sniezynka44 28.01.07, 12:45 czy jest w Płocku Radca Prawny lub Prawnik, który udziela porad za darmo np. w ramach jakieś fundacji albo z EFS? PROSZĘ O podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomploc Re: Radca Prawny lub Prawnik 28.01.07, 16:45 Z tego co wiem to jest darmowy prawnik w Stowarzyszeniu Rodzin Katolickich,w Centrum Metanoia na Kobylinskiego oraz w biurze poslanki Szymanek- Deresz.Sprawdz na stronie internetowej w jakich godzinach w Metanoi urzeduje prawnik. Ja mam wyksztalcenie prawnicze ale prawnikiem siebie bym nie nazwal-jednak w niektorych sprawach umiem doradzic.Zalezy wszystko czego dotyczy dana sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //// Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:12 Metanoia ul. Kobylińskiego 21 A tel. 268 66 81 www.cpp-metanoia.com Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.c246.petrotel.pl 28.01.07, 21:46 w ratuszu mec. Roman Wróblewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:16 Czy on doradza za darmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:32 Byłam u prawniczki w urzędzie poprosiłam czy mogła by mi pokazać co oznacza paragraf nr .....kazała mi skorzystac z prawników na mieście odpłatnie bo ona nie udzieli mi takiej informacji.Mam pytanie czy tak powinien zachować sie prawnik urzędu.Trochę dobrej woli wystarczyłoby i przychylności . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:28 Nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś