Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebna krew AB Rh-

01.03.07, 22:20
Witam Panstwa,

przepraszam, ze nie na temat, ale jest mi pilnie potrzebna krew AB Rh- w PLOCKU.
Szukalismy juz w wielu miejscach, ale niestety nie udalo nam sie.
Dlatego liczę na to że wśród forumowiczów znajdzie sie ktoś kto będzie mógł pomóc.

Proszę o kontakt pod nr telefonu 691 756 341.

Jeszcze raz przepraszam,
a za pomoc w imieniu mojej siostry Ewy serdecznie dziękuję.

Mariusz Kita
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś ... Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:11
      Czemu szukasz krwi, w jakim celu? Przecież w sytuacji kiedy pacjent ją
      potrzebuje, wtedy szpital jest za to odpowiedzialny /poprzez najbliższy Punkt
      Krwiodawstwa/.
      • odarek Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- 01.03.07, 23:37
        Witam,

owszem to prawda,
        problem w tym, ze szpital nie moze jej znikad sciagnac, z tego co wiem to dosyc
        rzadka grupa krwi.
        Po drugie to moja siostra i bardzo mi zalezy aby znalezc ja jak najszybciej
        poniewaz istnieje zagrozenie zycia.
        • Gość: pielęgniara Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:49
          Szpital ma obowiązek dać ci krew Ale czeka na łapówkę Łapiduchy muszą się
          podzielić łupem Krwiodawcom nie płacą a społecna krwią kupczą doktorzy od
          ułatwiania zejścia na tamten świat
    • beamel77 Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- 01.03.07, 23:59
      Witam bardzo serdecznie , nie wiem czy sie nadaje na dawce ale mam grupe krwi B
      RH - , jak wiem z zrodla że minusowa grupa zawsze moze podac drugiej osobie
      minusowa . Jesli chodzi o tą konkretna to przykro mi . Jesli moge pomoc to
      odpowiedz na forum . Pozdrawiam i czekam
      • odarek Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- 02.03.07, 00:30
        Dziekuje za chec pomocy,
        jesli znasz kogos kto mialby taka grupe to bylbym wdzieczny za przekazanie tej
        informacji.
        Jesli nie znasz to bylbym wdzieczny chociazby za popytanie wsrod znajomych..

Jeszcze raz dziekuje
    • beamel77 Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- 02.03.07, 00:33
      Witam , szkoda ze nie moglam pomoc napewno popytam . Pozdrawienia dla twojej
      siostry , niech szybko wraca do zdrowia .
      • odarek Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- 02.03.07, 00:46
        Dziekuje za chec pomocy
        i pozdrawiam
        • Gość: Znawca Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- IP: *.plock.mm.pl 02.03.07, 00:52
          Krew pobrana może trafić do pacjenta dopiero po 3miesiącach z powodu badań na
          obecność HIV itp. które mogą być nieujawnione w momencie pobierania krwi
          • Gość: ola Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.03.07, 00:09
            ja mam taka grupe krwi-
            studiuje 300 km od plocka, ale czesto przyjezdzam do rodzicow,...jakbys nie
            znalazl w najblizszym czasie innego dawcy , chetnie pomoge

moj adres mailowy( komorki nie bede podawac na forum) o1la@poczta.onet.pl
    • Gość: krwiodawca Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- IP: *.c245.petrotel.pl 04.03.07, 15:26
      Psim obowiązkiem szpitala jest wyszukanie w jakim mieście są zasoby krwi tej grupy i jej sprowadzenie.
      • Gość: aga Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- IP: *.c251.petrotel.pl 04.03.07, 18:32
        Hej. Ja mam gr.O Rh-, więc może będę mogła pomóc. Moja krew jest podobno
        uniwersalna. Daj znać, to się odezwę. Pozdrowienia dla siostry
    • smakoszcial Re: Pilnie potrzebna krew AB Rh- 05.03.07, 19:47
      Ja mam taka grupe i tak sie sklada ze w srode 28 lutego oddawalam krew wiec
      powinni ja miec a badania chyba az tak dlugo nie trwaja, jak cos to moge oddac
      jeszcze raz, w razie koniecznosci prosze o maila na adres natee@wp.pl
      Życzę szczęścia i Pozdrawiam

AB RH-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka