Gość: sas IP: *.tktelekom.pl 01.07.10, 08:51 jak to wygląda musi być na co najmniej 3 dni czy wypożyczyć można na krócej dzień, dwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evulevu Re: wypożyczenie auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 08:53 Mozna wypożyczyc na ile dni chcesz, tylko im dłużej tym taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: wypożyczenie auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 09:00 Możesz nawet na jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: wypożyczenie auta 01.07.10, 15:06 Przy najkrótszych terminach niektóre z wypożyczalni stosują limity przejechanych kilometrów. Warto więc ustalić takie rzeczy jeszcze przed podpisaniem umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: wypożyczenie auta 01.07.10, 21:59 Dobrze radza. Od jednego dnia do ile chcesz. Im dluzej tym taniej, choc zalezy to tez od popytu w danym miejscu. Dostajesz umowe pisana w jezyku angielskim. Sprawdzasz czy w pozycji ubezpieczenia widnieja wpisy "full". Ogladasz auto czy nie poobijane. Jesli tak to wpisujesz w umowe. Podpisujesz i placisz gotowka. Dostajesz 1/4 lub 1/2 stanu paliwa. Zwracasz auto z iloscia zastana. Dowodu rejestracyjnego nie dostajesz. Wazne dokumenty to umowa i prawko. Wozisz obydwa. W dniu zwrotu auta zostawiesz kluczyki w recepcji hotelu. Sami zabiora, chyba ze beda inne ustalenia przy podpisywaniu unowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypożyczenie auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 23:11 czy auto 7 osobowe łatwo jest znaleźć? moze ktoś wie, ile kosztuje wypozycznie na 4 - 7 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
blanes123 Re: wypożyczenie auta 02.07.10, 10:17 My wrocilismy 24.06z Krety, byliśmy na 2 tyg, w pierwszym tyg. wypożyczylismy auto 7 osobowe na 3 dni, w drugim na 4 dni -bez żadnych problemów. Za 4 dni daliśmy jakieś 220 Euro. Korzystalismy z wypożyczalni autoway.pl którą mogę z czystym sumieniem polecić. Mają polskich przedstawicieli więc można się dogadać w naszym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia177 Re: wypożyczenie auta 02.07.10, 13:45 Blanes napisałam ci maila odczytaj i odpisz jesli masz czas na inny adres , mam trochę pytać i chcialabym prosić o pomoc. A auto wypozycalas na miejscu czy rezerwowałas w kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: wypożyczenie auta IP: *.chello.pl 02.07.10, 10:56 no właśnie z minibusami jest już problem, szukam na sierpień i nigdzie już nie mają wolnych, chyba mi herz zostanie ale oni mają drogo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: wypożyczenie auta IP: 77.223.200.* 02.07.10, 22:16 Nigdy tak tanio nie wypożyczyłam auta jak w tym roku. Na Rodos w 1 poł czerwca, na 4 dni za 100 euro Pandę z full insurance , bez limitów i udziału własnego. W wypożyczalni hotelowej , z dnia na dzień. A widziałam oferty na 7 dni w cenie 5. To chyba przez ten kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: wypożyczenie auta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.10, 13:03 witam byłam od 21.06 czerwca na krecie i wypożyczenie samochodu z full insurance na miejscu jest o wiele korzystniejsze ponieważ masz możliwość niegocjacji ceny i naprawdę ceny są niższe aniżeli proponują biura podróży lub rezydenci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretomaniak Re: wypożyczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 15:51 polecam: autokreta Odpowiedz Link Zgłoś
advoccat Re: wypożyczenie auta 12.07.10, 01:44 autokreta - autoway maja bardzo drogie samochody, na miejscu w greci sa znacznie tansze, mysle ze okolo 30-40% wiec nie oplaca sie bo zdzieraja na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: wypożyczenie auta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.10, 09:01 Wypożyczajcie auto już będąc na Krecie, jest możliwość negocjacji ceny i naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś