a_nonim 25.02.07, 08:14 Jak w temacie - ot , profesjonalna telewizja :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abonent Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c155.petrotel.pl 25.02.07, 09:23 To się nazywa równowaga: ceny w górę jakość w dół. Postęp!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Popaprańcy z Multimedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 09:40 Czy ten "operejtor" to ma jakąś grupę serwisową, która pełni dyżury w niedzielę.Od wczoraj wieczorem (ok 23.00) nie ma ani wizji ani fonii.Dzisiaj jest godz 9.30 i nadal nic.Poza tym pod numerami zgłoszeniowymi podawanymi na stronie Multimedii chyba wszyscy umarli bo dodzwonić tam się nie sposób. Jeśli jest awaria to w dzisiejszych czasach wypadałoby chociaż na stronie firmy poinformować o przyczynach i szacowanym czasie usunięcia problemu. Ale może za dużo wymagam?! A Mutlimedia i tak pewnie ma abonentów takich jak ja głęboko w zadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny TV Re: Popaprańcy z Multimedii IP: *.c240.petrotel.pl 25.02.07, 09:52 Z jakiego jestescie osiedla, bo u mnie na plycie tez nie ma kablowki od wczoraj od polnocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Brak sygnału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:11 Na osiedlu Dobrzyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Popaprańcy z Multimedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:44 u mnie tez nie bylo programu dzis rano...:/ a na dodatekkiedys zawiesil im sie dekoder tv4 i przez jakies 30 godzin nikt z tym nic nie raczykl zrobic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik jeszcze Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c244.petrotel.pl 25.02.07, 09:50 A to dziady !!!!odlaczyc sygnał to przyjada nawet w weekend, a w druga strone to juz nie dzała.Jak juz wiele razy bylo pisane trzeba sie od nich wynosic ! za takie pieniadze jakie biora taka amatorka sie nie oplaca !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: MultiMedia-brak "obrazu" 25.02.07, 09:57 Nie ma na Tysiąclecia , na Skarpie , na Kochanowskiego ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: MultiMedia-brak "obrazu" 25.02.07, 10:01 Bardzo fajny mają komunikat na infolini : " w trosce o najwyższą jakość obsługi..." - od razu czuję się docenionym abonentem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik jeszcze Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c244.petrotel.pl 25.02.07, 10:27 na plycie juz jest sygnal yo yo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik MultiMedia jest obraz na Dobrzyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: MultiMedia jest obraz na Dobrzyńskiej 25.02.07, 10:35 Na Tysiąclecia i Kochanowskiego też jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonyjarek Re: MultiMedia jest obraz na Dobrzyńskiej IP: *.plock.msk.pl 25.02.07, 12:17 Przechodżmy na odbiór satelitarny. Jest bardzo atrakcyjny i nie ma awarii. Nawet taniej jest jeżeli korzysta się z wolnego odbioru a nie kontraktowanego w Canale lub Polsacie. Setki kanałów tv i radiowych. Instalując multiantenę (tylko 200zł) odbiera sie praktycznie cały świat. Proszę sobie poczytać tu: www.tele-satellite.com/pol/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_plock Re: MultiMedia-brak "obrazu" 25.02.07, 13:23 zgadza sie ze multimedia nie dba o klienta, bo jak kilku znajomych dzwoniło sie dowiedzieć cokolwiek to zbywano ich. no i oferta programowa, niby to potezna firma a podłącza programy typu Superstacja przeciez prawde mówiąc nic tam nie ma!! a gdzie starania o TVP SPORT, i SportKlub oczywiście reprezentuje meską cześć widowni. Myśle ze Panie tez miłyby coś do powiedzenia. z drugiej strony to monopolista na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
gazelka74 Re: MultiMedia-brak "obrazu" 26.02.07, 13:16 MM nie dba o klienta, a te panienki z działu obsługi klienta powinno zwolnić się w trybie natychmiastowym. W swoim czasie podjechałam do "siedziby firmy", żeby podpisać z nimi umowę i co pani chciała, nie nie dowód osobisty, tylko "prawny tytuł własności mieszkaniapoświadczony przez notariusza". Odeszłam z kwitkiem bo z betonem nie ma co gadać, żeby było ciekawiej za dwa dni przyszła pani, która roznosi kwitki do zapłaty i zaproponowała mi umowę z bajerami. Jej wystarczył tylko dowód osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.plock.mm.pl 26.02.07, 08:19 a na Międzytorzu nie było żadnych problemów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włącz ciekawość Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.class147.petrotel.pl 26.02.07, 14:44 Polecam NTV. Do aktywacji potrzeba dowód osobisty i drugi dokument. Za 26 PLN mam prawie 500 kanałów. Wybiera się pakiety wg. zainteresowań. Płacisz za to co cię interesuje a nie jakieś głupawe programy i kanały filmowe bez polotu. Trzeba tylko kupić dekoder za 99 PLN i już. Oczywiście obraz żyletka. Jedyny minus to wiatr i chmury- ale można przeżyć zwłaszcza, że to i tak taniej niż MM i 60 kanałów nie zawsze odbieralnych. Polecam jako nowy użytkownik w żadnym razie nie przedstawiciel firmy. Instalacja jest bajecznie prosta i nie przyłażą do domu żadni "fachowcy" za 100 czy 200 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: MultiMedia-brak "obrazu" 26.02.07, 15:04 proponuję przesiadkę na jakąś cyfrową TV cyfra, polsat albo n taniej i lepsza jakość obrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: MultiMedia-brak "obrazu" IP: *.c240.petrotel.pl 26.02.07, 18:21 Dlatego zrezygnowałem już z tego szajsu. W Płocku najdrożej 52 zł. Sprawdzcie sobie cennik w Kutnie, w kablu mają sygnał cyfrowy TV telefon i płacą 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA !!!! Re: MultiMedia-brak -Uwaga Złodzieje . IP: *.dynamic.mm.pl 19.10.16, 07:38 O tym złodziejstwie myślę że , już chyba wszyscy słyszeli a jeśli nie to proszę poczytać i posłuchać i ostrzec swoich rodziców lub ludzi starszych mieszkających samotnie .JA już 3 razy pogoniłem tych cwaniaków. wiadomosci.onet.pl/kraj/uwaga-tvn-czy-problem-gigantycznych-rachunkow-za-prad-zostanie-rozwiazany/e3p488 Odpowiedz Link Zgłoś