy wiedza tez ze molestowal seksualnie jakubowskiego za prace w pernie
          • Gość: kolo Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:40
            te prostytutki w Ipswich w anglii co wstepnie podejrzewano o ich zabojstwo
            polaka a potem zwalono na kozla ofiarnego nad tym tez sie warto zastanowic I
            ostatni news dotyczacy przemytu kokainy ze szwecji znow umoczony jakis polak
            Och cos pachnie mi tu wojtusiem
      • Gość: normalny Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:12
        I o co ci szujo-szujewiczu chodzi ? co ci ten czlowiek zrobil ?
        • Gość: Zbyszek Re: Hetkowski niewinny IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.12.06, 23:06
          Kolo czy ty przypadkiem nie nawpiepszales sie tej heroiny gdyz tak glupio
          piszesz.Nie bronie Hetkowskiego jako czlonka parti ale jako czlowieka tak gdyz
          przesadziles cos niecos on posiada intelekt ktorego Tobie brakuje tak ze
          nastepnym razem zastanow sie co piszesz i czy warto gdyz mozesz Ty sie stac
          ofiara .
    • Gość: Antykomuch Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:43
      W następnym karnym procesie zostanie skazany Wojciech Hetkoś razem z
      pracownikami sądu, którzy zniszczyli spisy wyborcze tj najbardziej obciążające
      dowody w sprawie fałszerstwa wyborczego. Opatrzyca nie ma powodów do zmartwień,
      Hojtek do niej wkrótce dołączy.
      • Gość: Ucho Re: Hetkowski niewinny IP: *.c155.petrotel.pl 30.12.06, 17:20
        Za tak wyraźne dowody winy które rzekomo zaginęły w sądzie przeciwko Hetkowi i
        jego bandzie powinien ktoś do końca wyjaśnić, jak to było możliwe??, a co za
        tym idzie przykładnie ukarać prowadzących sprawę i winnych przekrętu jakiego
        dokonali.Wystarczy spojrzeć na tego popezetpeerowskiego siwego pieska i już
        wszystko wiadomo na co go stać.
        • Gość: mieszkaniec Re: Hetkowski niewinny IP: *.c241.petrotel.pl 30.12.06, 21:18
          Ucho wystaw swoje ucho wyżej bo słuchasz tylko tego co twoja dupa wyperdzi.
          Dokumenty które zaginęły to nie dotyczyły Hetkowskiego, co ty wogóle czytasz
          lub słuchasz. Czepiasz się Hetkowskiego a wszyscy wkoło mówili, że Milewski i
          tak nie będzie ukarany chociaż wiadomo, że Płock na tym stracił i nie tylko na
          tym, bo długów narobił nawet za to ,że pozwalniał ludzi i musiał wypłacić im
          odszkodowania. Co może ze swojej kieszeni?
          • Gość: romek Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:55
            Dokumenty które zaginęły dotyczyły Opatrzycy która fałszowała podpisy bo to
            była jedyna szansa na stanowisko wiceprezydenta a w przyszłości prezydenta
            miasta Taki był plan dziwki kołaczącej się w burdelkontenerze nad Białym, rycht
            Samoobrona Za dupę kasa albo etat a Hetkowski za głupotę zapłacił swoim
            autorytetem Nie dziwię się że czuje się jak szmata którą wytarło się gó..
            • Gość: Ewa Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:02
              podpisy zginęły bo prokuratura chciała też sprawdzić Kanię, Cholewińskiego i
              Pietrzakową, czy nie robili tego z Opatrzycą
              • Gość: booobooo Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:10
                Cholewińskiego i Pietrzakowej tam nie było Ewo vel gajko vel qrwo O.
                • Gość: gajka Re: Hetkowski niewinny IP: 80.48.4.* 20.01.07, 00:26
                  do Gościa portalu -booobooo- jakie Ty bzdury wypisujesz - ...,, Ewo vel gajko
                  vel qrwo O,, -moje logo to ,, gajka ,, od zawsze -zobacz jakie ja mam IP - a
                  jakie Ewa i nie myl logo - jak juz piszesz to pisz prawde , a nie piszesz
                  jakieś bzdury nie majace nic wspolnego z rzeczywistością .
              • Gość: sprawiedliwy7 Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 23:07
                Miały sie odbyć nastepne procesy i cichutko jakoś
        • Gość: czerwony Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 20:15
          musiales ucho bardzo cierpiec ze go nie skazali i martwisz sie pewnie do dzis
          Na pocieszenie powiem ci ze widzialem hetkowskiego z bolem zeba u dentysty Mam
          nadzieje ze poprawilem ci humor
    • Gość: plocczanin Re: Hetkowski niewinny IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 01.01.07, 23:11
      Dajcie juz spokoj chociaz Wojtkowi w 2007 roku roku - za swoje i w wielu
      przypadkach nie swoje juz oberwal. Na pochyle drzewo kozy /tu chyba jednak
      wiekszosc to kozly/skacza. Co by nie powiedziec to wielu ludziom rowniez pomogl
      w dojsciu do ...urzedu. Szybko zapominamy pierwsze wybory do samorzadu w 1990
      roku /bylem wtedy z Rady Osiedla " Dobrzynska" w Komisji, ktora opiniowala
      przyszlych kandydatow na radnych /to byla jeszcze prymitywna siedziba / baraki
      przy ul. Kobylinskiego ofiarowane przez Wojewode dla "S"juz przez nowego
      Wojewode - pana Jerzego Wawszczaka oskarzonego, ze byl TW czy czyms
      tam /ciekawe zreszta ze jakos nikt tego nie wyjasnia, tylko zaczepiono bp.
      Wielgusa - panie Jacku P. smigaj Pan do IPN-u/. W wyniku wyborow wybrano nowych
      radnych i ani jednego z lewicy...A Prezydentem radni wybrali Pana Andrzeja
      Dretkiewicza i ....dla ciaglosci wladzy zatrzymuje on do pomocy jako w-ce
      wlasnie .....Wojtka H. Jako ciekawostke podam, ze na 45 radnych az 16 czyli
      ponad 1/3 pochodzila z owczesnej Petrochemii /bo to byl nasz plocki nie
      zagrabiony poznej zaklad przez ludzi z zewnatrz - pod wodza jeszcze Cz.
      Dolasinskiego z prawdziwa Rada Praccownicza a pozniej pod wodza K. Jaskoly po
      ktorego odejsciu zaczelo sie stopniowe rugowanie ludzi Plocka ze stanowisk -
      Zarzadu i RN/. Pozniej nie wiadomo czemu wrocil do polityki i jako juz
      Prezydent po slynnym S.J. sprawnie przeprowadzil Ogolnopolskie Igrzyska
      Mlodziezy w Plocku /co poruszano na ..sejmowej K.Sl./. Znam ludzi, ktorym
      staral sie pomoc ale i mial ...wrogow. Chyba zbytnio zaufal tzw. swojemu
      waskiemu otoczeniu i czas pokazal, ze sie tez mylil w doborze ludzi /chocby
      nietrafnie zmieniony sklad tamtego Zarzadu Miasta czy tez zbyt latwe
      odstapienie od wspolpracy z OPZZ - odrzucenie grupy Latarskiego w w wyborach
      2002 roku/, choc mniej niz niz Ci na gorze...Trzeba miec szacunek ze nie
      zmienil barw jak wielu innych lokalnych o glosnych nazwiskach. Jeszcze jako
      audytor PKN-u, mialem wglad na jego PREZESURE W ORLEN ASFALCIE, KTORY WYCIAGNAL
      Z EKONOMICZNEJ ZAPASCI - A TO SA FAKTY. Pan Jacek K. ktory zrobil sie nagle
      tzw. prawdomowny i jedna kadencje pobrylowal na salonach UM - niemile do dzis
      tam wspominany /nawet w PiS-ie go niechca/ - cale zycie dokladal wszystkim
      komu sie dalo. Jednak mogl juz na samym starcie nie wejsc do Rady Miasta, gdyby
      nie wspomniany S.J. i ...niestety A.R. nie wplyneli na wycofanie wniosku i
      swiadkow w Sadzie Plockim , ktory zlozono w trybie wyborczym za falszywe
      oskarzenia innych przez J.K. przed wyborami w 1998 roku. No i ta tragedia
      Wojtka z corka /w wieku prawie mojej mlodszej corki/ co sam przez dlugi czas
      widzialem, z autopsji...zreszta tez bardzo inteligentna. Mysle, ze jak wielu na
      lewicy nie byl jakims ortodoksyjnym, tzw. przez prawice i ich zoologiczna
      nienawisc, komuchem. A prawo do swoich pogladow kazdy ma.. Podobno od 1989 roku
      mamy demokracje i wolnosc slowa, wyznania, etc;
      Podam cos na Ojca /zmarlego w 1977 roku/ i swoim przykladzie. Moj Ojciec byl
      zolnierzem 1939 roku i po 17 wrzesnia zostal juz na Wolyniu. Jako zolnierz
      walczyl w slynnej 27 Dywizji AK z bandami UPA i w l. 1944/45 nie poszedl do NSZ-
      u w Bialostocki tylko przez Bug, W-we, Kolobrzeg doszedl do Berlina - tak jak
      plocczanin ...Kazimierz Otap - caly czas w VIII pulku artylerii haubic - II
      Dywizja WP. Chodzil tylko 2 razy w roku do Kosciola tj. w Wigilie i Rezurekcje
      oraz wtedy gdy byla Komunia ktoregos z 7 dzieci. Ja po przybyciu za praca via
      Slask spod Dzialdowa do pracy w Plocku, pracujac na zmiany od 1972 roku w PETRO
      tez tak chodzilem jak on/najpierw Fara, pozniej Jadwigi a teraz Ducha - i wiem,
      ze nawet przy Komunii starszej corki w Jadwidze mialem tzw. zewnetrznych
      obserwatorow/. "Zyczliwi" mowili wtedy " ten komuch nie chodzi do kosciola ".
      Dzis, gdy jestem przyspieszonym mlodym emerytem z tzw.PDO, chodze czesciej,
      chocby po to aby sie wyciszyc wewnetrznie od tego politycznego zgielku i znowu
      slysze "ten komuch chodzi do kosciola - to dziwne". I jak tu niedowiarkom
      dogodzic?! Stary wiarus /nie komuch/ kiedys mi powiedzial "badz soba" a Mama
      umierajac na strazszna chorobe /w 1984 roku - bialaczka/ powiedziala "abym byl
      dobry dla ludzi"; I jedno i drugie sie chyba nie mylilo - choc dzis w tym
      zwariowanym swiecie o to trudno...
      Reasumujac - Wojciechu trzeba byc soba a przeciwnikow jako Ci z lewa, bedziemy
      jeszcze dlugo mieli bo sporo nabrojono a ci z prawa ...tez zaczynaja ich miec
      bo tez zaczynaja niektorzy broic... Czas leczy rany a my " uwidzim,
      posmotrim"..Trzeba miec nadzieje i w 2007 roku tez wierzyc w ...dobroc
      wladzy /sluzba dla ludzi - mieszkancow/i kazdego czlowieka....bez wzgledu na
      poglady..

Ps.
      1. Piszac to zauwazylem, ze mam po Ojcu" sluszne genetycznie pochodzenie" - AK
      i jednoczesnie....niesluszne - zolnierz z LWP od ...Wschodu".
      2. W ostatnich wyborach zostalbym radnym gdybym dokupil ok. 100 glosow jak to
      wielu uczynilo w tych i poprzednich wyborach ale poszedlem uczciwa droga i
      wierze nadal w uczciwosc wirkszosci wyborcow.
      3. Prosilbym forumowiczow o informacvje nt. Jak mozna bylo cale falszerstwo
      sfilmowac od reki tak jakby ekipa cczekala juz przygotowana? I kim bylby J.K.
      gdyby to falszerstwo sie udalo?
      • Gość: fikumiku Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:55
        Z tą śmiercią polityczno-wpływową to trochę przesada z kokieterią i fałszywym
        wyznaniem grzechu Skoro wpłynąl na zapewnienie wykopsania kompetentnej
        wicewójciny na rzecz kochanicy niekumatej mordziatej dziwki to jeszcze ma
        jakieś haki na Białeckiego albo innych prominentów z łąckiego PSL
        • Gość: hahaha Re: Hetkowski niewinny IP: *.116.202.123.kutno202.tnp.pl 19.01.07, 22:37
          hahahah ale plote ktos puscil opatrzykowa do łacka ale jaja wice wojowa jest
          była i bedzie ta sama co jest do tej pory!!!
      • Gość: apolinary Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 07:22
        Edziu, chyba alkohol przeżarł ci mózg, wszyscy pamiętają jak cię za rączki
        wyprowadzali z ratusza, bo nie byłeś w stanie sam wyjść, jesteś na emeryturce to
        klep zdrowaśki, a nie wypisuj głupoty,
        • Gość: To nie ten edek Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 01:49
          Stary - nie wciskaj kitu jeśli go nie ma. Nawet nie wiadomo o co Ci chodzi. Mów
          konkretnie - w końcu wolna Polska. Do fajansiarzy i fajfusów ani czyichś
          przydupasów nigdy nie nleżał - z tego co wiem - jeśli to ten z ZIELONYCH - pro
          Kossakowski - stary Radny z niejakim ...Laskowskim co mu faktycznie podobno na
          dzień dzisiejszy gorzała mózg zjadła.. - zresztą też ANDRZEJ - jak tenże
          twórca..... Jak pomyliłeś adresy to je sobie popraw...To będzie na Twoją
          korzyść.... Tamtego mnie znanego to ja znam dokładnie - chłopak z Klasą..
          Nawet g>>>>>>mu nie dorównujeszz b....... . On jest dla mnie przykładem jak
          wlczyć gdy się niszczy prawdę ..I proszę ..bez nienawiści, przynajmniej o nim -
          jeżeli o tego w ogóle chodzi ..
          • Gość: Bomba! Re: Hetkowski niewinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 09:52
            Nie wciskam kitu Niestety to prawdda Też nie wierzyłem i w pierwszej chwili
            zaśmiałem się z żartu Opatrzyca nie może być zwykłą nauczycielką Musi być u
            władzy a podnóżek Hetkowski musi to załatwić bo nie dostanie d...py Żle trafił
            bo akurat pani wicewójt z łącka to super wykształcona i mądra baba Białecki
            pewnie chciałby pomóc koledze ale kolega jest świnia bo wie że taki manewr
            kosztuje utratę zaufania szczególnie na takim terenie gdzie znana jest jako
            dziwka niemalże od dziecka wykładającaq się po łąckich lasach,
            • Gość: ginger [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 03:01
              • Gość: FRAZI a co do opatrzykowej IP: *.116.202.36.kutno202.tnp.pl 29.01.07, 20:42
                a co do opatrzykowej to w gminie łać moz eodpowiadac za smieci i szamba bo ma
                wlasnie przyjsc nowy pracownik z płocka i ma scigac ludzi za nie wywozenie
                szamba niezła fucha jej sie trafiła ,ale co do wice woj to napewno nie
                zostanmie!!!!
                • Gość: duduś Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:07
                  Opatrzyca podobno jest chora i jest na zwolnieniu lekarskim, darmozjad żyje za
                  nasze pieniądze i się opie... do Centrum Edukacji chyba już nie wróci bo z
                  ściany zdjeli tabliczkę z jej nazwiskiem, tylko plamy zostały po k....
                  • Gość: centrum Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:16
                    to sie chyba bardzo cieszysz z tego Napewno zrobila ci wiele krzywdy
                    • Gość: do centrum Re: a co do opatrzykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:48
                      Może krzywdy to nie ale ile wstydu dla miasta Nieuczciwość i niemoralność to
                      złe cechy dla reprezentanta rady miasta
                      • Gość: centrum Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:45
                        Ciekawe o co ci konkretnie chodzi i jakie masz dowody tej nieuczciwosci i
                        niemoralnosci Oj Slawku , a co ty o sobie mozesz wtym temacie powiedziec
                        • Gość: hahaha Re: a co do opatrzykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:01
                          uderz w stół............
                          • Gość: kruk krukowi... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:26
                        • Gość: Sławek Re: a co do opatrzykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:52
                          kure...wo rentą inwalidzką skończone jest niemoralne i niemoralne jest lenistwo
                          i niemoralne jest brak ambicji i niemoralne jest żerowanie na wpływach
                          przywódców załatwiających fikcyjne intratne stołki za dawanie du...y SAMOOBRONA
                          • Gość: Sławu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:15
                  • Gość: haha [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:58
                • Gość: miro Re: a co do opatrzykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:20
                  Z pewnoscia nawet by nie chciala Tobie tyz musiala uczynic chyba krzywde
                  niezwykla Powinienes przeczytac Chlopow /oczywiscie jesli umisz/ kupic woz i
                  kunia ...a dalej juz musisz doczytac sam Tylko czy mialbys odwage stanac z nia
                  twarza w twarz i rownie wykwintnie ,jak teraz i zwykle, zagadoc ,kumie ?
        • Gość: Odp. - płocczanin Re: Hetkowski niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:53
          Chyba /A.......lub B. ...... lub.....W. ub......L. lub ....etc. - tak dużo znam
          ludzi a oni mnie... /strzelam..../ pomyliłeś adresy. Natomiast co do w/w
          tematu jako "płocczanin" zawsze miałem swoje zdanie. I tyle - dalej żrejcie
          i .....rżnijcie się sami ..- co widać i ...słychac golym okiem..
    • Gość: fin winny jest ten co nie kradnie, nie opluwa Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 07:39
      itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka