Dodaj do ulubionych

Irytujące kolejki w Championie

14.02.07, 07:16
to żenada
wielka pompa przy otwarciu sklepu
a teraz - w nosie mają klientów
ja w ciągu roku jestem kilkadziesiąt razy, jak nie kilkaset w tym championie -
a żeby zapłacić w kasie - to nie stoję krócej niż 10 7 minut w kasie -
zazwyczaj 10 - 15 minut.
I nie zdażyło się żeby było czynne więcej niż 50 % kas w ciągu roku.
Po prostu żenada - przestałam uczęszczać do tego sklepu - bo stanie w kolejce
do kasy za kazdym razem jest więcej niż irytujące
Obserwuj wątek
    • Gość: anonim69 Irytujące kolejki w Championie IP: *.zep.com.pl 14.02.07, 07:25
      Rzeczywiście jest to sklep w którym dobiera się ilość kas pod kątem ilości
      klientów. Trudno się oprzeć wrażeniu, że robi to w taki sposób aby
      klienci "swoje odstali". Znam opinie wielu osób które z tego powodu przenieśli
      się do konkurencji.
    • Gość: klient Irytujące kolejki w Championie IP: *.c245.petrotel.pl 14.02.07, 07:27
      WITAM,irytujące czekanie w kolejce to raczej nie przy 4-ch kasach, ale prosze
      pójść do Lider Prace(Pisownia chyba zła),albo do Lidla-to dopiero frajda - tam
      jest czynna zazwyczaj JEDNA KASA. Należy wręcz żebra.żeby ktoś raczył
      zaszczycić swa obecnoscią druga kasę, Jak tak się zdaży to jest swieto. TAK SIE
      SZANUJE KLIENTA. No ,ale zawsze mozna sklep zmienić.
      • Gość: ja Re: Irytujące kolejki w Championie IP: 193.59.95.* 14.02.07, 07:34
        W Championie irytujące są nie tylko kolejki,
        ale obsługa, której.... brak.
        Przy stoisku z mrożonkami nie można się doczekać obsługi, zresztą, nie widac
        niekogo na horyzoncie wogóle.
        Najgoprszy sklep w Płocku!!!!! Brudno, jakosć owoców i warzyw - bez
        komentarza...
        Ostatni raz byłam tam chyba 3 miesiące temu i nigdy więcej nie powtórzę tego
        błędu!!!!
        • rudzka.anna Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 07:44
          Tak - to prawda, pozostawione na pastwę losu stoisko z warzywami i wagami -
          olbrzymie denko a nanim nóź długi chyba na 60 cm. Tylko go wziąć i iść do
          menegera obciąć mu j...ja za to, że trzeba się męczyć z krojeniem samodzielnie -
          ręce się brudzą, nawet ręcznika jednorazowego nie mają na miejscu - "kliencie,
          to że się pobrudziłeś, nie powinno Cię urazić - ciesz się że mogłeś osobiścdie
          pokroić arbuza" - taka domena - ja też nie chodzę tam, bo faktycznie tyle razy
          się u męczyłam, a z resztą jakośc tycvh warzyw - przekonałam się, oprócz kilku
          wyjątków, jak czosnek, cebula - wymaga wiele do życzenia
          • Gość: sąsiadek "Panorama Płocka" IP: 80.48.4.* 14.02.07, 08:14
            Niech żyje Disko Polo, sorry, Polo Market czyli PANORAMA PłOCKA przy
            Wyszogrodzkiej na Zielonym Jarze.
            Nie zamienię tego sklepu na inny. A dziewczyny są tu jak ...maliny! Wszystkie
            bez wyjątku! I ciężko pracują, co widać codziennie.
            Najlepsze Życzenia w walentynkowy dzień i duże SERDUCHO!
        • Gość: SugarDaddy Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:18
          Gość portalu: ja napisał(a):

> W Championie irytujące są nie tylko kolejki,
          > ale obsługa, której.... brak.
          > Przy stoisku z mrożonkami nie można się doczekać obsługi, zresztą, nie widac
          > niekogo na horyzoncie wogóle.

A co? Zimno w raczki zeby sobie cos z lodoweczki wyjac? :D
    • Gość: marina Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 08:35
      jeszcze cchyba nigdy w championie nie było czynnych 7 kas. Kolejki są ciągle,
      nie zdarzyło mi się podejśc do kasy, żeby kasjerka czekała na klientów.
      również to prawda, że stoisko warzywne jest całkiem bezpańskie, klienci mają
      problemy z ważeniem (często 1 waga jest zepsuta), a także np. z nakładaniem
      do torebki kapusty kiszonej.
      Polo market bije championa na głowę.
      • Gość: :> Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 08:47
        rzadko bywam w tym sklepie. jakis czasu temu jednak musialem do niego zajrzec.
        kolejka nie byla dluga, ale za to w kasie nie bylo bilonu<lol>
    • Gość: ojciec Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.class147.petrotel.pl 14.02.07, 08:49
      Ja już dawno tam nie kupuję (w Championie). Podpisuję się pod wszystkimi
      opiniami o Championie na tym forum. Jeżdżę do Kauflandu - tam wizja straty 5 zł
      za zbyt długą obsługę przy kasach działa! Ja jestem zadowolony - dlatego
      polecam.
    • Gość: t Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.c152.petrotel.pl 14.02.07, 08:51
      masz jeszcze blisko PPS-y i inne sklepy spożywcze - daj zarobić Polakom.
      • rudzka.anna Re: Irytujące kolejki w Championie - PSS w zamian 14.02.07, 08:55
        Własnie - zapomniałam napisac
        Uczęszczam do PSS - ów, Społem - tam jest na prawdę miła obsługa - i dbają o
        klientów - jak tylko robi się kolejka do kasy - od razu się nawołują - i
        otwqieraja kolejne - żeby ludzie nie czekali. Może mniejszy wybór niż w
        hipermarkietach - ale za to zawsze miłe odczucie mam wychodzac z PSS-u.
        Polecam wszystkim właśnie te sklepy. Champion niech wraca skąd przyszedł
        • Gość: ania Re: Irytujące kolejki w Championie - PSS w zamian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:11
          ja tam wole polomarkety.jest w nich taniej niz w PSSach. Szkoda ze jest ich tak
          malo w Płocku. W centrum to tylko na Jachowicza i królewieckiej. I do tego male
          i nei mają całego asortymentu dodatków do domu jak inne wieksze polomarkety.Za
          to idąc z centrum na miedzytorze mija sie conajmniej 3 PSSy, na 3 maja lub na
          jachowiczaprzy stanisławówce, nowy fioletowy na piłsudskiegoi i w kompelksie
          sklepow na samym miedzytorzu.no coz w koncu to płocka siec...
          • Gość: bero Re: Irytujące kolejki w Championie - PSS w zamian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:06
            od kiedy otwarto Polo Market na radziwiu przestałem jeździć do Hipermarketów
    • Gość: ktos Dlatego zadko robie tam zakupy IP: *.zep.com.pl 14.02.07, 09:53
    • Gość: andrew Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:17
      Co do Championa-to prawda ze syf i zero obslugi-ja tam staram sie nie kupowac.
      Nowo otwarty LIDL-kupuje tam zawsze wode mineralna bo jest tansz niz gdzie
      indziej-z kilkoma butelkami czekam do jednej kasy w kolejce bo tylko jedna jest
      czynna.To samo Biedronka .Co innego drogie bo drogie PSS obecnie "Znajomy",co
      innego rowniez Kaufland(rewelacja) i PoloMarket(nie kazdy).O Auchanie nie
      wspominam bo tam roznie z tym bywa,na ogol jednak nie ma klopotow wiekszych.
      Nalezy sie zastanowic nad przyczyna...a sa nia niskie zarobki-coraz mniej ludzi
      cche pracowac w marketach za najnizsza krajowa.I tu mamy odpowiedz.
    • Gość: klient Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.c153.petrotel.pl 14.02.07, 10:17
      Osobiście uważam, że najlepiej zakupy robi się w AUCHAN. Tylko tam kasjerki same
      wkładają towar do torebek, które są mocne i nie boję się, że po 10 metrach będę
      zbierał zakupy z podłogi. Najgorzej z torebkami jest w Kauflandzie, a już jak
      pakują dzieci-harcerzyki to mnie normalnie roznosi... W Championie nie bywam
      właśnie ze względu na kolejki przy kasach. Lidl, Netto, Leader Price to straszny
      badziew. PSS i Polo Market to raczej takie bardziej kameralne, osiedlowe sklepy.
      • Gość: klient Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:44
        W Auchan były w promocji półtusze z pracy dzwoniłam czy po 15-tej też będą
        otrzymałam odpowiedż że tak więc wybrałam się prosto po pracy okazało się że
        półtusz brak dowieżli 20 sztuk tak nas poinformowała kierowniczka stoiska
        mięsnego.Na zapleczu na hakach wisiały półtusze ale na sklep nie dano
        powiedzieli że zapasy się wyczerpały a to nie było prawdą.Gazetki roznoszone po
        całym miescie a zaopatrzyć sklep tylko na 100 sztuk poltusz to żenada Szkoda
        lasu na gazetki,wiarygodność sklepu i przygotowanie się na dzień promocji pod
        wielkim znakiem zapytania .Zakupu dokonali tylko ci ktorzy nie byli rano w
        pracy bo o godz.15.00 już poltusz nie było.dowieżli parę sztuk ale i tak to nie
        załatwiło sprawy bo z niczym odeszło sporo ludzi w dodatku zdenerwowanych .ż
        reklamacjami odsyłano nas na Puławską Czy to nie irytujące
        • Gość: maja Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.c244.petrotel.pl 14.02.07, 10:53
          W tym beznadziejnym sklepie Champion to są jeszcze inne problemy.Oprócz
          kolejek, braku bilonu w kasach, braku obsługi i idiotycznej, niezgodnej z
          prawem wywieszki "Faktury wystawiamy tylko w dniu zakupu" bardzo często zdarza
          się ,że ceny poszczególnych towarów przy kasie okazują się być wyższe,niż te
          na "wywieszkach", co też jest niezgodne z prawem. Beznadziejny sklep- powinni
          wywalić tzw menagera na zbity...
          • Gość: mika Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:00
            Co do cen w Auchanie jest tak samo
          • Gość: franek Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:12
            NO NIC DZIWNEGO ŻE TEN SKLEP TO ŚMIEĆ SKORO KASJERKI PRACUJĄCE TAM JUŻ KILKA
            LAT NIGDY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁY UMOWY NA CZAS NIEOKREŚLONY I NA PEŁEN ETAT. CO
            PÓŁ ROKU JAK DOBRZE PÓJDZIE DOSTAJĄ NASTĘPNY ANEKS DO UMOWY O PRACĘ I JAZDA.
            PRAWDA JEST TAKA ŻE PRACUJĄ TAM NA CAŁY ETAT A NA UMOWACH MAJĄ JAKIEŚ 3/4 ETATU
            NO I TE ŻENUJĄCE ZAROBKI; NIC DZIWNEGO ŻE NIKT NIE CHCE TAM PRACOWAĆ.
        • Gość: edgar Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.c241.petrotel.pl 15.02.07, 10:53
          A kto kupuje mięcho w hipermarkecie!?
      • Gość: bero Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:08
        z torebkami i kasjerkami racja
        ale towar min. co miesiąc leży w drugim końcu sklepu
    • Gość: Alek Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:14
      Przecież nikt nikogo na siłę do tego sklepu nie zaciąga, wystarczy odpuścić
      sobie zakupy w championie i za kilka tygodni, a supervisor wyciągnie wnioski z
      poczynań kierownika sklepu. Kierownik dowie się, że świat jest dynamiczny i czas
      na zmiany w jego życiu, a nowy kierownik poprawi błędy swojego poprzednika.
      • rudzka.anna Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 13:39
        popieram
        Normalna procedura
        Tylko czy nowy kierownik przyczyniłby się do zmian na lepsze - raczej nie, bo
        ten cały budynek przesiąkł tandetą (oprócz malutkich pasaży/kramów wokół hali.
        • Gość: tak? Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:57
          dlaczego tak zakładać? Nowy może być operatywniejszy i bardziej kreatywny
          • Gość: tak? Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:58
            Pod warunkiem że będzie miał do pracy dobrą motywację finansową
    • roman_j Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 14:16
      Przeczytałem kilka wpisów i widzę, że niektórzy nie rozumieją prostego
      mechanizmu. Chcecie robić zakupy w tanim sklepie, prawda? A jak myślicie,
      dlaczego jest on taki tani? Zwykle m.in. dlatego, że oszczędza na zatrudnieniu.
      Sklep może oczywiście zapewnić większą obsadę kas, ale to oznacza dla niego
      dodatkowe wydatki, które jakoś musi sobie zrekompensować. Płac raczej nie
      obniży, bo nie znajdzie chętnych do pracy, czyli pozostaje mu podnieść marże,
      ale to oznacza, że ceny wzrosną. Wtedy ludzie przestaną narzekać na kolejki przy
      kasach, ale dla odmiany zaczną narzekać na wysokie ceny. Zastanówcie się więc,
      jak wolicie płacić w sklepie: swoim czasem, czy gotówką? Mówi się, że czas to
      pieniądz i na tym przykładzie wyraźnie widać, że to porównanie działa. I to w
      obie strony. ;-))
      • ziomal1981 Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 14:24
        Kto może zwolnić np.: dyrektora czy kierownika takiego sklepu? Klient,
        przestając kupować w takim sklepie. Może wtedy nowy szef zmieni politykę
        prowadzenia sklepu. Dla tego ja tam nie wchodzę tracić czasu.
        • roman_j Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 19:41
          ziomal1981 napisał:

> Kto może zwolnić np.: dyrektora czy kierownika takiego sklepu?

Szef tegoż kierownika. Ale praw ekonomii to nie zmieni. :-))
      • rudzka.anna Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 14:47
        Szanowny forumowiczu.
        Chyba nie wiesz co piszesz z tym tanim sklepem.
        Jak uważasz, że champion jest tańszy niż inne supermarkiety - to muszę Cię
        rozczarować.
        Asortyment codziennego użytku/konsumpcji (chleb. mleko, masło, wędliny
        szczególnie - są droższe niż w polomarkiecie, auchan, czy innych, nawet
        sklepiki/stoiska zakłądów mięsnych/drobiarskich mają tańszą wędlinę/mięso niż
        champion.
        Nie wspomnę o chemi - wyroby chemiczno/kosmetyczne - są drogie i to nawet
        bardzo drogie w championie - wystarczy zrobić rundkę po rossmanie, czy nawet po
        galerii na terenie championa - i znajdzie się sporo produktów w niższej cenie.
        A to że czasem na jakieś produktuy jest
        "promocja" (w to słowo nigdy nie uwierzę) - w każdym sklepie bez wyjątku są
        takie.
        A taki olbrzymi sklep, obracając taką ilością produktów, nie będzie miał
        podniesionych kosztów, jedynie zysk zostanie zainwestowany w obsługę kas, co
        przysporzy więcej klientów, tym samym większy obrót, utarg.
        Więc Panie Roman_i - niech Pan nie pisze że jakieś koszty większe będzie miał
        Champion - bo z punktu ekonomicznego widzenia - wręcz przeciwnie sie składa.
        Ale - nie ma sensu się przetłumaczać. Możemy pogdybać, porozmawiać.
        A sklep polityki nie zmieni i tyle.
        Pozdrawiam
        • roman_j Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 19:45
          Po pierwsze, to skoro jest to sklep drogi, to nie rozumiem, w czym problem?
          Trzeba robić zakupy w tańszych. :-))
          Po drugie nie jest tajemnicą, że hipermarkety i supermarkety wcale nie są
          sklepami tanimi. Tanie są tylko te artykuły, których ceny ludzie zwykle
          pamiętają, bo je dość często kupują. Reszta jest w normalnej cenie lub nawet
          droższa, bo dzięki temu sklepy takie wychodzą na swoje. :-))
          A po trzecie, niewątpliwie wzrost zatrudnienia oznacza wzrost funduszu płac, bo
          ludziom trzeba będzie zapłacić. I w jakiś sposób trzeba będzie ten wzrost
          pokryć. Najprawdopodobniej z kieszeni klientów. Dlatego bez względu na to, czy
          jest to sklep tani, czy drogi, może być tylko droższy. :-))
          A po czwarte ostatnia literka w moim nicku to "jot". ;-))
      • Gość: mmm Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.chello.pl 14.02.07, 21:10
        Roman, nie udawaj ekonomisty rodem z centrum a.smitha.
        Mechanizm to jest taki: skoro są klienci, to po kiego grzyba coś zmieniać???
        A ludzie to niech kupują gdzie indziej albo morda w kubeł. Wolność jest, nie?
        • roman_j Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 21:58
          Gość portalu: mmm napisał(a):

> Roman, nie udawaj ekonomisty rodem z centrum a.smitha.

Ja nie muszę nikogo udawać. :-))

> Mechanizm to jest taki: skoro są klienci, to po kiego grzyba coś zmieniać???

Skoro klienci są, to znaczy, że wolą robić zakupy tu niż gdzie indziej, ergo są
          zadowoleni, bo gdyby nie byli, poszliby do konkurencji. I rzeczywiście nie ma
          potrzeby niczego zmieniać w tej sytuacji, podobnie jak nie zmienia się
          zwycięskiej drużyny. Tylko teraz nie napisz mi, żebym nie udawał Leo
          Beenhakkera. ;-))

> A ludzie to niech kupują gdzie indziej albo morda w kubeł. Wolność jest, nie?

Tak bym tego nie ujął. Narzekać zawsze można, zwłaszcza, że my Polacy z
          narzekania zrobiliśmy sobie narodową specjalność. Szybko ludzie zapomnieli
          czasy, kiedy czas w kolejkach liczyło się na godziny lub nawet dni. Pewien
          nadszyszkownik podsumowałby to prosto: "W d...ch Wasm się poprzewracało!" ;-)))
    • Gość: Daniel Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:22
      Ja jestem byłym klienetem Championa. Na osiedlu Tysiaclecia i Wielkiej Płycie,
      Łukasiewicza jest jeszcze Kaufland wiec chodze tam bo jest wiekszy wybór
      towarów. Kaufland jest wiekszy od Championa. Ten Champion jest za mały jak na
      takie duze osiedle. Mam nadzieje ze niedługo zgodnie z planem zagospodarowania
      przestrzennego na miejscu biurowca Mostów powstanie wielkie centrum handlowe
      Mangolia. A jeszcze jedna uwaga Carefour podobno ma już zaklepany parter
      supermarketu na Nowym Rynku. Z tego co wiem z pewnych źródeł Carefour i Tesco
      chcą wejść do Plocka jako konkurencja Auchana ale jakoś nasze władze nie
      przychylają sie do tych sieci francuskiej (Carefour) i Tesco (hiszpańskiej).
      Ale Tesco wykupił wszystkie Lider Price. Czyli w jakiś sposób są w mieście ale
      jakoś nie widać logo Tesco. Druga sprawa Carefour ma plac po dawnej mleczarni
      na al. Jachowicza, tam miał powstac supermarket Globi, którego wykupiła sieć
      Carefour ale władze Carefour jakoś nie chcą w tamtym miejscu budowac
      supermarketu i tak w Płocku są dziury i beznadzieja. Wiele ma do życzenia
      obsługa klientów w Championie ja już tam nie chodze wole Kaufland.
      • Gość: :> Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:24
        tesco nie jest brytyjskie??
      • mika_p Re: Irytujące kolejki w Championie 14.02.07, 23:19
        Logo Tesco jest na przykład w gazetkach reklamowych.
        A Champion ejst jedną z marek Carrefoura.
      • Gość: Fan MM hipermarket po nieboszczyku,wsparcie dla multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:14
        Nie dziw się - przecież pan prezydent powiedział - że hipermaket po
        nieboszczyku,a multikino będzie wspierał - jeśli będzie zapotrzebowanie. Efekty
        widzimy ;) Ni hipermarketu ni multikina :)
    • Gość: Artur Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:41
      W Płocku potrzeba więcej konkurencji. Jeszcze z jeden supermarkiet w okolicach
      lotniska. Faktycznie najlepsze są obecnie POLO i PSS - sprawne, dobrze
      zaopatrzone , w miarę tanie, miła i szybka obsługa. Trochę tylko ciasne - POLO.
      Uwagi do innych:
      1. OBI - zamęt cenowy wprowadzający specjalnie w błąd klienta (o dziwo brak
      reakcji PIH pomimo, że była o tym informowana). Krnąbrność kierowników na uwagi
      klientów.
      1. AUCHAN - zdewastowane wóżki z którymi mtrzeba się szarpać aby nimi sterować,
      długie kolejki przy kasach
      • Gość: bero Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:18
        o i jeszcze wózki udręka każdego klienta
    • Gość: iryt Irytujacy to sa ludzie IP: *.c242.petrotel.pl 15.02.07, 09:55
      Zamiast krytykować i narzekac, mozna po prostu przestać tam kupować. To jest
      najlepszy sposob na zmiane postepowania sklepu, na pewno skumają blad jak
      przestana miec klientów. A takie narzekanie na wolny sklep wolnego właścicielscy
      traci komuna. Komu wy sie skarzycie i na co. Nie podoba sie to nie kupujcie tam
      i juz. A sklepow w okolicy nie jest malo, choc moze nie tak duze. Ale co to za
      atrakcja...
      • roman_j Re: Irytujacy to sa ludzie 15.02.07, 17:57
        Gość portalu: iryt napisał(a):

> Zamiast krytykować i narzekac, mozna po prostu przestać tam kupować.

Ten pomysł bardzo mi się podoba. Też tak uważam. :-))

> na pewno skumają blad jak przestana miec klientów.

Jak będą mieli mniej klientów, to będą mniejsze kolejki do kasy, czyli problem
        sam się rozwiąże. ;-))
    • Gość: Zbys Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:45
      No i co ??
      Jeden market w Płocku - zawsze mozna isc gdzie indziej
      Ja juz dawno zmienilem market

-----
      wesele.plock.pl
      Płocki Portal Ślubno-Weselny
    • Gość: Paniam Re: i nie ma kogo zapytać IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.07, 16:39
      Ja zakupy robię tu rzedko, na ogół między 13 a 14 i nie mogę wyjść z podziwu,
      jak to możliwe, że tak mało obchodzą obsługę klienci. Np słodycze na wagę- brak
      obsługi , warzywa również bez obsługi. Starsze osoby nie potrafią same obsłużyć
      wagi, a pracownika ani widu ani słychu.Po sztućce na wagę przychodziłam trzy
      dni z rzędu i w końcu nie udało mi się ich kupić, bo nie było pani od wagi ,
      a nikt inny nie wiedział jaki kod wbić, żeby było dobrze. Kolejki straszne
      zawsze.
      Nie lubię tego sklepu, i żadne karty "rodzinki" tego nie zmienią!
    • Gość: pikaczu Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.c155.petrotel.pl 15.02.07, 16:48
      Nie rozumiesz znaczenia słowa "żenada". Polecam słownik. Nie podoba ci się
      sklep to nie chodź, nikt płakał nie będzie.
      • rudzka.anna Re: Irytujące kolejki w Championie 20.02.07, 07:43
        Jak nie wiesz co znaczy żenada - to sam sobie poszukaj w słowniku słowianinie,
        co nie znasz własnego języka.
        Jak chcesz wiedzieć jest to nie wprost wytknięcie atmosfery jaka udziela się po
        wejściu i rundzie po sklepie - żenada to zakłopotanie tłumoku jeden!
    • Gość: klient Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:02
      Artykuł porusza kolejki wieczorem a nie rano i w południe-odpowiedż Pani
      kierowniczki jest nie na temat. Potwierdzam, wieczorami też mam pecha i stoję w
      długich kolejkach. Mają za dobrą lokalizację i olewają kupujących. W ramach
      protestu jeżdżę do K.....lub L.....
    • Gość: SugarDaddy Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 22:17
      Myslicie, ze tak latwo jest pracowac na kasie za 650zl piatek i swiatek? :]
      • Gość: zenada Re: Irytujące kolejki w Championie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:56
        Mi by sie nie chcialo za taka kase...

ZENADA
        • rudzka.anna Re: Irytujące kolejki w Championie 20.02.07, 07:45
          właśnie - nikt nikomu nie każe tam pracować. Jak się ludziom podobał zawód
          handlowca - to niech handluje. Trzeba sie było na kardiochirurgów szkolić :)
          Ostatnio to nawet całkiem dochodowy zawód jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka