magda1104 23.06.07, 22:12 Witam Płocczan! Mozecie mnie oświecić, jakie są jeszcze kina w Waszym pięknym mieście? Wybieram się na wakacje i zastanawiam się czy uda mi się obejrzec Shrecka? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzykador_wspanialy Re: Kino w Płocku 23.06.07, 22:14 kino domowe, Skarbie zapraszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiek Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:19 najpierw się zdecyduj czy jesteś Magda czy Aga a może Genek? serdecznie współczuje wyboru "kurortu" na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kino [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:53 W Płocku nic nie ma :))) Nie ma kina. Nie ma teatru. Nie ma amfiteatru. Jest most, a nawet dwa.Tylko jeden drogi ma:). Czy coś jeszcze w Płocku jest? Odpowiedz Link Zgłoś
papier_wyczerpany Re: Kino w Płocku 23.06.07, 23:03 W samym mieście nie ma nic specjalnego na urlop. Fakt, można sie przespacerować trasą ładnych parków nad Wisłą, można popływać statkiem po rzece lub spędzać wieczory w towarzystwie młodzieży w kilku ciasnych "klubach". Latem dobrze jest jednak wyjechać kawałek poza samo miasto. W kierunku Gostynina jest przecież kilka jezior, są lasy.. Można przez moment tam wypocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pot Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:32 taki spragniony jesteś, do agenci Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Kino w Płocku 23.06.07, 22:50 Pytałam powaznie i oczekuję rzeczowej informacji A niektórym współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaprawda Re: Kino w Płocku IP: *.c250.petrotel.pl 23.06.07, 23:02 *** pisze ci prawdę. Nie ma kina, teatru ani amfiteatru. A do jednego z dwóch mostów nie ma dróg dojazdowych. Podobno to wszystko ma byc w jakiejs nieokreślonej przyszłości, ale na razie nie ma. U nas prezydent jest z PiS. Już drugą kadencję, więc nie wiadomo czego jeszcze nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyś Re: Kino w Płocku IP: *.c250.petrotel.pl 25.06.07, 17:29 U nas to powinien być Kononowicz prezydentem bo nie ma niczego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:37 oczekiwać czegoś to sobie możesz od mamy a tu to możesz co najwyżej poprosić o informację poza tym sherk to film dla dzieci a to forum jest dla dorosłych także spadaj na forum dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynia Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:48 widac od razu po co ten wątek, widac jego intencje nie interesuje ją np. Muzeum ani nic wiecej , tylko kino i film dla dzieci, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:07 ani śmieszne, ani poważne, ani wiarygodne. Najlepiej prosto do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 09:26 Gość portalu: abc napisał(a): > ani śmieszne, ani poważne, ani wiarygodne. Najlepiej prosto do kosza Oczywiście, to nie jest śmieszne :) ale prawdziwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Kino w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:35 u was tak, nawet juz był.słabo fałszował i miliardy zostały dla miasta, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kino w Płocku IP: *.ipartners.pl 25.06.07, 20:59 Dzięki za normalne odpowiedzi Może i nic nie ma w tym Płocku, ale mimo to jest pięknym miastem i mam do niego sentyment. Szkoda, ze ludzie w nim (przynajmniej niektórzy) niekoniecznie fajni, co widać po poziomie wypowiedzi. Niestety. I nie wam oceniać, co mnie interesuje. Pozdrowienia dla na pewno super miłych Płocczan. Aga Odpowiedz Link Zgłoś