Dodaj do ulubionych

Politechnika

IP: *.c247.petrotel.pl 23.02.07, 20:21
Mam problem jestem na 3 roku na 6 semestrze czyli ostatni . Nie zdalam
indeksu bo te rury w sekretariacie nie chcialy mi przyjac bo nie mialam
jednego jedynego wpisu Bylam w szkole i okazalo sie ze przy moim numerze
indeksu jest BRAK REJESTRACJI co to znaczy ??? Ze jestem skreslona z listy
bstudentow czy mam jeszcze sznase na skonczenie tej kur..... szkoly ??????
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:29
      nie chcę cię dobijać, ale mnie za to właśnie skreślili z listy studentów i tym
      sposobem zakończyłam karierę studentki. Radzę ci z jasłodszym na jaki cię stać
      uśmiechem iść do dziekanatu i jak będzie trzeba wylizać maksymalnie tyłek Ewce
      byle tylko załatwiła wszystko po twojej myśli. Muszę się z tobą zgodzić w
      jednym ta szkoła jest kur....ska. Jak już to stare pudło z dziekanatu zejdzie z
      tego świata albo przynajmniej przejdzie na emeryturę to może zdecyduję się
      wznowić studia. Przez jej humory straciłam połowę zdrowia i szanse na
      przyzwoitą pracę. Mam nadzieję, że spali się w piekle za to jak traktuje
      studentów. Wielka pani pracownica z dziekanatu, która nawet żadnego tytułu nie
      posiada - pewnie właśnie za to wyżywa się na innych, zazdrości studentom
      inteligencji, której sama nie posiada. A swoją drogą to ktoś mógłby
      zainteresować się wreszcie jaka atmosfera panuje w tej uczelni, jak nic nie da
      się załatwić w dziekanacie, który ponoć jest dla studentów (nie jeden student
      wolałby sprawy załatwiać z diabłem).
      A tobie jeszcze raz powtórze idź jak najszybciej do dziekanatu wyjśnij sprawę,
      bądź miła ale nie daj się spławić i najlepiej niech dopiszą co trzeba do
      twojego nazwiska przy tobie, bo inaczej mogą cię olać.
      Trzymam kciuki i radzę magisterkę robić jednak gdzieś indziej.
      Powodzenia
    • Gość: bartek Re: Politechnika IP: *.plock.mm.pl 12.03.07, 09:24
      Studiowałem pięć lat i nigdy nie miałem problemu z paniami z dziekanatu.One
      mają nosa i lewusów wyczuwają na odległość a z tego wynika że obie jesteście
      lewe studenki i liczycie tylko jak się prześlizgnąć przez studia. Jeżeli nie
      odpowiada komuś ta szkoła to niech idzie do włodka tam można skończyć i nic nie
      umieć.
      • Gość: gość Re: Politechnika IP: *.ca.pw.edu.pl 12.03.07, 14:19
        Brawo. Tez tam studiwałam 5 lat i nie miałam kłopotu z dziekanatem, a pani Ewa
        zawsze była dla mnie miła i nie miala w tym zadnego celu. Widocznie
        kulturalnych studentów traktują kulturalnie.
        • kamilo221 Re: Politechnika 27.03.07, 16:54
          No jesteś już trzeci rok. Może Mogła byś napisaćczy jest ciężko, z czego jest
          najgożej itp.... Ja wybieram sięw tym roku na Informatyke w Ekonomii
    • Gość: ono Re: Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:52
      A co to jest ekonomia?
      • Gość: Lidka Re: Politechnika IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.07, 23:21
        Brawo niech zgadę jesteście rodziną p E. stąd te dobre opinie.
        Ja również studiowałam 5 lat, w odróżnieniu od poprzedniczek skończyłam te
        studia i to z dobrym wynikiem. Jednak nie ma takich słów jakimi mogłabym opisać
        panią z dziekanatu (nie panie, tylko panią - chodzi o jedną osobę, a nie jak
        napisał kolega Bartek panie), jeśli już ktoś tu wspomina o kulturze to może
        należałoby zrobić wykład na ten temat p E., bo ona z pewnością nie zna tego
        pojęcia. A jeśli chodzi o poziom nauczania tej uczelni to niestety jest ona
        mocno przereklamowana.
        Pomnik Komuny tak w skrócie można nazwać tę uczelnię. Ja nawet nie dziwię się
        Panu Bartkowi, że tak tej uczelni broni, skoro skończył to honor nie pozwala
        bruździć "dobrego imienia" tej uczelni, ja przynajmniej mam odwagę powiedzieć,
        że jest to wielki szajs i żałuję, że właśnie tą uczelnię skończyłam. Ale cóż
        dałam się zwieść pozorom tak zwanej "prestiżowej uczelni". Choć już chyba mało
        kto wierzy w tę dobrą opinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka