Dodaj do ulubionych

Radca Prawny lub Prawnik

28.01.07, 12:45
czy jest w Płocku Radca Prawny lub Prawnik, który udziela porad za darmo np.
w ramach jakieś fundacji albo z EFS?
PROSZĘ O podpowiedź
Obserwuj wątek
    • tomploc Re: Radca Prawny lub Prawnik 28.01.07, 16:45
      Z tego co wiem to jest darmowy prawnik w Stowarzyszeniu Rodzin Katolickich,w
      Centrum Metanoia na Kobylinskiego oraz w biurze poslanki Szymanek-
      Deresz.Sprawdz na stronie internetowej w jakich godzinach w Metanoi urzeduje
      prawnik.
      Ja mam wyksztalcenie prawnicze ale prawnikiem siebie bym nie nazwal-jednak w
      niektorych sprawach umiem doradzic.Zalezy wszystko czego dotyczy dana sprawa.
      • Gość: //// Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:12
        Metanoia ul. Kobylińskiego 21 A
        tel. 268 66 81
        www.cpp-metanoia.com
        Powodzenia
        • Gość: ... Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.c246.petrotel.pl 28.01.07, 21:46
          w ratuszu mec. Roman Wróblewski
          • Gość: pytający Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:16
            Czy on doradza za darmo??
            • Gość: & Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:32
              Byłam u prawniczki w urzędzie poprosiłam czy mogła by mi pokazać co oznacza
              paragraf nr .....kazała mi skorzystac z prawników na mieście odpłatnie bo ona
              nie udzieli mi takiej informacji.Mam pytanie czy tak powinien zachować sie
              prawnik urzędu.Trochę dobrej woli wystarczyłoby i przychylności .
              • Gość: xx Re: Radca Prawny lub Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:28
                Nie ma co

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka