Gość: anonimowy 160 osob na liscie gg ma w opisie jacy sa zli na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:45 160 osob na liscie gg ma w opisie jacy sa zli na te swiatla brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Płocka Są korki, ale jest bezpiecznie IP: 80.48.4.* 16.01.07, 18:18 Brawo Panie Prezydencie Płock przeżywa SUKCES, jedna złota muszla to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczny Bezpiecznie? Karetki pogotowia, Straż pożarna .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:32 Bezpiecznie? Karetki pogotowia, Straż pożarna .. Czy autor tekstu z Gazety bierze za ten tekst odpowiedzialność !!?? Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Dzwon Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:39 A ja uważam, że wszystko jest dobrze. Mam 81 lat i dla mnie ta szybkość poruszania się jest najdogodniejsza. Przynajmniej czuję się bezpiecznie jadąc z wnukiem piratem. Mogę sobie pozwiedzać plener i nie tracę orientacji. Jestem chory na prostatę więc i "za potrzebą" nie było kłopotu, a na drugi raz to piersióweczkę se zabiorę na podróż, bo wnuk odwozi mię na służbę w ochronie mienia bo jeszcze służę jak mogę jako "ochroniarz" , bo wszyscy młodzi uciekli na dorobek do Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Są korki, ale jest bezpiecznie IP: 80.48.4.* 16.01.07, 19:16 to świwetny pomysł, że ja o tym nie pomyślałem,,,,,następnym razem wezmę sześciopak Lecha i go opróżnię w tym korku, a i odlać się zdążę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.plock.mm.pl 16.01.07, 19:09 Jest to kompletna głupota. Z przystanku Kolegialna - 1-go Maja jechałam na Podolszyce godzinę. Potrzebne są estakady, a nie rondo i wysepki. Kompletna kompromitacja ze strony władz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELF Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:10 Gratulacje za pomysl dla WLADZ MIASTA i tytul dla P.SŚ !Zastanawiam się, jak jutro zawieżć dzieci do przedszkola i zdążyć do pacy na 8-ą? Chyba wyjadę o 6- ej.Wrócę ok.18-ej.A JESZCZE WCZORAJ DROGA ZAJMOWALA MI 20 MIN !!!!!!! Zacznę z domu dojeżdżać do Warszawy to będzie szybciej!!!!!!Najgorsze jest to,że ZADOWOLENI Z SIEBIE i tak olewają to co piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny DNO , DNO, DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:12 Dzisiaj o godzinie 16.15 korek zaczynał się na wiadukcie nad ul. Spółdzielczą. Gratuluję panu prezydencikowi i jego wspólnikom!!! Nie chcę żadnego otwierania dróg dojazdowych do czasu aż powstanie duże rondo z prawdziwego zdarzenia, a nie taka prowizorka jaka jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.c247.petrotel.pl 16.01.07, 19:14 Dzis wybrałem się na podolszyce...Hmmm...nie wiedziałem że nowa sygnalizacja ruszyła...no i co...dojeżdzam do wiaduktu na Piłsudskiego i stoję...dalej stoję...i pojechałem sobie na boryszewo poprzez imielnicę i tak dotarłem na Podole. Jak się dowiedziałem...zaoszczędziłem około 40 minut stania w korku. Pogratulujmy pomysłu z taką sygnalizacją ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragstone Re: Są korki, ale jest bezpiecznie IP: 80.48.4.* 16.01.07, 19:32 Brak słow. Czy żeby dowiedzieć sie, że palec bedzie śmierdział trzeba go wsadzać w gó..??? Co za barany nami rządzą? Bez tych pseudoeksperymentów średniointeligentny prezydent powinien wiedzieć, że zakorkuje miasto tymi światłami..więc pytam się czego się spodziewał? Dzisiaj wracałem polami po niemiłosiernych dziurach, uciekając w ostaniej chwili przed korkiem, w okolicy Cotexu. Wcześniej stercząc 40 min na odcinku od wiaduktu. Cwaniaczek.. nie zrobił tego przed wyborami. Jednak coś w rodzaju inteligencji tam się tli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:22 Polecam przejacd pewnym skrutem!!!! miedzy COTEXEM a podolszycami Pn taka polna droga - troche blotka i nierowno ale o wiele szybciej W PIS DU z takim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
kitchen Re: Są korki, ale jest bezpiecznie 16.01.07, 20:02 no to do du.. z biletami miesięcznymi, od dzisiaj zaczynamy chodzić na piechotę. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:02 po co uszczesliwiac płoczczan na siłe skoro jeszcze nie dzła przeprwa mostowa, tylko zalewa kierowców krew gdy uwolnia sie ze swiateł Armii Krajowej - Jana Pawla i wpadaja w sidła kolejnej sygnalizacji - litosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARA Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:20 Ale co te matoły totalne z Urzędu Miasta testowały,czy Milewski i jego zastępcy uczyli się matematyki? Bo z tego co robią to mam wątpliwości. A jak tej bandzie ignorantów przyjdzie do głowy wykonanie innych testów na mieszkańcach Płocka? Ci szaleńcy stanowią zagrożenie dla Płocka. Istnieje przecież instytucja referendum, należy się ich jak najszybciej pozbyć, by nie wyrządzili więcej szkód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:23 I kto mi teraz powie, że nie jest tam potrzebne wielopoziomowe skrzyżowanie? Ten co wymyślił taki wariant, jakiego namiastkę mięliśmy dzisiaj powinien osobiście przepraszać każdego jadącego / stojącego w korku/ kierowcę i to przez parę miesięcy po 8 godzin dziennie, czyli mniej więcej tyle ile godz będą tam w ciągu dnia korki.Pozdrowionka dla milesia i jego ferajny. Tak trzymać chłopcy. Powtarzajcie często swoje "dobre" uczynki a tym razem nawet mochery wam nie pomogą. I z piaskownicy NICI ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:00 PiSiory do domu. Nie chcemy was tutaj wcale. "To już jest koniec, nie mamy nic, to mjuż jest koniec, możecie IŚĆ" Odpowiedz Link Zgłoś
mat58 Są korki, ale jest bezpiecznie 17.01.07, 10:16 Jest bezpiecznie i to najwieksze osiągnięcie! Wszak obiecywano nam zwiększenie bezpieczeństwa w mieście i o co się czepiać? Odpowiedz Link Zgłoś
mat58 Są korki, ale jest bezpiecznie 17.01.07, 10:17 ps jeszcze bezpieczniej będzie chodzić na Podolszyce piechotą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo Są korki, ale jest bezpiecznie IP: *.c246.petrotel.pl 17.01.07, 11:46 barany to wy jesteście - wyborcy. Znaliście Milewskiego i głosowaliście na niego 12 i 26 XI 2006. Teraz więc na łąkę albo do obory. Odpowiedz Link Zgłoś