Dodaj do ulubionych

MultiMedia-brak "obrazu"

25.02.07, 08:14
Jak w temacie - ot , profesjonalna telewizja :/
Obserwuj wątek
    • Gość: abonent Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c155.petrotel.pl 25.02.07, 09:23
      To się nazywa równowaga: ceny w górę jakość w dół. Postęp!!!!!!!
      • Gość: kierownik Popaprańcy z Multimedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 09:40
        Czy ten "operejtor" to ma jakąś grupę serwisową, która pełni dyżury w
        niedzielę.Od wczoraj wieczorem (ok 23.00) nie ma ani wizji ani fonii.Dzisiaj
        jest godz 9.30 i nadal nic.Poza tym pod numerami zgłoszeniowymi podawanymi na
        stronie Multimedii chyba wszyscy umarli bo dodzwonić tam się nie sposób.
        Jeśli jest awaria to w dzisiejszych czasach wypadałoby chociaż na stronie firmy
        poinformować o przyczynach i szacowanym czasie usunięcia problemu.
        Ale może za dużo wymagam?! A Mutlimedia i tak pewnie ma abonentów takich jak ja
        głęboko w zadku...
        • Gość: czarny TV Re: Popaprańcy z Multimedii IP: *.c240.petrotel.pl 25.02.07, 09:52
          Z jakiego jestescie osiedla, bo u mnie na plycie tez nie ma kablowki od wczoraj od polnocy !
        • Gość: kierownik Brak sygnału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:11
          Na osiedlu Dobrzyńska.
        • Gość: magda Re: Popaprańcy z Multimedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:44
          u mnie tez nie bylo programu dzis rano...:/ a na dodatekkiedys zawiesil im sie
          dekoder tv4 i przez jakies 30 godzin nikt z tym nic nie raczykl zrobic :/
    • Gość: uzytkownik jeszcze Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c244.petrotel.pl 25.02.07, 09:50
      A to dziady !!!!odlaczyc sygnał to przyjada nawet w weekend, a w druga strone
      to juz nie dzała.Jak juz wiele razy bylo pisane trzeba sie od nich wynosic ! za
      takie pieniadze jakie biora taka amatorka sie nie oplaca !!!!!!!!!!!!!!
      • a_nonim Re: MultiMedia-brak "obrazu" 25.02.07, 09:57
        Nie ma na Tysiąclecia , na Skarpie , na Kochanowskiego ... :/
        • a_nonim Re: MultiMedia-brak "obrazu" 25.02.07, 10:01
          Bardzo fajny mają komunikat na infolini :
          " w trosce o najwyższą jakość obsługi..." - od razu czuję się docenionym
          abonentem :/
    • Gość: uzytkownik jeszcze Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c244.petrotel.pl 25.02.07, 10:27
      na plycie juz jest sygnal yo yo!!!
      • Gość: kierownik MultiMedia jest obraz na Dobrzyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:31
        • a_nonim Re: MultiMedia jest obraz na Dobrzyńskiej 25.02.07, 10:35
          Na Tysiąclecia i Kochanowskiego też jest
          • Gość: zielonyjarek Re: MultiMedia jest obraz na Dobrzyńskiej IP: *.plock.msk.pl 25.02.07, 12:17
            Przechodżmy na odbiór satelitarny. Jest bardzo atrakcyjny i nie ma awarii. Nawet
            taniej jest jeżeli korzysta się z wolnego odbioru a nie kontraktowanego w Canale
            lub Polsacie. Setki kanałów tv i radiowych. Instalując multiantenę (tylko 200zł)
            odbiera sie praktycznie cały świat.
            Proszę sobie poczytać tu: www.tele-satellite.com/pol/
    • marcin_plock Re: MultiMedia-brak "obrazu" 25.02.07, 13:23
      zgadza sie ze multimedia nie dba o klienta, bo jak kilku znajomych dzwoniło sie dowiedzieć cokolwiek to zbywano ich. no i oferta programowa, niby to potezna firma a podłącza programy typu Superstacja przeciez prawde mówiąc nic tam nie ma!! a gdzie starania o TVP SPORT, i SportKlub oczywiście reprezentuje meską cześć widowni. Myśle ze Panie tez miłyby coś do powiedzenia. z drugiej strony to monopolista na rynku!
      • gazelka74 Re: MultiMedia-brak "obrazu" 26.02.07, 13:16
        MM nie dba o klienta, a te panienki z działu obsługi klienta powinno zwolnić
        się w trybie natychmiastowym.
        W swoim czasie podjechałam do "siedziby firmy", żeby podpisać z nimi umowę i co
        pani chciała, nie nie dowód osobisty, tylko "prawny tytuł własności
        mieszkaniapoświadczony przez notariusza". Odeszłam z kwitkiem bo z betonem nie
        ma co gadać, żeby było ciekawiej za dwa dni przyszła pani, która roznosi kwitki
        do zapłaty i zaproponowała mi umowę z bajerami. Jej wystarczył tylko dowód
        osobisty.
    • Gość: a Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.plock.mm.pl 26.02.07, 08:19
      a na Międzytorzu nie było żadnych problemów :-)
      • Gość: włącz ciekawość Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.class147.petrotel.pl 26.02.07, 14:44
        Polecam NTV. Do aktywacji potrzeba dowód osobisty i drugi dokument. Za 26 PLN
        mam prawie 500 kanałów. Wybiera się pakiety wg. zainteresowań. Płacisz za to co
        cię interesuje a nie jakieś głupawe programy i kanały filmowe bez polotu. Trzeba
        tylko kupić dekoder za 99 PLN i już. Oczywiście obraz żyletka. Jedyny minus to
        wiatr i chmury- ale można przeżyć zwłaszcza, że to i tak taniej niż MM i 60
        kanałów nie zawsze odbieralnych. Polecam jako nowy użytkownik w żadnym razie nie
        przedstawiciel firmy. Instalacja jest bajecznie prosta i nie przyłażą do domu
        żadni "fachowcy" za 100 czy 200 PLN.
    • gibki Re: MultiMedia-brak "obrazu" 26.02.07, 15:04
      proponuję przesiadkę na jakąś cyfrową TV
      cyfra, polsat albo n

taniej i lepsza jakość obrazu
    • Gość: mm Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c240.petrotel.pl 26.02.07, 18:21
      Dlatego zrezygnowałem już z tego szajsu. W Płocku najdrożej 52 zł. Sprawdzcie
      sobie cennik w Kutnie, w kablu mają sygnał cyfrowy TV telefon i płacą 30 zł
    • Gość: UWAGA !!!! Re: MultiMedia-brak -Uwaga Złodzieje . IP: *.dynamic.mm.pl 19.10.16, 07:38
      O tym złodziejstwie myślę że , już chyba wszyscy słyszeli a jeśli nie to proszę poczytać i posłuchać i ostrzec swoich rodziców lub ludzi starszych mieszkających samotnie .JA już 3 razy pogoniłem tych cwaniaków.
      wiadomosci.onet.pl/kraj/uwaga-tvn-czy-problem-gigantycznych-rachunkow-za-prad-zostanie-rozwiazany/e3p488
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka