Gość: Xmen IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 21:28 jak sie utrzymaja to bedzie cud!!! a Broniszewski niestety ale nic nie zrobil z druzyna, jesli juz to zminil na gorsze:( reszta jest milczeniem (to dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 22:54 tu już się nie tylko nie chce żyć ale i pić!!!!!!!! Dmoszyński pokaż jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 07:36 pan broniszewski po raz kolejny pokazał , że nie jest w stanie przygotować żadnej drużyny do rozgrywek wiosennych. Gorąca proźba do Pana Dmoszyńskiego -Zwolnić Broniszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weglarzm Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: 212.160.207.* 10.04.03, 08:05 A może by tak Adam Nawałka. Pan Broniszewski wyczerpał już chyba kredyt zaufania. Przecież w zespole jest wielu zdolnych, doświadczonych zawodników, oraz sporo utalentowanej młodziezy. Co prawda nazwiska nie grają ale powinien znaleść się ktoś, kto umiałby poukładać ten zespół i wyzwolić w tych zawodnikach potencjał który niewątpliwie posiadają. Panie Broniszewski czas na okrągłe gatki minął, szansa na poprawę też - pora odejść. Chyba że znowu chce Pan usłyszeć słowa które wypowiedział pana poprzedni chlebodawca? A moze jednak jest w Panu trochę honoru? - WĄTPIĘ, JAK WSZĘDZIE LICZY SIĘ SZMAL - PRAWDA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic petry Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: 193.59.95.* 10.04.03, 07:34 Dawno mówiłem,żeby rozpędzić to dziadostwo,łącznie z trenerem i prezesem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twarz Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:09 Co obchodzi los płockiej piłki panów Broniszewskiego i Dmoszyńskiego, oni są tu tylko po to żeby dobrze zarobić. Spadek Wisły ,a co za tym idzie, koniec finansowania przez Orlen, jest już przesądzony. Po tym co wczoraj zobaczyłem nie mam już złudzeń- Wisła jest zupełnie nie przygotowana do gry, a jak to często bywa winnego nie ma , bo Broniszewski nie ma za grosz honoru i tylko będzie trzymał się ciepłej posadki licząc że może gdzieś coś się uda kupić i utrzymać się w lidze. To nie o to chodzi, mamy przecież w miarę stabilny skład, potrzebny jest ktoś kto tchnie nowego ducha i poprowadzi Wisłę do sukcesów jak Żurek w Katowicach, a Wieczorek w Wodzisławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: 146.178.26.* 10.04.03, 09:18 No mamy duchy, Ekwueme, Branifalow, Zajac... nasze wspaniale wzmocnienia co owo... ?? nie graja .... potrzebabylo wzmocnic druzyne rezerwowa bo Mosor i Sobol odeszli. Ja nie bede prosil, Bronek musi natychmiast sie zwolnic bo nie ma juz zadnej koncepcji na gre. Trzyma sie za wlosek, dwoma remisami wiosennymi. Subyello www.wislaplock.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
rezyser.hoffander Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 10.04.03, 10:50 Twarz napisał: > Po tym co wczoraj zobaczyłem nie mam już > złudzeń- Wisła jest zupełnie nie przygotowana do gry, a jak to > często bywa winnego nie ma , bo Broniszewski nie ma za grosz > honoru i tylko będzie trzymał się ciepłej posadki licząc że może > gdzieś coś się uda kupić i utrzymać się w lidze. To nie o to > chodzi, mamy przecież w miarę stabilny skład, potrzebny jest > ktoś kto tchnie nowego ducha i poprowadzi Wisłę do sukcesów jak > Żurek w Katowicach, a Wieczorek w Wodzisławiu. Zgadzam sie z Tobą - zespół jest kompletnie nie przygotowany.Nie ma żadnej myśli , pomysłu.Każdy kto ma piłke podaje do najbliższego zawodnika żeby jak najszybciej się jej pozbyć.Zero gry bez piłki , żenujące zagrania w pole karne do jedynego zawodnika ,który jest otoczony przez 5 obrońców.Skuteczność jest żadna - nie wykorzystuje się 100% sytuacji.Tak wygląda obraz tej drużyny.Czego mamy wiec oczekiwać ??.Zwycięstw?.Pan Broniszewski zniszczy ten zespół.Wystarczy popatrzeć jak grali kiedyś Geworgyan czy Romuzga a jak grają teraz. Wczoraj mogliśmy usłyszeć w radiu wywiad z p.Broniszewskim który zapewniał ,że ma pomysły na pokonanie Lecha i ,że piłkarze nie grają tu dla pieniędzy tylko wkładaja serce do gry dla klubu.Co do pierwszego to każdy widział te pomysły w realizacji na boisku.Mieli gryźć błoto - a tu spacerowe tempo , technika na poziomie trampkarzy (a miała być taka znakomita) rażąca niedokładność itd.Właściwe to cudem wczoraj nie przegraliśmy bo obaj bramkarze wyjęli kilka stuprocentowych sytuacji.Co do piłkarzy to powiem tylko tyle ,że pół godziny po zakończeniu spotkania w jednym z płockich klubów (w którym topiliśmy żale) zameldowało sie dwóch gentelmanów z tzw.importu.Rozpoczeli festiwal piwek przekąszany solidnie fajami.Jeżeli tak ma wyglądać piłkarz oddający klubowi serce to ja poprostu wymiękam i już nie mam żadnych złudzeń. I wszystkim też tak radzę pozdrawiam reżyser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 12:07 Dziś tj.10.04.2003 r. o godz.18.00 na Warszawskich Rogatkach odbędzie się pożegnanie twórców "potęgi piłki nożnej w Płocku". Odziani w łachmany , z węzełkiem na kiju i spuszczonymi głowami , odejdą na zawsze. Pograżeni w radości. Kibice Wisły Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.B Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 13:36 Chłopaki dajcie mi jeszcz popracować nie moge teraz odejść bo zbieram na nowego mercedesa i na leksusa dla żony jak uzbieram to sobie pójde. Odpowiedz Link Zgłoś
primary.master Re: Wisła Płock - Lech Poznań 0:0 11.04.03, 08:03 jeżeli dmoszyński nie słyszy, to pozostaje nam "...słuchaj JEZU jak Cie błaga lud, uczyń w Płocku CUD..." Odpowiedz Link Zgłoś